Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox veď toto, že neexistuje spôsob, ako zist… @dexter89 najnebezpečnejší sú IMO tí, ktorí majú v akejkoľvek otázke jasno. Inak to musí byť strašná nuda. Pretože mať jasno znamená hotovo, koniec, žiaden progres. Nič nové sa nedozviem a je čas to zabaliť ,) Lenže nikdy nie je hotovo. Nikdy nebude koniec. Homo Sapiens nebude mať nikdy jasno. Deklarovať to môže, ale realita bude opačná. Človek totiž nemá prístup k absolútnej pravde ani celému poznaniu. Preto napr. snahy vo fyzike o tzv. "teóriu všetkého" považujem za nezmysel galaktického rozsahu..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 najnebezpečnejší sú IMO tí, ktorí majú … @gadefox niekde som raz čítal že ak by veda vedela všetko vysvetliť už by to nebola veda ale teológia 😀 Samozrejme veľa veci sa nedá a čím viac sa ti zdá že už vieme niečo vysvetliť tým toho vieme akoby menej ... to platí ako v prírodovedeckej tak aj humanitnej oblasti ... Čím viac objavujes vesmír a fyziku tým menej javov vieš vysvetliť A rovnako tak čím máme viac informácií a najmä ich dostupnosť tým viac ľudstvo akoby osprostieva Paradoxy ne ?Odpoveď na príspevok od petersd:
Ani neviem, či sa mám smiať, či zaplakať, nad toľ… @petersd ajaj zas ti stúpli na otlak ? Vidíš , ja som kritizoval Ameriku a nemám problém priznať aj kritiku ... Ale ak ťa požiadam či dokážeš kritizovať objektívne Rusko , tak zrazu je hrobové ticho... A zrazu keď @toky1 spomenie okrajovo čerpačky a Rusku ropu tam zrazu sa ozveš ... Takže myslím že už musí byť každému nad slnko jasné , že žiadnej sebareflexie absolútne nie si objektívne schopný ... Väčšina v tomto fóre vie aspoň viesť konštruktívny dialógOdpoveď na príspevok od starysomar:
Dexter - hlavne kto ma moznost lacneho nabijania … @starysomar áno to je základ , alebo mať fotovoltiku ideál ... Viem o prípadoch známych čo kúpili EV len skrz že čo s prebytkami z fotovoltiku v lete ... Zas kto nemá možnosť nabíjania pri dome išiel by som cestou nejakého e-join sieť majú zaujímavé ceny vieš sa dostať aj na verejných staniciach na sumy pod 0,29€/kwh čo je v prípade rozumného EV s rozumnou spotrebou na úrovni aj 4-5€ /100km Podľa mňa otázka času , ľudí z fotovoltikami aj s EV pribúda ... Minimálne v lete si viem predstaviť , že ľudia pri rodinnom dome budú predávať svoje prebytky ľuďom s EV niečo na spôsob wolt, Bolt a pod... Všetko sa digitalizuje a každý predáva čo vie ... 🙂Odpoveď na príspevok od dexter89:
@starysomar áno to je základ , alebo mať fotovolt… @dexter89 ja som s fullhybridom na priemernej spotrebe 3.8l/100km, co je kusok pod 6 eur/100km.Odpoveď na príspevok od toky1:
Keď už to tu tak uletelo od témy... neviete niekt… @toky1 OMV (vrátane prevzatých čerpacích staníc značky Benzinol) – pochádzajú z Rakúska, paliva často dodáva OMV so svojimi aditívami. Shell – globálna značka, samostatne pôsobiaca; nie je napojená na Slovnaft. TESCO – maloobchodný reťazec, ktorý má na Slovensku vlastné čerpacie stanice. Tie tiež neodoberajú od Slovnaftu.Odpoveď na príspevok od toky1:
@dexter89 ja som s fullhybridom na priemernej spo… @toky1 môj kolega mal čisté elektro škoda enyaq , a chce ísť do hybrida toyoty Úplne rozumiem človeka čo chce komfort alebo robí dlhšie cesty že chce ísť do hybridu namiesto 100% elektra ... Za mňa , spaľovací motor má vraj cez 250 rôznych súčiastok a elektroauto 7 ... Za mňa je to primitívne a jednoduché a zato som to chcel načo plug-in hybrid kaziť že tam pridám zbytočnosť -spalovaci motor 😀 Ale ako píšem , kto chce väčší komfort a nie stres z nabíjania , tak je to super ... Ja som napr. minulý víkend išiel na dovolenku cez pol Slovenska z východu na Liptov , tam som behal hore dole potom po ceste este 2 dní v Tatrách a v kľude som sa vrátil domov ... Nabíjal som raz počas obeda v tatranskej Lomnici za 3,30€ kym sme dali kávu Len zas treba povedať že v prípade elektoraut sú dosť veľké rozdiely v spptrebach ... Napr videl som už v prípade nejakého vw ID4 aj spotreby cez 24kwh/100km alebo enyaq bežne 