Umelá inteligencia už aj na Modrej streche ???

Zobraz úvodný príspevok
Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS upovedomiť, že zrejme už aj tu nasadili AI. Napísal som novú tému/príspevok a dal jej svoj názov. No, po pridaní príspevku je zverejnený iný názov. Síce súhlasím s ním, ale je iný,... a "niečo - niekto" ho automaticky upravil... (?)... Žeby už až taká kontrola myslenia, názorov ľudí, že človek si už nemôže dať ani vlastný názov, vlastného príspevku ???? Slobode názorov a mysleniu zdar !
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@paracetamol123 chlope, ale ty si mi pred pár dňa…
@dexter89

že ľudia čo sú proti vakcínam, proti liberálom, proti progresivizmu, proti elektroautám

Prečo to vnímaš bipolárne akoby išlo o BOJ?? t.j. ľudia, ktorí sú PROTI vakcínam vs. ľudia, ktorí sú ZA vakcíny resp. dezoláti vs progresívni resp. evil vs dobro?? Ja som napr. vakcínovaný proti žltačke A a B (až 5 včeličiek, prvé 3 tuším do mesiaca), bo som cestoval, pričom covidovú včeličku som slušne odmietol. Nie som ani za ani proti (za nikoho nekopem)..

Odpoveď na príspevok od paracetamol123:

@toky1 "Nikdy som nad tým nepolemizoval práve pre…
@paracetamol123 s vakcinácia plný súhlas. Problém mám akurát s vetou: "Aj v taboroch si mysleli, ze sa idu sprchovat..." O tomto si treba prečítať viac literatúry. A keďže holokaust je mantra tak sa radšej nejdem ďalej vyjadrovať lebo síce máme toto demokraciu ale od tál po tál.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@dexter89 >že ľudia čo sú proti vakcínam, proti …
@gadefox ale veď ja to tak nevnímam ... Ja poukazujem na fenomén , že mnohí to tak vnímajú a nehovor mi že si si to nevšimol 🙂 Veď za tri roky po pandémii z mojich skúseností vkuse na vakcíny poukazujú len neockovani ... Žiaden očkovany nikdy do mňa nerýpal ale zato vkuse len neockovani majú infantilnu potrebu ešte aj tri roky po pandémii stále toto vyťahovať ... A zároveň vkuse vyplakávaju o nejakej totalite a netolerancii ale pravdou je, že ja sa s netoleranciou a agresivitou stretávam len od ľudí čo všade vidia konšpirácie a sprisahania Mne je osobne úplne u prdele či je niekto očkovany alebo nie ... Nikdy som to neriešil a nemal potrebu na to poukazovať ale neockovani vkuse aj roky po pandémii túto potrebu majú tak nad tým sa zamysli Myslieť si že 3 roky po jednorazovej aplikácií nejakej látky tá látka ťa potom zabije je taká sprostosť že to nemá v galaxii obdobu ... Veď telo dávno každú molekulu po toľkých mesiacoch z tela dávno vyplavilo ! Aj keby to bol číry jed

@paracetamol123 chlope, ale ty si mi pred pár dňa…
@dexter89 áno áno. Presne tak. Pravda bude niekde uprostred. A písal som ti aj, že všetci plakali, že ropovod odpálili zlí Rusi a pozri, čo sa nakoniec vyinvestigovalo. Sranda, že? Ďalšie príslovie vraví "Pravda víde časom najavo."

