Umyvacka riadu whirpool - tecie

zdravim mam 5 rocnu umyvacku riadu whirpool adgu 941 ix a zacala tiect voda sa objavuje pod umyvackou riadu, rovnako ked som dal kryty dole tak aj vnutri pod umyvacou nadobou bola voda. kde vsade moze tato umyvacka tiect? staci vymenit tesnenia alebo zvyknu u nej pretekat i nejake suciastky ? Servisny technik bol 2t po poruche kym vyschla potom ked bol sla a ked odisiel znovu chyba E4 a voda pod nou tak radsej by som to sam riesil.
Odpovedať
@fox0903 Pozri či netečie pod labyrintom-to je taká PVC /keď pozrieš na UMR tak na ľavej strane/ vec ktorá ide do nádrže /3 PVC trubky/ kde sa regeneruje soľ, potom pozri či netečie okolo hladinového spínača.. Najlepšie je ak UMR odstrojíš a budeš sledovať kde tečie..Je veľa vecí kde by tiekla voda, obehové vysokotlaké čerpadlo-tesnenie, výpustné čerpadlo..
Odpovedať
Nám tiekla umývačka, prišiel technik, vymenil trysky-ramená a netečie. Boli prasknuté a voda striekala kade tade. Ono tie ramená majú trysky nastavené tak, že nestriekajú na dvere. Ak sú prasknuté, tak tlakom striekajú všade, aj na dvere a to tesnenie na nich ten tlak neutesní.
Odpovedať
Moze to byt viacej veci, no neviem, ci sa da vsetko doma len tak laicky pozriet alebo opravit
Odpovedať
Nebude najlepsie riesenie investovat uz do novej?
Odpovedať
skusil by som servisaka ť rokov pri kazdodennom pouzivani sposobi opotrebenie oprava mozno par € ale mozno aj stoviek € kedy sa fakt oplati kupit radsej nova
Odpovedať
@milos35 Neviem čo máš za UMR a koľko, ale ja ju mám už 15.rok ale ramená na nej ešte nepraskli.. ;-) A ver mi že ju používam v priebehu týždňa 3x a v sobotu-nedeľu ide denne aj dvakrát 8-)
Odpovedať
Co je prosim vas ten valec. Vyzeraze pri dlhsej vysej teplote sa uvolni zapadka a okolo tesnenia to preteka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?