AV-House s.r.o. (montovany-dom.net)

Profilova fotka
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti s touto firmou? Táto firma mňa celkom zaujala, len som nenašiel žiadne referencie. Hľadám niekoho kto má s nimi postavený dom - kľudne napíšte správu. Ďakujem.
Odpovedať
@danny888888 majitel tejto firmy kedysi pracoval pre BF stavby a potom sa osamostatnil. Myslim, ze ma skusenosti s vystavbou.
Odpovedať
Zdravim. Nam postavili domcek pri Žiline. My sme boli velmi spokojni (komunikacia, zmeny pocas stavby,. poradenim, stavebnymi materialmi...)
Odpovedať
@danny888888 my mame od nich postaveny dom (Myjava),kludne mozte prist pozriet, maximalna spokojnost. Firmu jednoznacne odporucame. Kludne sa pytajte co vas zaujima :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika366 @jbrezo My sa rozhodujeme medzi BF-stavby, Mirano a AV-house. Prečo ste išli do toho práve s touto firmou? Ponúkajú niečo na viac ako iné firmy?
Odpovedať
my mame postaveny dom v Tesedikove (okres Sala) a sme spokojni. ak mate otazky, kludne piste, rada odpoviem.
Odpovedať
@danny888888 hrubú stavbu spevňujú na rohoch a na napájani priečok s BSH hranolmi- kvoli lepsej statike co ostatný nie, vodoinštaláciu robia z hliník-plastu niektoré firmy nie, drevenú konštrukciu izolujú do výšky 20-30 cm asfaltovým penetračným náterom z dôvodu lepšej ochrany proti vlhkosti a prípadnej havárii vody , ostatné firmy nie,
Odpovedať
Profilova fotka
@monthy232 @heni9898 a ako to je s ích "štandardom" ? lebo dávajú ceny "od" . Viem že je to niekedy dosť špecifické čo si zákazník navolí. Viete mi popísať čo si mám predstaviť pod pojmom štandar? Lebo napr. u firmy Bau holding sme si nechali naceniť ich ponukany dom stilo absolut a dostali sme sa potom z ich štandardu na náš štandard o cca 10 tis. vyššie, takže z domu za 75 tis bol hneď dom za 85 tis. bez kuchynskej linky. Takže by mňa celkom zaujímalo o koľko sa vám navýšila cena ked ste "vylepšili" ten ich ponukaný štandard
Odpovedať
cena "od" je preto, lebo v cene nie je započítana zakladova doska a rekuperácia. Pokiaľ si dáte naceniť projekt , tak v ponuke dostanete všetko (nie "od"). Tiež Vám vedia urobiť hociaky dom,z iných projektových kanceláríí , nie len katalogový lebo tam ich maju málo
Odpovedať
Profilova fotka
a čo ten "štandard" ? U Bau holdingu sme si dávali napríklad tieto veci za príplatok a hned sme sa dostali na sumu vyššiu o 10 tis: -Viackomorové okná -farebné okná zlatý dub -namiesto stropu z plastových lamelov sme si dali sadrokartón -krb (v cene boli len tie kovové kamna) - rekuperácia - zásuvky na viac atď atď Bojím sa že keď tam dojdem na konzultáciu tak zistím že polovicu použitých materiálov ktoré majú oni ako štandard budeme musieť nahradiť a dostaneme sa cenovo úplne niekde inde, to že v cene základová doska nie je tam aj uvádzajú, to je v poriadku a aj to chápem vzhľadom na to že základová doska sa odvíja od toho aký máte pozemok ...
Odpovedať
@danny888888 toho nižšieho štandardu ako má Bauholding by som sa nebál... Tak nízky štandard ako má Bauholding nemá nijaká firma na Slovensku... A to nehovorím o príplatkoch za všetko (to čo majú iné firmy ako bežný štandard si u BH priplácaš)
Odpovedať
dajte si naceniť projekt a potom uvidíte a niektore otázky viete vykonzultovať aj cez email. Myslim si, že ani jedna firma Vám neda do ponuky krb , ale iba komin pretože niekto chce radšej kachle a v tom je rozdiel. Takisto aj okna pokial si hned nezadate rozmery a farbu tak Vám ich nacenia len orientačne, no od akeho výrobcu ich maju a kolko komorove, to by Vam mali povedať.
Odpovedať
odalv pospiatku Vlado B. konateľ AV-house ? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Áno, odhalili ste ma :) dúfam , že prípevky ,ktoré som napísal nie sú zavadzajúce a poslúžia všetkým ktorí budú mať podobné otázky na hociaku firmu.
