Bungalov 39 od Prodomu

Profilova fotka
Mate niekto skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Prosim vas stavia niekto tento dmcek,alebo ma ho niekto uy postavenz????
Odpovedať
Profilova fotka
To fakt nema s nim skusenosti,prosim ozvite sa je to od prodomu,alebo bungalov 94 alebo 51???? :-(
Odpovedať
Teraz taký dostavujeme, vnútorné riešenie je ale iné, nakoľko nie som zástanca vykurovaných chodieb ,a teda už vôbec nie v bungalove, kde sa priestor izieb zmenší na úkor chodby. Bungalov má rozmer cca 11x 13,5m, je tam aj nadkrytá terasa. Projekt sme si dali spraviť ako individuálku, ale nebanujem. Firma nám ho postavila ako nízkoenergetický za štyri mesiace a je super!!! Teraz keď sú posledné pekné dni, dorábame okolie. Potom sa vrhnem na zariaďovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
Belfi nemas nahodou podorys ake upravy ste robili?Aj my chceme individualku,uz mame aj projektanta,len vezmem podorys a pojdeme za nou.Ake konkretne zmeny ste robili? Je dost velka obyvacka s kuchynou?A spajzu ste nerobili?
Odpovedať
ahoj mravcek, ja chcem bungalov 39 tiez, pozeram domceky uz 2 roky a tento som objavila pre par mesiacmi a zatial jednoznacne vyhrava, chcela som mensi domcek, kedze to bude asi zatial len vikendovy dom, bungalov 13 alebo bungalov 666 od Euroline, ale ak sa bude dat financne, tak urcite chcem radsej 39 :-)
Odpovedať
jeden cas som bola zamilovana do Opalu54/69 od firmy Erlis, ten som dokonca videla na vlastne oci aj zvnutra. Vy uz staviate alebo nie? a ako is chcete bungalov 39 upravit? Inak mne sa velmi paci taky okenny vyklenok ako ma bungalov 37 alebo 40 od prodomu, no ale asi nemozem mat vsetko ;-) Nas pozemok je uzky a od severu mozem mat iba kupelnove okienka...
Odpovedať
smerom k susedom...
Odpovedať
mravvcek, no ako sa dari v akom stadiu stavby ste? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V ziadnom este :) v stadoiu rozhodovania a argumentovania preco ten a nie iny snad sa rozhodneme,6.12 mame stretnutie s projektantkou,snad nam pomoze aky domcurik na nas pozemok moze ist,mame uzky pozemok 16m.A vy marione?
Odpovedať
my tiez nic, stale vyberame, resp stale snivam, ale co je dolezite - manzel je nalomeny :-). My ale musime zacat od uplneho zaciatku, vobec netusim co to obnasa, ake vybavovacky... a muzik rozmysla nad svojpomocnou stavbou, alebo nejak to kombinovat lebo na kluc to fakt clovek velmi preplaca... Dnes som akurat trocha behala po nete, a paci sa mi aj domcek od apex architekts vola sa ze Stilo1. Ta firma ma take pekne moderne projekty. Len bungalow 39 ma normalny krov z povalou a tento stilo1 vyzera ze nema povalu, tak neviem ci tam nebude zima... A to mate stretnutie z projektantkou z Prodomu? som zvedava ci tie ceny co uvadzaju na stranke sa zhoduju aj z realitou, chcete si projekt aj nejak prisposobit, plati sa za take nieco navyse? drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marione nie nasli sme projektantku,ktora je uzasna a hlavne cenovo pristupna,je zaujimave ze cim dalej od velkych miest tak su lacnejsi a ludskejsi,poradia,pomozu navrhnu riesenia a nepytaju peniazky za kazde slovo.Hladame podorys predostrieme jej asi tri a nech povie co si o nich mysli,ktory by bol najvyhodnejsi cenovo,ktory by sa nam hodil na pozemok atd....no a 39 bude medzi nimi,upravila som ju sama,len neviem hodit podorys na stranku lebo nie je vo formate jpg.nevies nahodou ako sa to meni do jpg?Rozsirila som ho a dala som tam aj tech.miestnost a kupelnu zo spalne taku mini,jaj keby som to vedela sem vlozit.
Odpovedať
hm to neviem mravcek ako to dostat do formatu jpg a teraz to mas v akom formate? Rada by som videla totiz ako si to rozsirila :-) ja som by som tiez chcela zmenit interier, chcem schody do podkrovia a kotolnicku - cize technicku miestnost vlastne a mozno zimnu zahradu... ja to viem akurat tak prekreslit, potom naskenovat a potom hodit do albumu, ale nemam to este prekreslene :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
pokial potrebujte previest nejaky obrazok z obrazovky (vlastne cokolvek z obrazovky) do formatu .jpg najlahsi sposob je takyto. Otvorte si v okne obrazok ktory chcete okopirovat - moze to byt cokolvek co vidite na obrazovke. Teraz si ho akoze natiahneme do do pamete a to tak ze stlacite klavesy CTRL+ALT + PrintScrn . Potom si otvorite akykolvek program na obrazky - napriklad obycajny skicar ( tlacitko START - Programy - Príslušenstvo - skicar) V programe skicar kliknete na polozku UPRAVY -- a VLOZIT a tym padom tam vlozite obrazok ktory ste si "okopcila" z obrazovky pretym. Potom staci tento subor ULOZIT AKO ---- format .jpg
Odpovedať
ahoj belfi. čital som,že ste si postavili dom,ktorý chcem stavat aj ja. tiež chcem stavat bungalov 39. mohla by si mi prosim poslat fotku domu?
