Bungalovy od firmy Erlis

Profilova fotka
Konkretne sa nam pacia bungalovy OPAL, rozne prevedenia. Cenovo sa zdaju velmi dostupne, existuju uz 14 rokov, ale nikdy som o nich nepocula. Staval niekto s nimi dom?
Odpovedať
@bibi78 ahoj, ja prave staviam bungalov OPAL
Odpovedať
Profilova fotka
@semo a mas na nich nejaku referenciu, alebo preco prave Erlis?
Odpovedať
No len preto, ze sa nam bungalov pacil, vybrali sme si 74/135 , trosku sme si ho upravili
Odpovedať
Profilova fotka
nam sa tieto bungalovy tiez rezu, cisto z estetickeho dovodu, a napriklad oproti euroline sa mi zdaju podstatne menej nakladnejsie, len neviem, ci aj kvalitou nebudu na nizsej urovni. vobec sa v tom nevyznam, dom sme zacali planovat len nedavno. aka je predpokladana celkova cena na kluc za vas opal a ako dlho trva vyhotovenie, ci staviate svojpomocne?
Odpovedať
Staviam svojpomocne, zacal som koncom septembra 2011 a okolo 10. februara mi maju prist dat okna. Podla projektu je cena za stavbu na kluc okolo 100 000 eur, cena za material okolo 56 000eur, ale mna sa to uz netika, lebo namiesto tehly som dal Ytong, strechu som zmenil, predlzil som o 1,5m dom a este vela veci som pomenil
Odpovedať
Profilova fotka
semo, stavba na kluc je okolo 100 tisic bez DPH, len neviem, ci tieto firmy dodrzia limity a nenavysia cenu o dalsich 10 a viac %. preto som chcela nejake referencie, ale kedze stavias svojpomocne, tak je to uplne bezpredmetne :-D .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?