Bungalov 865 Euroline

Ahojte, velmi sa mi paci bungalov 865 z euroline-u a som uz takmer rozhodnuty. Nemate niekto s tymto domom prakticke skusenosti? Dakujem
Odpovedať
1
2
Ahojte, aj nám sa páči bungalov 865 z eurolinu s garážou, aj sa nám hodí vzhľadom na orientáciu pozemku. Máte ho už niekto postavený? Tiež budem rada, ak dá niekto vlastné skúsenosti a informácie . Koľko stál projekt s garážou? Ak ho už niekto má postavený, koľko je tak orientačná cena? Ďakujem tiež za info . Zdenka
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám projekt už pol roka B 865 s garážou ale zrkadlový pohľad stál nás 32000 sk. Začíname na jar teraz nám stavajú siete.
Odpovedať
Ozaj, ako dlho trvalo, kým Ti poslali projekt.?
Odpovedať
Profilova fotka
7 dní bolo to fakt rýchlo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, obnovujem tuto temu. Rozhodli sme sa stavat b 865. Rada by som ho videla na fotkach, v reale . ak niekto planujete alebo uz mate postaveny, dajte mi vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
zdá sa, že momentálne sme sami, kto ho ide stavať. Dnes ideme pre projekt a začíname vybavovať stavebko :D juch
Odpovedať
my ideme tento bungalov stavat v Laksarskej Novej Vsi, na Zahori, uz mame aj projekt a aj stavebne povolenie, len by sme sa chceli poradit s niekym kto tento dom ma alebo chce stavat, ci nechat v obyvacke otvoreny prehlad do krovu, alebo ho radsej zavriet. Pripadne, ak mate nejake postrehy comu sa vystrihat, alebo naopak ako si ulahcit, zutulnit, pripadne prerobit nejake detaily, budeme vam vdacny ak nam poradite cokolvek. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Vikinka689 :D tak som rada, že si sa pridala. Od včera máme doma projekt. Začiname vybavovať stavebne povolenie, snáď to pôjde. Máme pozemok v slovenskom grobe. Už sa tešíme, a tiež by som uvítala keby nám niekto povedal ako sa v ňom býva :-p My necháme ten strop asi otvorený
Odpovedať
Ahojky a ked nechate otvoreny strop v obyvacke, tak co priznate krokvy alebo hrady???
Odpovedať
my mame bungalov 865, budeme mat klasicky sadrokarton, videla som takyto domcek aj s otvorenym stropom, posobi to sice vacsie, ale mne sa to az tak nepaci, nie je to az take utulne...a naviac, treba mysliet aj na to, ze je potrebne vykurovat vacsi priestor
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinka689 tak toto sa budem musieť spýtať priateľa - lebo netuším :D spýtam sa ho a dám ti vedieť. my by sme ten priestor chceli zútulniť drevenými hranolmi - sme blázni, páči sa nám vidiecky štýl :-D . Otvorený strop sa mi páči, ale niekedy to pôsobí veľmi fádne.. uvidíme čo sa nám s tým podarí urobiť. Každopádne, vraj nie je problém kedykoľvek to zakryť sadrokartonom ak sa nám to nebude páčiť.
Odpovedať
staviate ??? či nie ??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
budeme, budeme - zatiaľ sa chystame vybavovat stavebne povolenie. Na jar zaciname.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pridavam sa do funklubu bungalovu 865 - tiez zaciname na jar...neviete o niekom, kto ho stavia v blizkosti Ziliny?
Odpovedať
Profilova fotka
sa nám to tu pomaličky rozrastá :D sa tešííím Vitaj alabla, Na stránke Euroline píšu- tento dom môžete nájst: Žirany, Kanianka, Dunajská Lužná, Dubovany, Šurany, Pereš, Považský Chlmec, Malacky, Horná Súča; Plevník Drienové, Slávnica, Kanaš, Pružina, Pravotice, Borský Mikuláš.
Odpovedať
@ivulik211 na stranke euroline tam pisu o projektoch kde sa je dom postaveny?? nikde som to tam nevidela
Odpovedať
to je sice pravda,ze treba ten otvoreny strop najprv vykurit,ale ak ho dobre zateplite,co isto kazdy z vas urobi,tak sa ten vrch na zaciatku vykurovacej sezony naakumuluje a potom ten rozdiel ani nepocitite,nam sa ten otvoreny strop paci,ale z praktickeho hladiska ho pravdepodobne ozelieme a spravime strop rovny, ale nahradime betonovy strop drevenym rostom so zateplenim s priznanymi hradami v kuchyni a obyvacke, co vy na to??? beriem pre i proti najradsej by sme to videli kdesi nazivo, neviete,kto ma ten bungalov postaveny origo s otvorenym stropom a bol by ochotny sa podelit????
