Aké máte skúsenosti s firmou Mipav z Oravskej Lesnej?

Chcem sa opýtať, či niekto staval montovaný dom s touto firmou http://montovany-dom.com/ a aké máte skúsenosti s touto firmou.
Odpovedať
1
2
9
@luki7 Ahoj, nám stavali, bývame v dome mesiac. Ale stavali len holodom a niečo z ceny domu na kľúč. Podlahy, dvere, obklady sme si dávali sami. Majiteľ firmy a aj makači sú milí, dá sa s nimi dohodnúť, platba na etapy. Nám sa platba predĺžila o 2 mesiace, lebo stále dačo iné bolo treba vydokladovať, kým nám uvoľnili peniaze, no firma nám stavala aj tak. A keď som si potom ešte dačo zmyslela, zavolala som a dohodli sme sa. Takže prístup na 1. A máte už projekt? My sme si dávali projekt robiť inde, lebo sme ešte nevedeli, aká firma nám bude stavať, no a Mipaváci museli projekt prerobiť podľa ich rozmerov a tak, takže sme ešte museli platiť im, lebo nám v projekte aj dajaké veci chýbali. Tak projekt si dajte vypracovať im, aby ste nemuseli platiť ešte potom. A dajte dopredu vedieť, kde budete mať zavesené poličky a tak, aby to tam spevnili a v kúpelke tiež, či závesné skrinky alebo na nožičkách. Tak nech sa darí s domčekom
Odpovedať
@luki7 Nam stavia Mirano z Oravskej Lesnej. Oproti Mipavu dava zvnutra osb dosky, co je velka vyhoda na statiku, ale aj ked si chcem zavesit napr. skrinky tak ma stena lepsiu nosnost. Aj ked firma Mipav nedava zvnutra osb dosku, aj tak ma cenu vyssiu oproti Miranu. Staci si dat nacenit dva rovnake projekty u tychto firiem.. Velmi rad by som videl podrobny postup vyroby na fotkach tu na modrej streche od firmy Mipav, no podla toho co som doteraz videl a zistil, tak firma Mipav nema na firmu Mirano. Dalsia dobra firma je Bf stavby..
Odpovedať
@dzonyby ahoj, ako ste zatial spokojný s firmou mirano. my sme sa tiež pre nich rozhodli, ale ešte čakame na stavebné povolenie
Odpovedať
@lenkanr22 pravdu povediac, oproti inym firmam maju "vychytane" niektore veci. Vzdy je nieco co by sa dalo urobit lepsie,ale musim povedat, ze niektorymi vecami ma prekvapili a to v dobrom.. Ja si myslim, ze som si vybral velmi dobre, nebanujem. Verim, ze ani vy neobanujete.
Odpovedať
@eewee8888 Chcem sa ešte opýtať,kde máte postavený domček.
Odpovedať
Profilova fotka
@luki7 stavali sme s Mipav, veľká spokojnosť s prístupom, plne súhlasím so všetkým čo napísala eewee8888.. firma Mirano, ktorú kolega vyššie toľko ospevuje ešte v r.2013 neexistovala, takže toľko k tomu príspevku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luki7 sused staval cez MIPAV, vyjadruje max. spokojnosť, práca, termíny, platby...
Odpovedať
@alyrka, @eewee8888 - mohla by som sa spýtať - aj my ideme s nimi stavať, len ešte zvažujeme, či si zabezpečiť vlastný stavebný dozor (akože na kontrolu) alebo sa plne spoľahnúť na ich zodpovednosť. Ako ste to riešili? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@elka86 keďže nám robili "len" hrubú stavbu, mali sme vlastný dozor, ale akože my sme boli hlavný dozor.. keby staviame s nimi celú stavbu, tak by som brala ten ich
Odpovedať
My sme sa už rozhodli, že ideme stavať s nimi.Teraz riešime projekt. :-)
Odpovedať
@luki7 my sme práve dokončili projekt, tak môžeme potom porovnávať časový postup ;-) @alyrka ja len stále váham, či plne dôverovať "neznámym" ľuďom, alebo ich priebežne kontrolovať..
Odpovedať
Profilova fotka
@elka86 takto stavebný dozor je častokrát fakt len kvôli štemplu, my sme mali naštudované postupy a každý deň sme boli na stavbe (väčšinou sme si niečo ešte robili na pozemku), takže sme videli koľko robia a aký je denný progres.. moja otázka znie, keď neveríte "cudziemu" stavbárovi" budete veriť "cudziemu" stavebnému dozoru? (čo predpokladám, že námatkovo príde na stavbu asi zo trikrát)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, mate niekto postaveny dom cez MIPAV na Zahorí resp. Zapad. Slovensko?
Odpovedať
@tricolores Pozri na ich stránke.Majú tam realizované domy.
Odpovedať
@luki7 videl som,ale chcel by som sa ist osobne pozriet na uz postaveny dom, v ktorom byva niekto nejaky ten rok, porozpravat sa o spolupraci, atd
Odpovedať
@alyrka Presne súhlasím, až teraz som si uvedomila, že vlastne nemáme nikoho známeho, kto má povolenie robiť stavebný dozor. Čiže by to boli len vyhodené peniaze. Vďaka za "osvetlenie" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tricolores sused, kamarát má, veľká spokojnosť. Prístup, finacovanie, poradia.
Odpovedať
@topvideo a kde byva? Je moznost nejakej obhliadky?
Odpovedať
Profilova fotka
Nám akurat robia projekt, chceme si nechať postaviť len hrubu stavbu a ostatne svojpomocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@tricolores okr TO, môžem sa ho spýtať, či ti môžem dať telefón...
Odpovedať
@eewee8888 @dzonyby @lenkanr22 @alyrka financovali ste niekto stavbu v Mipav, alebo Mirano cez hypoteku? Aky bol postup, ako financovala banka?
Odpovedať
@magic08 nemam taku skusenost.. alyrka ked tak obhajujes Mipav, tak si prosim ta skus zistit kto ake pouziva KVH hranoly..ake pouziva Mipav a ake Mirano. za dalsie, preco ma Mipav vacsiu cenu domov ako Napr. Mirano alebo Bf, ked nedava vnutornu osb dosku, ktora je velmi dolezita. Ak odpovies, ze ma vacsiu cenu lebo dava striekanu izolaciu tak je to blbost, pretoze Mipav tvrdi, ze striekanu izolaciu dava za cenu normalnej izolacie. Odpovies mi?
Odpovedať
@dzonyby dik. Apropo musis alyrku oznacit. Inak sa k nej tvoja otazka nedostane
Odpovedať
@magic08 my sme neriešili hypotéku takže nemám skusenosti
Odpovedať
v pondelok nám začína stavať nás domček firma MIPAV
Odpovedať
Profilova fotka
@tricolores my sme zapadne slovensko.
Odpovedať
my tak isto začíname stavať na západnom slovensku
Odpovedať
Nám sa ešte robia plány.Stavať budeme v okrese Trnava.
Odpovedať
kde presne aj my sme okres Trnava, len sa nam to posúva nezačíname v pondelok, zajtra sa dozviem presný termín prvého výkopu
Odpovedať
@beruska1111 Budeme stavať v Cíferi, ale čakáme ešte na plány, lebo sme robili nejaké úpravy. Vy ste na tom už lepšie, keď idete robiť výkopy. A Vy kde budete stavať? Chcem sa opýtať ako dlho Vám dlho trvalo vybaviť stavebné povolenie.
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?