Odpovedať
ultra, dakujeme za radu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
xnitramx • Dnes o 20:20 Ahojte, vie mi niekto z Vas poradit kolko by tak cca mohlo stat podlahove kurenie do bungalovu 39 z PRODOMu? Jedna sa o 4 izbovy bungalov...taktiez by som Vas chcel poprosit o to kolko by ste cca ratali rozpocet na tento celkom pekny domcek keby ste si to stavali svojpomocne a keby sa dalo tak mi to rozpiste trosku aby som vedel co asi kolko moze byt... napr. komplet zaklady(zelezo, beton, vykop, izolacia..) - obvodove mury a priecky - komplet s strecha so skridlov (asi KM Beta) - podlahove kurenie (zase nie uplne nejaky najdrahsi kotol, nieco take primerana cena a kvalita:)) - vnutorne omietky(omalovanie na bielo) a podlahy (plavajuce podlahy, okrem kuchyne, WC a kupelne) - elektroinstalacia do domu - dvere + okna (plastove 5 komorove) - kupelna + zachod - jednoducha uprava terenu (nasadenie travy a strkove chodniky pre zaciatok) - Dakujem za skore priblizne nacenie a cenne rady:):):)
Odpovedať
ahoj ikke, pozeram po 3 mesiacoch co sa deje na modrej streche a vidim ze si ozivil (a?) temicku. Mna zaujima presne to iste co Teba, tak cujme ci sa niekto ozve. Videla som ze na kluc tento domcek stoji cca 2600 000 Sk, myslis takym hrubym odhadom ze svojpomocne by sme sa mohli vtrepat do 1 800 000? Ci to je len iluzia? A nevies nahodou, ak chcem aby bol o meter dlhsi, bude to financne narocne prerobit projekt? V prodome mi ho asi neprerobia, ze?
Odpovedať
ikke len presunula prispevok do tejto temy lebo xnitramx zalozil alebo zalozila tu istu temu co uz tu bola. vies? ikke je admin
Odpovedať
ano, uz som sa chytila :-) este keby xnitramxovi niekto poradil, kedze aj mna to zaujima ;o)
Odpovedať
caute ludia, nemate niekto predstavu kolko asi cca by ma to vyslo? dakujem... Ahojte, vie mi niekto z Vas poradit kolko by tak cca mohlo stat podlahove kurenie do bungalovu 39 z PRODOMu? Jedna sa o 4 izbovy bungalov...taktiez by som Vas chcel poprosit o to kolko by ste cca ratali rozpocet na tento celkom pekny domcek keby ste si to stavali svojpomocne a keby sa dalo tak mi to rozpiste trosku aby som vedel co asi kolko moze byt... napr. komplet zaklady(zelezo, beton, vykop, izolacia..) - obvodove mury a priecky - komplet s strecha so skridlov (asi KM Beta) - podlahove kurenie (zase nie uplne nejaky najdrahsi kotol, nieco take primerana cena a kvalita:)) - vnutorne omietky(omalovanie na bielo) a podlahy (plavajuce podlahy, okrem kuchyne, WC a kupelne) - elektroinstalacia do domu - dvere + okna (plastove 5 komorove) - kupelna + zachod - jednoducha uprava terenu (nasadenie travy a strkove chodniky pre zaciatok) - Dakujem za skore priblizne nacenie a cenne rady:):):)
Odpovedať
caute ludia, prosim poradte mi co by to tak cca mohlo stat svojpomocne?
Odpovedať
ludia prosim poradte kolko by to cca mohlo stat? dakujem...
Odpovedať
Ahojte ľudkovia aj my sa práve rozhodujeme nad týmto domčekom a mám naň vyrátanú cenovú kalkuláciu tak ak by mal niekto záujem kľudne pošlite IP a prepošlem. Chcela by som vás poprosiť nemá niekto tento domček už postavený? Veľmi by som chcela vidieť foto. My čakáme už len na projekt pretože sme si tam dali niečo zmeniť. Ďakujem za vaše foto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Zdravím..Práve sme si objednali projekt bungalow 39 z prodomu a veľmi by ma zaujímali reálne fotky tohto domu a tým pádom by som sa chcel opýtať,či niekto z vás nemá foto-materiál schopný poskytnúť k nahliadnutiu.Prípadne ak je už niekto zabývaný v tomto projekte,či by nebol tak zlatý a nepodelil sa o svoje pocity spojené s bývaním v novovytvorenom diele.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?