Stavia niekto Bungalov 869?

Profilova fotka
Chcem sa spýtať, či sa nájde niekto, kto stavia tento domček: http://www.eurolineslovakia.sk/Active... ???
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Nikto??? :-| :-( :-. ;-( :-| :-( :-. ;-( :-| :-( :-. ;-( :-| :-( :-. ;-( :-| :-( :-. ;-(
Odpovedať
je pekny ale vyzera draho,chcete stavat na kluc alebo svojpomocne?
Odpovedať
majulka aj mne sa velmi pači bol prvy ktory ma zaujal aj ho zvažujem tak dufam že sa niekto kto ho ma alebo stavia ozve. georgeus mi by sme chceli hrubu stavbu nechať postavit a dokončiť svojpomocne
Odpovedať
Profilova fotka
Georgeus nedáme si ho postaviť na kľúč, to by vyšiel naozaj draho, základy budeme robiť sami, ostatné urobia partia šikovných majstrov. gani, no aj ja pevne verím, že sa niekto nájde, veď neexistuje, aby takýto krásny dom nikto doteraz nezačal stavať :-N :-D x-) Ja som doňho úplne zamilovaná, aj nám presne "sedí" na pozemok z hľadiska svetových strán. No nech už je jar a môžme začať x-) x-) x-)
Odpovedať
majula, mi by sme ho museli otočiť zrkadlovo a padne ako uliaty ale vnutri by som ho potrebovala (čo je teda mojim snom) dvere na terasu aj z kuchyne a to aj za cenu o niečo menšej obyvačky....a doteraz som nič čo by splnalo aj tuto moju požiadavku tak presne,nenašla a ešte k tomu aby bol taky nadherny z vonka...ani farbu by som nemenila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
gani aj my ho musíme otočiť zrkadlovo...tie dvere na terasu z kuchyne je super nápad x-), tento dom je v tom úžasný, že má východ na terasu z obývačky aj ďalších dvoch izieb...ja chcem zrušiť špajzu a namiesto nej urobiť malý šatník...ďalej nechceme vysoké stropy v celom dome, ale len v obývačke a kuchyni...a tá farba sa aj mne páči, tiež ju tak necháme + ten kameň ale ešte do toho dám sem tam krikľavo zelenú farbu, čiže bude bielo - sivo - zelený :-) Kedy začínate stavať?
Odpovedať
tak to je tažka otazka,dufam že ked všetko dobre pojde teda tak ako som si to vymyslela tak na buduci rok asi niekedy v lete(moja polovička je však strašný pesimista ahovorí že až tu dalšiu jar ale to mu ja zatrhnem!! ]-( ja by som prave spajzu nechala tu potrebujem určite a presne tie vysoke stropy som tiež nechcela.ale neviem si predstaviť tu farbu tak ked ju budete mať rada by som ju videla,znie to zaujimavo. a vy kedy začinate,nech vam možem začat zavidieť :-D a z čoho budete stavat už viete?
Odpovedať
Profilova fotka
No tak my začneme hneď z jari, ak budeme mať pozemok na poriadku, zatiaľ je to len rola, ale sľubujú, že na jar sa bude dať stavať, či to tak aj bude, ťažko povedať, ja pevne verím, že hej |-| Pozemok sme kúpili v Hamuliakove pri Bratislave...no ak nás nepredbehnete, tak samozrejme, môžte prísť pozrieť, my sa budeme len tešiť x-) Budete ho stavať aj s tou garážou, či bez?
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj zabudla som, stavať budeme z ytongu, neviem či som to napísala správne :-|
Odpovedať
tak to si na tom dobre tak v tomto nemam ešte uplne jasno na80% to bude ytong len ešte neviem aky a či zatepliť alebo nezateplit, chodim na temu"tehla,ytong, durisol" a dufam že sa tam konečne dohodnu ako to je najlepšie ja mam z toho stale španielsku dedinu(hadam do konca roka tomu porozumiem) a ked smiem vedieť mate už predbežnu kalkulaciu čo vas to vide svojpomocne?
Odpovedať
Profilova fotka
Zateplovať jednoznačne budeme, veď je meraním dokázané, že prestup tepla je menší keď je dom zateplený...na to by ma nikto nenahovoril, že nezatepliť :-| Predbežnú kalkuláciu máme, do 2,5 mil. by sme sa mali zmestiť aj s vnútorným zariadením...tak snáď to tak bude aj v reále... manžel robí trošku s nehnuteľnosťami, tak spolieham naňho :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Je to aj náš favorit no ešte je tu jeden fešák http://www.xella.sk/html/slk/sk/pohod... ale bez tej garáže. No ešte to musíme v nejakom programe zariadiť aby sme vedeli či sú tie šikmé izby zariaditelné.
Odpovedať
Článok sa načítava...
hmmmm...tiež zaujimavy ale mne ide najme o pristup na terasu a do zahradky z kuchyne a z obyvačky :-)
Odpovedať
Ta kalkulacia 2,5 mil. je pri svojpomocnej (viacmenej) stavbe?
