Výmena keramickej dlažby na el. podlahovom kúrení

Profilova fotka
Ahojte.. Rozmýšlame nad kúpou rodinného domu kde je v komplet celom dome pre nás veľmi nevkusná keramická dlažba aplikovaná na elektrickom podlahovom kúrení. Je nejak technicky možné odstrániť starú dlažbu a na jej miesto položiť novú bez poškodenia kúrenia pod ňou? Prípadne by ste vedeli dať niekto hrubý odhad za prácu (podlahová plocha cca 100m2) ? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri spravnom posfupe sa da dat dlazba na dlazbu a poskracukes dvere.
Odpovedať
@patka_a_jurko Áno pokiaľ to kúrenie nerobili amatéri a je pod poterom.
Odpovedať
Profilova fotka
Viete aké je tam podlahové kúrenie ? - Môžu byť dráty umiestnené v potere vtedy sa dá vymeniť dlažba. Zosekať sa dá aj menším el. kladivom tak aby sa nepoškodil poter. - Môžu byť dráty aj na potere o ktorý sa lepí lepidlom vykurovacia rohož. Vtedy je skoro nemožné bez zničenia kúrenia vysekať dlažbu.
Odpovedať
@patka_a_jurko mna stalo podlahove kurenie do domu 130m2 cca 1000€ vratane retmostatov. Ked to bude len za drat tak tipujem 700-800€. Ak chcete bezplatnu cenovu za vymenu dlazieb kontaktujte ma ces sukromnu spravu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem velmi pekne každému za odpoveď 🙂 neviem teda, či je pod poterom, to sa dozvieme na prehliadke 🙂 ešte raz vďaka, pomohli ste nám
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?