Čo poviete na túto stavbu?

chcel by som počut nazor na túto stavbu a jej prevedenie.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Krásne prevedenie :-) a vskutočnosti je to ešte krajšie ako na foto.. je to niečo čo sa u nás nevidí..
Odpovedať
Profilova fotka
Domcek je neuveritelne krasny - mna by odradilo len to drevo, pretoze sa o neho treba vela starat a u nas by sa nemal kto. Ale ak k tomu mas vztah, smelo do toho :-D
Odpovedať
nieco medzi chatkou a rodinnym domom...vyzera pekne,netradicne....
Odpovedať
Mne to pripada ko mackopes,pokial to nieje penzion-balkony uplne nevyuzitelne, toto sa fakt hodi ako penzion niekam do horskeho prostredia, ako RD na dedinu ci mesta nie. Prevedenie sa podla foto neda povedat. Hm neviem ci projekt robil architekt.
Odpovedať
Profilova fotka
.. pekny domcek (klobuk dole ako ste ho prerobili) :-)
Odpovedať
mne to tiež pripadá ako penzion.....tak tirolácky....dovolenka v alpách....ale keby boli tie balkony jednoduchšie tak by to bolo super. Niekedy je menej viac..
Odpovedať
Profilova fotka
Skarede... Prilis vela kamena, dreva, balkonov... No a ta garazova brana s dverami... Hroza... Ak je to hotel, par dni by som v tom prezil, no ako rodinny dom by som to nechcel ani zadarmo.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa napríklad páči tá kombinácia dreva a kameňa, aj balkóny, ale ako celok to na mňa nepôsobí dobre, také nevyvážené..
Odpovedať
uplne zbytocne komlikovane . nepaci sa mi ta zlozitost. nema to styl . Okolo tirolackeho domu to ani neslo . Celkovo to na mna posobi ako nejaky zlepenec, tak gycovo a lacno.Velmi dominanty do oci bijuci balkon, ktory je neprakticky, zvlastne umiestnene okna , a ra garaz je ako past na oko :-N a tie dvere na garazi ? to je akoby ta past mala aj obrovsky kovovy prsten. no progi gustu ziaden disputat.. sme rozny ;-)
Odpovedať
prekombinované....na fasáde sa bije viacero štýlov :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Nosník podopierajúci balkón votknutý tesne nad oknami hovorí jasne o tom ,že to bolo dolepené v amatérskom štýle.Jednotlivé kusy sú ok ,ale celková kompozícia mi nesedí.Tému zrejme zadával stolár ,ktorý robil zábradlie .Všetka česť a sláva.
Odpovedať
Profilova fotka
plastová brána k tomu velmi pristane - to už stolár nejako nedomyslel...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Stavba j to zajimava, ale neni to dotazeno. Garazova vrata se naprosto nehodi, navic maji jeste dvere - hruza. Betonovy sloup nalepeny na dome, plastovy sloupek na elektrinu, dalsi dum hned vedle.... Kdyby to byl penzion nekde na horach, nebo v lese, tak je to parada, ale poku je to rodinny dum na vesnici, nedejboze ve meste, tak davam palec dolu :-N
Odpovedať
dakujem za postrehy a názor , stlp si človek nevyberie a je to snaha nemat tuctový dom. Prečo si všetci myslia že balkon nie je funkčný je nepotrebný? madein1974 rád by som videl tvoj dom. Asi to bude neforemná kocka s jednou farbou na fasáde.Taký mám dojem s tvojej reakcie
Odpovedať
@domcek123 a co tak sa da robit na balkone RD smerom na ulicu? len nevrav ze popijat kavu. bez toho balkona ulicneho by dom vyzeral lepsie. Toto je fakt zmeska vsetkehomozneho.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcek123 moj dom je tu ... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 trafil som to presne , neforemna kocka s jednou farbou , skoro ako školiace stredisko alebo tak nejak
Odpovedať
Profilova fotka
@fabo123 Ok, v pohode. Kocka... :-) To je tvoj dom alebo si ho staval? Sa zan hanbis ze sa skryvas pod inym nickom? Ci ako to ze masa dva...? Nechapem preco sa domna navazas, pytal si sa na nazor na dom, tak sme ho vyjadrili. Nezvladas kritiku? Mas pod fotkou "pro" , tak bud pro a dako to strav ! A neni som sam komu sa ten dom nepaci... Ale to je jedno, ked sa tebe paci, to je hlavne. Na nazory ostatnych sa vykasli... Tak ako ja kaslem na ten tvoj.