Odpovedať
Ahojte . Tak mi ten domcek staviame. Ta suma je nadsadena a riadne. Takze ak si to bude stavat svojpomocne vrelo odporucam. My sme zatial pri zakladovej doske ale hadam to bude do 2 mil. Tak to teda vyzera.
Odpovedať
ivanka1115 ahoj a inak mohla by si potom spravit nejake foto z prebiehajucej stavby a dať si to do albumu?a robili ste nejake zmeny?kde staviate?
Odpovedať
Ak mas skype alebo icq kludne ma najdi som tu skoro kazdy vecer a mozeme pokecat ICQ: 464620940 skype: zelezniciarska
Odpovedať
ivanka mam a dala som si ta do icq zoznamu tak niekedy sa ozvem :-)
Odpovedať
Ahojte, tak aj my sa predbezne k Vam pridavame. Velmi sa nam paci tento domcek. Ivanka, nemas dake fotky? mozem ti napisat cey skypa?
Odpovedať
nie je problem
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem niekoho poprosiť o fotky na bungalov 869? Veľmi sa nám páči..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...tak my už pracujeme na projekte...dosť vecí sme tam zmenili...a aj tie vysoké stropy, tie som ja veľmi chcela do obývacej časti, t.j. do obývačky a kuchyne...lenže architekt mi povedal, že ak nechcem, aby bolo vidieť trámy (to určite nie) tak, že máme rátať s cenou 100.000,- Sk navyše...čiže tento fakt rozhodol...budeme bez vysokých stropov :-|
Odpovedať
Čaute baby, aj my ideme stavať bungalov 869 s garážou. Projekty už máme od apríla len stavebné povolenie nám akosi chýba. Úpravy sme v projekte nerobili žiadne.
Odpovedať
Ahojte, neviem ci neragujem trochu neskoro, a ci si este niekto precita prispevok...aj ja sa chystam zacat stavat na jar tento krasny bungalov a trochu ma zneistili tie stropy....lebo vlasntne nikde som nemal moznost to vidiet.....to naozaj vidno tramy? musim tym padom znizit strop, aby som tramy zakryl?? A daju sa potom dat nejake stresne okna este?? Mate uz niekto fotky aspon hrubej stavby? aj interieru so stropmi? Dajte prosim Vas vediet. Dakujem...
Odpovedať
Ahojte aj ja sa chystam stavat 869 bez garaže začinam na jar :-D , tento dom som objavil v Malinove teda sa stavia ,mam aj fotky. Nemá niekto orientačnú cenu na stavbu tohto domu svojpomocne ? Velmi by mi to pomohlo. Dakujem. email : vla1@azet.sk , ICQ - 274460314
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Jasrad trámy (krokvy) Ti vo vnútri nemusí byť vidno, záleží na tom ako si necháš spraviť strechu. Môžeš dať zateplenie medzi krokvy (cca15cm záleží od výšky krokiev) a na krokvy z vnútornej strany pripevníš CD+UD = sádrokartón. Tam Ti vlezie ďalšie zateplenie o hrúbke asi 5cm.
Odpovedať
lassy02. Stavba na kľúč stojí cca 3.2 mil. Sk. Odrátaj si 20 až 30% a máš cenu za stavbu svojpomocne. Dá sa ušetriť na všeličom. Hlavne keď kupuješ materiál v hotovosti bez dokladov (čiže bez DPH) atď. Keď máš v rodine murára, tesára a pár rumunov. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, my sme začali stavať začiatkom mája, zatiaľ svojpomocne, tu sú základy a platňa http://www.interierdvere.sk/grafika/i... a tu robíme obvodové múry http://www.interierdvere.sk/grafika/m... Domček je pri Zvolene, zatiaľ to ide ok. Zrušili sme špajzu, tá spolu s dverami úplne zruší kuchyňu, takže polka špajzy je kuchyňa a z druhej strany je otvor na šatníkovú skriňu v spálni. Keby ste potrebovali bližšie info email : zvolen@interierdvere.sk
Odpovedať
ahoj. nam se tento domek moc libi, ale prijde mi, ze ma malo ulozneho prostoru. ten se urcite najde pod strechou (chceme videt sikminy jen v obyvaku), takze nejspis na chodbe udelat vysunovaci schody pod strechu... ta kuchyn me trochu desi jak je otevrena do mistnosti, chtela bych tam aspon zasupovacky... jeste uvidime... jak mate svetove strany. prijde mi dost skoda, ze z boku (u nas jizni strana) je jen okynko z kuchyne... pritel by moc chtel v kazde loznici zboku okno, vysku parapetu jako u koupelny. jo a urcite bysme posunuli pricku v zachodu, ktery staci o dost mensi, na ukor pradelniho koutu v koupelne. jak pokracujete u domku?
Odpovedať
Ahojte....prajem krasný dník.....chcela by som sa opýtať...či niekto nemá foto zo stavby bungalovu 869.....tento domček máme na pláne stavať a chcela by som vidieť ako to vyzerá v intriéri...hlavne ma zaujíma ako vyzerá domček z vnútra resp. riešenie stropov v dome....vopred ďakujem ak sa niekto ozve..... : - ))
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?