Čo si myslíte o stránke domzamesiac?

váham nad montovaným a klasickým ( ytong ) systemom..Nemám extra požiadavky, proste lacno a pohodlné bývanie je moj ciel
Odpovedať
Profilova fotka
dom za mesiac? to znamena ze ti donesu uz obytny kontainer a len ti ho napoja na siete, to myslis?:) Teraz uz vazne, murovany zabudni a montovany za mesiac budes mat len vtedy pokial je tam neskutocne vysoky stupen dokoncenia, osobne si taky ani neviem predstavit, ak stale hovorime o tom, ze do mesiaca budes byvat v dokoncenom dome. Ak by si hovoril len o dokonceni hrubej stavby, tak v poho.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
To by musela byť montáž z celých stien.Aká kolvek zmena či vzásuvkach alebo posunu okna žiadna. tepelnoizolačne treba vedieť R??? aby bolo izolačne zabezpečená pohoda.
Odpovedať
Ahojte ja si myslim,ze stare dobre tehly su naj,aj ked vyvoj ide dopredu cim dalej. Z nejakych montovanych sraciek by som nemal dobry pocit. nemozem si pomoct!
Odpovedať
Ahoj. Mam osobne skusenosti s touto firmou a som nadmieru spokojny. Dom za mesiac.....Ono ako sa to vezme. Nam za dva tyzdne spravili dom tak, ze zvonka bol hotovy (zatepleny, odkvapy, vsetko...), z vnutra sme si my potom dokoncili kurenie, elektrinu podlahy...Ono zalezi na tom ako mas dohodnutach dalsich "subdodavatelov".Ja som to vzal takym pomalsim tempom a 4 a pol mesiaca by sa dalo byvat. Dom bol aj z vnutra uplne dokonceny, zariadeny a "stroskotal" som na plastovej zumpe a pocasi (jednoducho prisla zima a nemohol som ju dat do zeme). Ale k tvojej povodnej otazke, urcite by som ti ich odporucil, na com sme sa dohodli tak aj presne platilo. Presne v dohodnuty den prisli dva kamiony a islo sa na to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ondrej23 hod sem foto alebo nerob reklamu :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Ak chcete krivé steny, lichobežníkové izby, ktoré nevideli vodováhu, tak smelo do toho. My sme okrem iného museli vyrúbať okná a dvere a nanovo osadiť. Šetrili aj na pur pene. Fučalo všade a okná boli osadené aj 3cm mimo vodováhu. Myslel som, že som jediný nespokojný. Ale v tu v Šali je nás teda viacej. pol roka sme prerábali po tomto exotovi problémy a sme ľahší o cca 3000 €. stolár nevedel osadiť kuchynskú linku, lebo na troch metroch utekala stena 7cm!!!. S touto firmou v živote nikdy nič !!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?