Odpovedať
@michaela2727 Ahoj ano pisu to tam kde mas ten bungalov, tak pod nim je diskusia a tam v tej diskusii je napisane, kde je postaveny. My sme boli pozriet v Kanianke, Malackach, Borskom Mikulasi a aj Dubovanoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinka689 práve aj my sme uvažovali o drevenom strope. otázne je že či nebude problém pri kolaudácii?? Chceli by sme v kuchyni a v obývačke trámy presne ako ty hovoríš, ale ten strop skôr otvorený. I keď otázka vykurovania je tiež dôležitá, ale veľa urobí aj krb s prieduchmi do izieb a ušetrí sa na elektrine za vykurovanie. No veď ešte uvidíme, nechávame si všetko prejsť hlavou a špekulujeme. Inak namiesto balkónových dverí budeme mať v obývačke okno keďže záhradu máme smerom z jedálne.
Odpovedať
@ivulik211 no pri kolaudacii by problem byt nemal,dufam,treba si to radsej overit,ale kazdy kto ma tento projekt,dava strop dreveny namiesto betonoveho (ten betonovy strop su zbytocne vyhodene a nevyuzite peniaze,nakolko nieje podkrovie obytne) my stale spekulujeme,ze co urobit,ze ci priznat priehlad alebo nie potrebovali by sme to vidiet nazivo!!! prieduchy do izieb samozrejme uvazujeme aj my,tie budu isto,krb je bez toho zbytocny,bo by prekuril len danu miestnost a musela by si vetrat a ine izby vykurovat :D v obyvacke vzadu by sme mozno tie balkonove nechali, ale isto ideme zrusit uplne tie druhe balkonove na lavej stene vzadu,tie su tam podla mna zbytocne a aspon mozes do toho rohu postavit nejaku tu skrinku, lebo inak ani neni kde
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinka689 ahojte my máme hotové základy pod dom máme zrkadlový projekt z garážou a tiež by ma zaujímalo ako to je s tým dreveným stropom chceme tiež znížiť náklady len neviem či k tomu treba aj projekt alebo len súhlas od euroliene. Ak viete niekto dajte vedieť.
Odpovedať
@lluboo najlepsie je spytat sa niekoho,napr.stavebneho dozoru,on ti bude vediet povedat,ake zmeny treba odobrovat aj papierovo kde stavate?? a aky idete robit strop v obyvacke??? menili ste nejake priecky,usporiadanie domu??
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinka689 staviame v Považskom Chlmci (Žilina),strop budeme mať znížený a z terasy bude hosťovská izba. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lluboo ahoj, nebolo by mozne prist sa pozriet na vasu stavbu? Rada by som to videla nazivo a mozno sa niecim aj inspirovala...(pravdupovediac, uz sme to s priatelom v Povazskom Chlmci hladali, lebo na strankach Euroline je uvedene, ze to tam niekto stavia - ale zatial bezvysledne :) a otazocka - ako to myslis, ze z terasy bude hostovska? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lluboo my ho ideme stavat v Nededzi pri Ziline
Odpovedať
@lluboo z ktorej terasy ides robit izbu,vzadu,ci naboku?? budete mat bungal aj s garazou?? nehodis sem podorys??
Odpovedať
Profilova fotka
mame zrkadlový projekt s garážou a izba bude za garážou, garáž bude bez dielne.
Odpovedať
@lluboo aha,to nie je zle riesenie,to sa mi paci ale nakolko mame len 19,5m siroky pozemok,tak stavame domcek bez garaze,ale uvazoval som,ze ci by nevysla mala izbička pod strechou v strede pod stolicou
Odpovedať
@lluboo a ked mate rovny strop a garaz,tak ako budes mat presvetlenu jedalen??? tam boli planovane stresne okna a este aj tie dvere nalavo v zadu ti vlastne ubudnu ako vstup do tej hostovskej pocitam. nebude to tmave??
Odpovedať
Profilova fotka
@vikinka689 dúfam že nie, svokrovci majú podobnú dĺžku kuchyne a izby ako je na projekte a namiesto terasových dverí majú len okno a je to v pohode.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?