Odpovedať
Profilova fotka
balkón je dôležitá vec, majiteľ je možno richtár, alebo má ambície sa ním stať. Balkóny zohrali svoju dôležitú úlohu aj v histórii. Z jedného bola napríklad vynesená nezabudnuteľná veta: "Soudruzi, právě jsem se vrátil z hradu....." :-)
Odpovedať
@fabo123 Dobrý den. Chtěl jste názory na stavbu a její provedení, tak je máte. A já se divím, že Vy svůj dům zde považijete za nějaký vrchol estetiky, fukčnosti a čistoty provedení. Je to jako se vším, někdo rád bílé, někdo, červené, někdo gořalku a někdo to do sebe háže bez ladu a skladu. Tak mě připadá ten dům z uličního pohledu. Z druhé strany je podstatně lepší a tam na mě nic zásadně negativního nepůsobí. Z ulice je to naozaj velmi nesourodý slepenec několika neslučitelných kombinací a to samo o sobě je asi to nejhorší. Vrata s plastovou fólií imitující dřevo v kombinaci s kamenným obložením a balkóny z masívu vyvolávají ve mě jakýsi záporný pocit, a ty hliníkem orámované dveře tomu zasazují definitivní úder. Levá stěna, která je hladce nahozena verzus kamenný obklad čelního pohledu je další rušivý prvek. Ovšem nerušivější je celkový dojem, který vyvolávají balkony, protože ten dům se jeví jako nějak ušlápnutý a těžkopádný. To ovšem neplatí pro dvorní trakt, kde ten dojem je podstatně lepší. Čili je to dům, který vyvolává celou škálu možných reakcí a bylo by pošetilé se domnívat, že všechny budou pouze pozitivní. A je velmi důležité si uvědomit, že zde neprobíhá soutěž krásy a že jednoduše nelze objektivně hodnotit domy. Mě se třeba líbí gungalovy obecně, balkony nemusím, poschoďové domy také ne, přesto bungalov nemám a líbí se mě asi tak 1.000.000 domů více, než je ten můj. Tož tak. S pozdravem Laďa
Odpovedať
naco je takato tema? ked 9 z 10 ludi povie ze je to hnus zburate to? :-) tym nenaznacujem, ze to hnus je ... :-)
Odpovedať
musim sa priznat, ze dom na mna posobi nevyvazene, ci uz architektonicky alebo pouzitim materialov. Pre moznu kritiku ostatnych prikladam svoj dom. Tiez som zvedava, co poviete... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@meamak ten váš dom je proti tomu chatodomu ako z rozprávky,celé to tehlové obloženie,aj so vstupnou bráničkou,krásne :-)
Odpovedať
@meamak Dobrý den. Kdo se moc ptá, moc se doví. Nejméně rušivým dojmem na Vašem domečku je číslo 813 a nejvíce devastujícím prvkem celého, jinak velmi krásného domu, je modrá barva vstupních dveří a hlavně vrat.Já bych to vylepšil žlutými hvězdami, jak měl Belmondo na autě ve filmu Muž z Ria. hahaha :-D :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
@domcek123 ja len nechapem, ked si investoval tolke peniaze na tie balkony,preco si v jednom style nedorobil aj tie velke dvere? Tie su tam hrozne!!! A ten biely pasik okolo dvierok,ani nehovorim... Prirodne,krasne drevo a kamenny obklad skombinovat s plastom, to je barbarstvo! Mozno aj na tu bocnu bielu stenu by sa mi pacil aspon na kusku,napr.okolo okna dat ten obklad,lebo takto ta velka biela plocha vyzera ako nedorobena... A taktiez ta ryna na druhej fotke tiez nie je najvhodnejsie umiestnena,posobi dost rusivo,odvadza pohlad od pekneho ,dreveneho balkona :-| Ten el.stlp omotaj nejakym zajacim pletivom a vysad par korenov brectanu. Bude to vyzerat pekne...
Odpovedať
@ladajaskva spravny postreh. Hviezdy sme sa tam chystali dat ale vyrobca dveri nevedel ako na to. V kazdom pripade sa nebojime ziadnych netradicnych farieb ani prvkov. Mame radi vzrusenie a energiu - a to aj v architekture :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@meamak vas domek sice neni uplne dle meho gusta, ale je uzasne dotazeny do detailu - za me palec mahoru :)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 dám veci na správnu mieru. domcek123 je majitel domu , my sme ho stavali presne podla projektu , takže nie je to moj dom a nevymyslel som jeho výzor. Majitel chcel vediet reakcie na jeho dom , tak som mu povedal že tu sa ich iste dozvie.Aký štýl si vybral je jeho vkus. Prikladám vizuál projektu.A k tvojmu domu , pripadá mi tak ako som napísal.Tiež je to moj názor , a viem že sa nepočúva dobre , ale je to len skonštatovanie tak si to neber osobne.A k tomu domu , chcel sa len odlíšit aby nevyzeral ako všetky okolo.Za tie roky som sa naučil nekomentovat návrhy domov od investora , lebo ich aj tak v ich presvedčení nezmením.Proste len realizujem to čo chcú.Nech už vyzerá ako vyzerá , my sme odviedli stavebne dobrú robotu na nom.Ale ako píšete každý má iný vkus.
Odpovedať
Ten projekt nemohol robit vystudovany architekt a ak ano, tak len slepo pocuval investora a nakreslil co on chcel a zhrabol peniaze. Z dvora by to mohla byt vcelku pekna usadlost,ale z ulice katastrofa. Ten kamen je prirodny? Drevo vyzera super spracovane, ozdoblinky na zabradliach je vec vkusu,ale stolarcina podla foto vyzera byt pekne urobena. Preco nemaju garazovu branu z toho dreva tiez nepochopim o balkonik menej a mohla byt drevena kridlova.
Odpovedať
@meamak páči sa mi veľmi vchod a tá modrá je jednoducho úžasná :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?