Odpovedať
@odalv nič v zlom... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) a diskusia prave konci mam taky dojem :D
Odpovedať
Ahojte, AV House - je naozaj velmi korektna firma, ktora si robi kvalitne svoju pracu. Od prveho kontaktu az do konca bola s nimi vyborna komunikacia, kt stale trva, ak mam hociaku otazku, zavolam a okamzite poradia... (s BF som mala pocit, ze otravujem, ostatni boli pomali...) Prejdu s vami cely projekt, navrhnu riesenia, kde sa da usetrit a kde sa to neoplati... Najpozitivnejsie hodnotim vypracovanie cenovej ponuky, ktora sa az po dokoncenie nezmenila ani o cent. Nam stavali poschodovy dom, za 3mes hotovy, tak ako sme sa dohodli. Dorabali nam fotovoltaiku (ina firma), pochvalili, ako je vyborne urobena elektrika. Mame infra vykurovanie, skvela vec. postavila by som s nimi dalsich 10 domov Vrelo doporucujem. ak mate niekto zaujem, domcek je pri Ziline k nahliadnutiu :-)
Odpovedať
Niekedy je naozaj lepsie volit firmu, ktora je na trhu kratko, no najskor sa ale presvedcit, ci je kvalitna. A preco asi? Pretoze este nema tolko zakazok a majitel si da zalezat takmer na kazdej praci. Pocase cim je viac zakazok tak aj ten najuprimnejsi majitel moze stracat dohlad nad vystavbou,(na druhej strane si mozno povie, ze je za vodou tak to odflakuje a ludia maju iny pocit ako mali ini, ktorym staval davno predtym). Pretoze cim viac ludi ma pod sebou, ktori ho maju akoze nahradit, tym viac to podla mna ide dole vodou. Dobre mi to vysvetlil jeden stolar. Nema ani svoju webovu stranku na internete aj tak ma vela prace.Hovoril, ze si jej ale berie iba tolko aby to stihal on sam cele odkontrolovat, pretoze to skusal aj s viacerymi ludmi ale akosi to nebolo ono.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonyby No to máš síce pravdu, ale ako zasa nájsť firmu ktorá je na trhu krátko, je kvalitná a má aj dostatok referencií atď ? Ak máš tip tak sem s ním :)
Odpovedať
so standardom to je tak, ze si viete navolit, co firme date spravit. Malovanie, podlahy, elektroinstalaciu mate nacenene, ale mozete kludne povedat, ze si to spravite sam, resp. date spravit znamemu lacnejsie a pod. Ak uz mate cenovu ponuku, dajte si pozor, kde je material zaratany a kde si to dodavate sam. K zasuvkam naviac viem tolko, ze sme si dali spravit elektrikarom datove zasuvky v kazdej izbe, nebol ziadny problem, len nam dali zaplatit tie zasuvky naviac, to site s bodovkami. V standarde je luster v kazdej izbe, ekd si chcete dat bodovky, je to kabelaz navyse (samotne bodovky si kupujete a osadzate tiez sam). Krb nam nerobili oni, ale viem, ze maju jedneho pracovnika, co stavia aj krby, tak dohoda mozna urcite je. Okna si mozete objednat aj sami, ale AV-house dodava Incony (trojsklo). Treba komunikovat s majitelom a dohodnut podmienky a cely priebeh dopredu, co kedy sa bude diat, aby ste sa pripravili, co ako chcete, co oi potrebuju od Vas, lebo nam sa parkrat salo, ze sme prisli vecer pozriet a vtedy nam hovorili, ze zajtra rano budu potrebovat to a to, a my sme to uz nemali sancu stihnut.
Odpovedať
@danny888888 my sme minuly rok stavali s Miranom a dalo sa..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den...aj my sa rozhodujeme ze si dáme postavit od AV-house....chcem sa spytat ci zvyknu dat aj nejaku zlavu..napr. rekuperacia zdarma alebo nieco podobne 😀
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Aké sú skúsenosti s touto firmou teraz? Dal si niekto postaviť dom?
Odpovedať
No ťažké obdobie majú ako pozerám finstat
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter977:

No ťažké obdobie majú ako pozerám finstat
@peter977 Pozri Mirano, ako vyleteli hore. Osobne by som očakával nejaké úpravy cenníka. Vôbec nereagovali na cenový pád materiálov. Všeobecne (u drevostavieb) ceny hrubých stavieb mi prídu neadekvátne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@peter977 Pozri Mirano, ako vyleteli hore. Osobn…
@frantisekca neadekvátne ceny hrubých stavieb u drevostavieb sú preto, že ich core business sú domy na kľúč. Klient čo chce len hrubú stavbu predstavuje riziko, ak si niečo dokončí zle sám a vytopí si dom alebo mu zhorí, tak obviní firmu čo stavala drevostavbu. Väčšina firiem preto nemá záujem takéto riziko podstupovať s malou maržou. Na druhej strane konštrukčné drevo je stále drahé, takže aj cena vstupných materiálov hrá svoju rolu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?