Dať si postaviť dom od spoločnosti domsnov.net?

Plánujem si dať postaviť montovaný dom. Po dlhom hladaní na nete som našiel tento: www (bodka) domsnov (bodka) net. Celkom sa mi tam pozdáva ten trojizbový a aj cena je myslím že viac ako dobrá. Trochu sa však obávam referencií, nakolko neviem o nikom kto by cez nich staval. Bol som si pozriet aj vzorový dom v Nitre a velmi sa mi páčil. prosím poradte ak s nimi máte nejaké skúsenosti... Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@yoyo3333 chod na stranku www (bodka) domzamilion (bodka) sk....najdes tam kontakt na chalana, ktory stavia cez tuto firmu....mozes mu kludne napisat a on ti odpovie na vela otazok...este cez zimu ked som si s nim pisala, bol s firmou velmi spokojny...
Odpovedať
@iwet001 Nechapem preco mi nechce tu stranku zobraziť. :-( nemas nahodou aj nejaky iny kontakt na toho chalana? Moc by mi to pomohlo. Dosť ludí ma od toho odradzuje.
Odpovedať
@iwet001 uz to mam... asi si myslela .com Celkom zaujimava stranka... budem asi uvazovat aj nad touto variantou. Ďakujem.
Odpovedať
Pozri si www.novydrevenydom.sk,videl som ich minuly rok na vystave a videl som ich stavby v tatrach.Tomu hovorim dreveny dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?