@dexter89 áno áno. Presne tak. Pravda bude niekde…
@paracetamol123 ... a už vedia mena všetkých, zloženie partije, názov lode, množstva trhavín,.... a debatujú o vydaní do Nemecka. Dextera (a jeho kmeň) asi dočista hebne, lebo so zlými rusákmi to nemá nič spoločné. Taliani mu dodžubali celý víkend 🤣

@gadefox ale veď ja to tak nevnímam ... Ja poukaz…
@dexter89 po jednorazovej aplikacii sa spustil proces produkcie spike proteinu, ale nikto mi este nevysvetlil, ako sa ten proces zastavi, to bude postihnuty furt generovat proteiny? aku dodatocny zataz to predstavuje pre organizmus? mne je tiez jedno kto si co dal, cas ukaze... ale tiez sa mi nepaci, ze fanatici z druhej strany sa vysmievali zaockovanym ze zomru

@sousedekovci89 no takto. 1. Kolega. Sportovec, …
@paracetamol123 ja som mal všetke 3 a tu som, nikdy mi nič nebolo , máš prehľad koľko ľudí pomrelo len pre covid?, v štatis. je len počet zomretých a vtedy ozaj zomrelo viac ako inokedy ale nie je tam uvedené či len pre covid a očkovaný alebo nie a koľko iných chorôb. teraz stále zomiera viac ako sa narodí a je nás stále menej takmer v celej EU, veľké prírastky sú inde Afrika, India číňania majú problém ked sa mohlo narodiť len 1 decko aj to len muž
Profilova fotka

@gadefox ale veď ja to tak nevnímam ... Ja poukaz…
@dexter89

Veď telo dávno každú molekulu po toľkých mesiacoch z tela dávno vyplavilo !

Nejde ani o to, či tie látky zostávajú v tele, ale aké škody napáchajú, kým sú v tele. A tých indícií je bohužiaľ veľa a nedajú sa poprieť. Zober si taký Černobyl (btw. odporúčam skvelý miniseriál). Beta/Gama žiarenie tiež cez ľudí len prešlo a za pár týždňov/dní boli mŕtvi.. Covidovej problematike sa 3 roky vyhýbam oblúkom. Nejaký názor mám a veľa vecí som už zabudol/vytesnil. Budem sa opakovať: minulosť je mŕtva, budúcnosť neistá, jediný zmysel má prítomnosť :=) ____ Riešením tvojej frustrácie je možno akceptácia, že polarizácia je všade prítomná a zbytočne by som nezačínal témy, pri ktorých je jasné, že sa vytvoria dve skupiny, ktoré sa zakopú a strielajú po sebe nepriestrelné fakty. SAV resp. Covid je jednou z nich.. Okrem toho si uvedom, že tu diskutuješ s popieračmi Holokaustu - to vyrušuje zase mňa..

Že Vás to (niektorých) baví - verejne prezentovať vlastnú sprostosť... Vo firme, kde som do dôchodku pracoval bolo zaočkovaných vrátane mňa vyše 1500 ľudí. Nik neumrel, nik nespomínal nejaké vedľajšie účinky, problémy. Na covidovom oddelení, kde manželka oddrela dva roky sa dusili aj umierali - NEOČKOVANÍ. Aj bývalý kolega neveril... On doživotne vyradený z pracovného procesu, starkých si infikovali a pochovali. Zmenil názor. Rád by vrátil čas... Veríte (niektorí) bludom, šírite (niektorí) bludy. Internet má veľkú (ne)výhodu - každý v ňom môže (a ukáže) aký je.
Presne. O "holokauste" sa nediskutuje. Môžme diskutovať o "oslobodzovaní" pásma Gazy, Rwande, Iraku, Líbii, Vietnamu a neviem ešte o čom ale o svätom grále sa nediskutuje.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od milan209209:

Presne. O "holokauste" sa nediskutuje. Môžme dis…
@milan209209 e e, s fanatikmi sa nediskutuje - hlavne tými, ktorí po večeroch analyzujú, aké tajné hry sa tu hrajú a čítajú "literatúru" na Zem a Vek a ďalších hovnometoch, ktorých články sú generované pomocou AI (nech zostanem pri téme ,) Poprieť Holokaust (Šoa) vyžaduje hodne odvahy a mindfuckingu..
Profilova fotka

@dexter89 áno áno. Presne tak. Pravda bude niekde…
@paracetamol123 @petersd Ale chlapci zas ma škatuľkujete a splietate 😀 Kde som písal niečo o ropovode NS a jeho odpálení ? Nikde nič to si už vy domýšľate a samozrejme kľudne to mohol odpáliť ktokoľvek ... Rovnako tak uznávam geopolitické záujmu USA a často špinavé hry ... Ja to problém priznať a viesť dialóg nemám ... Ale je zaujímavé že vy máte problém viesť dialóg ak ide o kritiku Ruska takže ? 🙂 Alebo mi nebodaj stále chces tvrdiť že Navaľného na Sibíri zamordovali američania aby to mohli hodiť na Rusov a navyše ruské úrady odmietali vydať aj telo jeho matke ! Vieš si predstaviť že ti odkrágľujú dieťa a ani ho nemôžeš dôstojne pochovať ? Tak kus objektivity a nemiesajte hrušky s jablkami ... 🙂
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka

@dexter89 >Veď telo dávno každú molekulu po toľk…
@gadefox v mojej rodine nebol očkovany jeden a ten mal najhorší priebeh , kamarátov otec sa nestihol zaočkovať , skončil na ventilátore a dodnes má problémy atď... Ale ako samozrejme vedľajšie účinky sa mohli vyskytnúť aj po vakcíne ! A následky prekonania covidu sú tu dodnes a je toho kopa ! Mňa len udivuje že všetky úmrtia, choroby automaticky neockovani hádžu za vinu očkovaniu , ale rovnaké problémy spôsobuje prekonanie choroby samotnej ! Ako zistiš či tie ťažkosti ľudia nemajú z prekonania a nie z vakcíny ? Aj slabý priebeh covidu stačí na spustenie nežiadúcich postcovidovych stavov ... Ja som z vedeckého hľadiska náchylný veriť a väčší zmysel mi dáva , že tí čo mali problémy tak to bolo spôsobené vírusom samotným , nie vakcínou ... Na druhej strane ľudia čo majú negatívnu skúsenosť s vakcínou zrejme existujú a môže ich byť veľa ... Podľa môjho názoru ich naočkovali presne v čase prebiehajúceho infektu ... Ale to je môj ničim nepodloženy názor Ja som tvrdil že pred ďalšou dávkou vakcíny by bolo vhodné u ľudí zmerať protilátky ... Keď vedeli každého týždeň čo týždeň testovať zbytočne AG testami , mohli aj každého otestovať na protilátky a tak očkovať ... Ale to je môj názor teraz špekulujem a virológ nie som ani imunolog
Pokiaľ človek vie a nie len trepe - nájde si tu a porovná všeličo: https://www.worldometers.info/coronav... Ak nie je celkom blbý, príde na to, že vo viacerých krajinách umrelo PODSTATNE menej ľudí vzhľadom na počet obyvateľov, než v tomto zadubenom záprdkove. Nemali tam kreténov typu: "Ruky hore, rúška dole", vyznávačov hoaxov, bromhexinu s Vodkou, Sava a hlavne - hajzlov vo vtedajšej opozícii, sabotujúcich opatrenia vlády - v tom sme asi svetový unikát...

@paracetamol123 @petersd Ale chlapci zas ma ška…
@dexter89 najskôr ako decko som počúval že nás oslobodili rusáci, oslavovali sa výročia pýtam sa učitelky vraždenie sa oslavuje?a niektorí dodnes a zrazu včerajšie výročie si už pamätám a mali sme tu neželanú návštevu a boli sme súčasťou ich gubernie na večné časy, a dnes čo vlastne chce večný prezident, neviete či nebudú dávať rozprávku vlk a zajac?pri každej repríze bola výmena ruských bačov
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od petersd:

Dovolím si (s veľkým prekvapením) všetkých na MS …
@petersd Peto paradnu diskusiu si tu vyprovokoval, hodnu modreho konika :-) A preto to i kladne hodnotim bohuzial :-) :-( V poslednej dobe mi tu ukazuje rozne nadpisy tem, ktore vo mne zdvihaju tlak. Gramatika, slovna zasoba, vyjadrovanie... niekedy neviem ci ide o auto correct, zle skolstvo, alebo su ludia uz nacisto tak osprostelí. ?! @#$
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@dexter89 po jednorazovej aplikacii sa spustil pr…
@rapidek na to by ti vedel odpovedať nejaký lekár , ja len viem že keď som bol decko nabehli do triedy v základnej škole tetky v bielych plášťoch , všetkých napichali a nikto nevedel ani čím ako rodičom nič nikto nepovedal žiaden súhlas nič ... A tu sme ... A to bol ten ,,zlatý socializmus,, Dnes každý o všetkom špekuluje lebo internet a konšpirácie Mňa vakcíny na covid moc netrápia , skôr ma trápi že mnohé matky prestali očkovať svoje deti , lebo však konšpirácie ... Objavujú sa choroby čo už 50 rokov boli vykantrené ako čierny kašeľ a pod... Ďalšia vec je že pod vplyvom konšpirácie mnohí liečia rakovinu kamilkovym čajom nedávno bol článok o britke čo sa mohla vyliečiť ale zmagorena sociálnymi sieťami a konšpiráciami prestala chodiť na chemoterapiu a začala sa liečiť u nejakého bylinkára a umrela do mesiaca ... Mohla žiť Ja som za čo najväčšiu slobodu keď niekto neverí medicíne a lekárom a chce sa liečiť sám okej ! Ale nech aj zruší zdravotné poistenie a neplatí a nech je frajer aj keď mu zdravie odíde ... Lebo aj pri covide boli frajeri čo dristali ale potom utekali do nemocnice ! Ako banaš a ten lekár čo dristal a potom utekal na kyslík ... Takže ja by som spravil krátky proces ... Nechces sa zaočkovať ? Ok nemusis ale ak tvoje dieťa dostane čierny kašeľ budeme ho samozrejme liečiť , ale celú liečbu zaplatíš ! A zdravotné poistenie sa na to nebude vsťahovať ... A bolo by po probléme lebo keď ide o prachy každý by si rozmyslel co spravi

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@petersd Peto paradnu diskusiu si tu vyprovokoval…
@rkorba Druhá možnosť je správna.👍
Profilova fotka

@gadefox v mojej rodine nebol očkovany jeden a te…
@dexter89

“hádkový potenciál“

Opýtal som sa ChatGPT, či našli vinníkov Nord Stream (vôbec to nesledujem, nech mám trochu prehľad). Niečo mi odpovedala, tak som to uzavrel s tým, že "len som chcel vedieť, o čom sa hádajú na sociálnej sieti". A AI na to zareagovala vtipne: "tieto témy majú >>hádkový potenciál<<". Skvelý výraz.. ____ K tvojmu komentu:

Ako zistiš či tie ťažkosti ľudia nemajú z prekonania a nie z vakcíny ?

Kauzalitu je extrémne ťažké potvrdiť a to je ten problém (veľké množstvo premenných/markérov a hlavne aké obdobie budeš sledovať?). Trvalo (koľko?) 3-4 desaťročia, kým sa potvrdil neg. vplyv fajčenia na zdravie.. Vedecký názor k tejto problematike nemám, bo nemám potrebné informácie (ani vzdelanie). A verím jedine faktom.. Intuícia mi našepkáva na základe empirického pozorovania, že Covid bol pre malú skupinu mega problém, často fatálny. A detto covid-vakcíny sú pre malú skupinu mega problém (v dlhodobom horizonte) často fatálny. Na začiatku Covidu som pochopiteľne spozornel aj ja. Postupne však začali smrdieť niektoré veci. Do ťaháku som si písal jeden redflag za druhým a keď ich bolo tucet, vedel som, že musím zaujať presne opačný postoj ako mainstream. Veľkým problémom je aj to, že spoločnosť kompletne vytesnila smrť a vnímame ju ako niečo neprirodzené, čomu treba za každú cenu zabrániť, viď. nezmysel, ktorý poletoval vo vzduchu "predčasná smrť spôsobená Covidom".. Nič také ako predčasná smrť neexistuje - to je žiaľ ten pokus o nadradenosť Homo Sapiens, ktorý si myslí, že má moc (nad prírodou, nad Bohom). Covidové obdobie vnímam ako veľmi komplexný fenomén (nielen medicínsky, ale aj psycho-sociálny).

Keď už to tu tak uletelo od témy... neviete niekto na ktoré čerpačky na Slovensku sa nenaváža benzín zo Slovnaftu? Nechcem dávať zarábať komančom z Družby ak sa tomu dá vyhnúť. Dík.

Odpoveď na príspevok od toky1:

Keď už to tu tak uletelo od témy... neviete niekt…
Ani neviem, či sa mám smiať, či zaplakať, nad toľkou ľudskou stupiditou, alebo paranojou (?). Keď je to IN pre dnešnú dobu, tak aj debilom budem... a ešte si budem o sebe myslieť, akým "hrdinom" som pre ostatných
Toky: Orlen. Mozo Benzina. V prihranicnych oblastiach premiove paliva aj ini.
Profilova fotka

@dexter89 >“hádkový potenciál“ Opýtal som sa Ch…
@gadefox veď toto, že neexistuje spôsob, ako zistíš, či prípadne úmrtie (dni, mesiace) po očkovaní spôsobilo prekonanie infekcie, alebo covid a pod... ale neočkovaní v tom majú jasno ... na 100% vakcína a hotovson , aj roky po! ty aspoň kriticky uvažuješ a logicky premýšľaš a dá sa s tebou viesť zmysluplný dialóg kus nefér porovnávať to s fajčením... fajčenie je predsa len iné, kde sa jedom vystavuješ dlhodobo ... mnohí vedeli o škodlivosti fajčenia ihneď, len lobing tabakových firieim dlho sabotoval všetky štúdie pozri staršiu komédiu "Děkujeme že kouřite" 😀 Čo sa týka vakcín neviem, ale celkovo je väčšina preparátov dobre tolerovaná, ako som napísal, je to jednorazová záležitosť, ktorú telo aj tak zosyntetizuje a po čase vypudí ... vplyvy sa skúmajú ale celkovo neviem o prípadoch, aby sa nejaký negatívny vplyv nejakej vakcíny prejavil po rokoch... často sa spomína prípad Pandermix vo švédsku, kde sa po vakcíne proti chrípke začala u detí náramne v populácií objavovať narkolepsia (vážne neurologické ochorenie) , prišlo sa na to do pár mesiacov po očkovaní a naozaj štúdie preukázali, že u očkovaných pandermixom sa objavuje narkolepsia 4x častejšie... ihneď vakcínu stiahli ale niekoho to poskytlo ... také prípady sa občas stávajú ale nikto nemal potrebu prípady ututlať, utajiť, žiadny lobing farmafiriem a podobne.... pritom narkolepsia je extrémne zriedkava choroba ale aj 4x nárast (čo predstavovalo len stovky prípadov z miliónov!) stačilo na to, aby úrady konali a ihneď zakročili...
@petersd 😄

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Toky: Orlen. Mozo Benzina. V prihranicnych oblast…
@starysomar dík, Orlen tu máme. Mám pocit, že oni navážajú aj na Tesco pumpy.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od toky1:

Keď už to tu tak uletelo od témy... neviete niekt…
@toky1 vidíš ja liptard a leberál s elektroautom nemám také problémy kde tankovať 😀 a aby som tunajším ešte trocha podkúril tak moja štatistika z excelu za august: najazdených 2269 KM spotreba: 10,7kwh/100km dobyté AC z domácej siete elektrina za: 34,30€ dobyté verejné stanice: 40kwh 20,00€ spolu za elektrinu: 54,30€ ... t.j na 100Km: 2,40€
Toky - Olen tankujem posledny cca rok. NIKDY pri Tescach a pod. