Čo si myslíte o poľských drevených domoch?

Profilova fotka
chcela by som sa opýtať, čo si myslíte o tejto firme a tých domoch? http://www.euro-meble.eu/ je to niečo reálne podľa vás?
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne fotky :-) Ale ................ ja proste poliakov nemusim a neverim ani ich kvalite. Stale plati, ze nie som tak bohaty aby som si kupoval lacne veci a obzvlast nie v polsku. Ale skuste-potom bude aspon objektivna odpoved od niekoho kto to uz aj ma.
Odpovedať
Profilova fotka
tak oni solia potraviny technickou soľou, aby zarobili =-)
Odpovedať
Ci to vobec je drevo :-p
Odpovedať
No aby sa Vám to po čase nezosypalo na hlavu. Slovenská firma Iron Art v Hontianskych Tesároch predáva zrubové domy, ktoré sú veľmi veľmi kvalitné a taktiež drevené domy na Donovaloch. Tých môžem na 100 % odporučiť.A pokrývajú to dreveným šindľom, pretože taká krytina na drevený dom patrí a nie tá otrasná škrydľa ako majú Poliaci. Vtedy to má naozaj šmrnc. Od Poliakov sa nám po čase všetko osvedčilo ako šmejd.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My mame chatu od polskej firmy JUHAS a sme maximalne spokojny. Osobne som odporucil tieto chaty par znamim vsetci su uplne spokojny. Ano je problem najst v PL dobru firmu ale za tuto sa urcite hambit nebudem. Maju aj zastupcu na SK, urcite sa snim doporucujem spojit a dohodnut vsetko s nim. Je to ich zamestnanec takze ceny nema ine ako ako v PL. :-)
Odpovedať
...z polska jedine tak krowky :)
Odpovedať
samozrejme ze aj poliaci maju kvalitnu technologiu a pracu. ale tak ked to chcete zadarmo tak necakajte kvalitu.kazdy si mysli ze ked to bude v polsku ze to bude za polovicu bude ale aka kvaklita. ale ajtak v porovnani je tpo este stale lacnejsie v polsku je to tou nasou slavnou ekonomikou a kurzom pl. kde sme mi boli ked uz poliaci stavali zrubove domi a polovica slovenskych firiem ak nebola v polsku na skoleni tak prebrala polsku technologiu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?