18... Ja sa sa so starou konou dostávam na 10 a čisto v meste aj na 8! Čo je extrém ... Také spotreby nemaju ani čisto mestské pití elektromobily ako škoda citigo abo vw e-up ... Veľa u elektromobilov robí dizajn a aerodynamika a potom veľkosť ... Už nové kony aj nové menšie elektromobily ako elroq majú vyššie spotreby lebo už tam asi dávajú nejaké ,,vylepšovaky,, elektronika naviac , konšpirátori by povedal aj kurvitka ale niečo na tom bude 😀 Super spotreby aj aerodynamiku majú ešte tesly M3 ... Ja som zvažoval jedine korejci Kia e-soul, hyindai , Japonci alebo Tesla ale iba model 3 alebo bmv i3 ... To len tak píšem ak niekto zvažuje jazdené ev lebo už sa dajú zohnať za dobre ceny lacnejšie jak spalovaky v rovnakej kategórii vozidiel ...Odpoveď na príspevok od bigjamajko:
@toky1 OMV (vrátane prevzatých čerpacích staníc … @bigjamajko - nepravda. Všetci vozia minimálne základné palivá v drvivej väčšine z rafinérie Slovnaft. Niektorí a niektoré prémiové odinakial no väčšina ich tiež robí prémiovými len pridalím vlastných špecifických aditív. Tu máš výcuc hľadania: "Na Slovensku Shell nemá vlastnú rafinériu ani sklad, takže palivá pre svoje pumpy berie zo spoločných zdrojov: Hlavný zdroj je rafinéria Slovnaft v Bratislave (MOL Group) – odtiaľ sa zásobuje väčšina čerpacích staníc na Slovensku, vrátane Shellu. Doplnkovo aj zo zahraničia – ak je to logisticky výhodné alebo podľa aktuálnej ponuky, Shell môže čerpať z rafinérie OMV v Schwechate (pri Viedni), prípadne z terminálov v Česku alebo Maďarsku. 👉 Palivo (benzín/nafta) je teda v zásade rovnaké ako pre iné značky, lebo vychádza zo Slovnaftu alebo blízkych rafinérií. Rozdiel nastáva pri nakládke do cisterien, kde Shell pridáva svoje aditívne balíčky (napr. FuelSave, V-Power)." Netreba si vymýšľať alebo opakovať omyly, do ktorých človeka nieko uvedie :)Odpoveď na príspevok od starysomar:
Že Vás to (niektorých) baví - verejne prezentovať… @starysomar co by povedala manželka umierajucemu ockovanemu?Odpoveď na príspevok od dexter89:
@toky1 môj kolega mal čisté elektro škoda enyaq ,… @dexter89 tie spotreby ID4 vs eniak su hluposti. je to rovnaka technika a eniak nema 18kWh spotrebu ani nahodou. Mam ID5 co je presne to iste ako dve spomenute, priemerku mam 17,4kWh, ale gro tych jazd je bez klimy, a vyhrievania s plynulou jazdou aj po meste /na svojich beznych trasach viem presne kedy bude zelena a snazim sa prejst bez zastavenia/ Kurenie si nepustam ani v zime pri jazdach do 15min. nie koli spotrebe ale koli slizniciam. ale auto si pred jazdou predhrejem.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Dexter - ja mam 100 km za 6-7 eur no auto za 2000… @starysomar môžeš sa tešiť STK a emisná každý rok pri autách nad 10r. priemer na SK je 14,7 a to vyrábame najviac nových na hlavuOdpoveď na príspevok od rapidek:
co sa tyka paliv na pumpach tak vysvetlenie je, z… @rapidek tankujem tam kde mi začne blikať že mám už málo a je mi 3 od koho,na diaľnici drahý každý,len sem tam doplna pre kontrolu spotreby no máš zbytočne ťažké auto, kontrolu robí i auto i aktuálnu spotrebu, do strmého kopca kľudne i 25l/100 pri rozbehu,v práci som mal kartu Slovnaft že vraj 8% zľava ,no niekde bol i tak lacnejší, jediná výhoda bola že som mohol brať na dlh na mesiac do 150Eur a z výplaty sa to hradilo, kedže bola registrovaná na meno a spoločnosť s benziniek ihned volali ak som zabudol a blokla sa, bankovú kartu viem tiež ihned dočasne zablokovať dajú sa nastaviť limity na všetko ,alebo len na jeden nákup virtuálnu cez net, prebral som sa a nie zaspaťOdpoveď na príspevok od duzu:
@starysomar môžeš sa tešiť STK a emisná každý rok… @duzu nemám problém s emisnou, technickou a nikdy som nemal. Hoci staré - podľa vyjadrenia technika máme autá vo výbornom technickom stave. Naozaj nie sú lešteny no to TK neriesi. Paracetamol - "co by povedala" - to je otázka do počtu?Odpoveď na príspevok od gadefox:
Emisná a technická per annun je brutálna šikana z… @gadefox Vidíš, ako si dopadol? Nielen na Modrej streche, ale ani na STK Ťa nemajú v láske.🤣Odpoveď na príspevok od chinatech:
@gadefox Vidíš, ako si dopadol? Nielen na Modrej … @chinatech who cares? 😎 ___ Ak nemáš nepriateľov, akoby si nežil. Je to jasný signál, že sa pcháš druhým do ánusu.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@chinatech who cares? 😎 ___ Ak nemáš nepriateľo… @gadefox Preboha, už Ti to musím konečne povedať: To naozaj musíš vo svojom prejave používať toľko cudzích slov a vyjadrení a to najmä v prípadoch bežnej komunikácie, kde na to slovenčina má kopec našich slov ? Myslíš si, že takto dáš svojim príspevkom väčšiu váhu, alebo dôležitosť, či vtipnosť ??? Skús nad tým pouvažovať...Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Preboha, už Ti to musím konečne povedať:… Už aj ty??? Mať tvoje problémy @petersdOdpoveď na príspevok od gadefox:
Už aj ty??? Mať tvoje problémy @petersd @gadefox Ja teraz iba na formu, nie na obsah. Vadí mi to u každého, nie len u Teba. Viem, že častokrát sa to nedá a mnohé cudzie výrazy (najmä v odb. prejave) už zdomácneli, ale čo nemusí byť v hovorovej reči, nech nemusí. Ale ak máš na vec iný názor OK, ber to len ako môj pohľad a kľudne ma s ním pošli do anusu, nie do riti 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Ja teraz iba na formu, nie na obsah. Vad… @petersdNo veď práve, každého irituje iba niečo. A očakáva, že druhý sa prispôsobí. Ak by som to robil, jedného dňa by som sa zobudil a zistil by som, že nerobím nič iné, len sa prispôsobujem okoliu. Nakoniec by som stratil svoju dušu, len aby som vyhovel večným kritikom.. A stále by to bolo málo, bo vždy sa nájde niekto, koho irituje iba niečo. Raz je to obsah, inokedy forma, niekedy to, že v rýchlosti skracujem "lebo" na "bo" a občas to, že niekto si dovolí tú drzosť a fyzicky existuje (napr. v prípade Holokaustu). ____ Riešením je IMHO budovanie tolerancie a akceptovanie odlišnosti - aj môj triedny na gymply z obľubou hovoril, že "rovnošata je vždy odsúdená na zánik". Zamysli sa nad tým..Ja teraz >>iba<< na
Odpoveď na príspevok od rapidek:
@dexter89 tie spotreby ID4 vs eniak su hluposti. … @rapidek ako presne tie spotreby neviem , len viem že u enyaqa aj u všetkých áut sú väčšie ako u kony...čo mňa osobne dosť prekvapilo Možno kone sa približuje vw id3 , tesla model 3 ... Kia e-soul len ten zadok ako na pohrebaku tu spotrebu asi zhoršuje, rovnako tak u e-upoch zadok ... Ja len že kolega s enyaqom má 2x väčšiu spotrebu priemerne jak ja ... Ja robím bežne 10 priemer ... Na diaľnici čisto mi to vyskočí na 12 ak idem smerom Prešov -smokovec vkuse hore viac menej tak 17 to je max ... Ale zas cestou naspäť mávam napr. Minule Smokovec -presov 8,9kwh/100km ! Je pravda že po diaľnici 110 tempomat 🙂 Závisí od štýlu jazdy ja mam tiež dosť cit pre plynový pedál ... Aj na elektrokolobezke s papierovým dojazdom 40km a všetci písali že zrobia ledva 30km ja som robil 50Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@starysomar co by povedala manželka umierajucemu … @paracetamol123 Môjho kolega brat je anestéziológ , nechci vedieť čo zažil a čo musel hovoriť neockovanym , dusiacim sa a vo vlastnom moči a zvratkoch umierajúcim , ktorých išli napájať na ventilátor a uvádzali do umelého spánku aby im aspoň pred smrťou zmiernili bolesti ... Ale to by ste nepochopili , lebo už dávno viem že konšpirátori sú sebecké narcisticke hyeny , čo nevidia ďalej ako na špičku svojho nosa ... Max tak sú chopni ešte kukať do monitoru a čítať s*ačkyOdpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 Môjho kolega brat je anestézioló… @dexter89 Analýza mRNA vakcín proti covid-19 , ktorej zadávateľom je Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky, stála daňových poplatníkov 350000€. Jej výsledky Slovenská akadémia vied ako spracovateľ nezverejnila. Vydala len strohú tlačovú správu, pod ktorou nie je podpísaný ani jeden vedec zo SAV. ked SAV dostala na analýzu SPUTNIK tak to poslali do Budapesti ..lebo oni nemaju na to licenciu..a dnes uz maju. 😂Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.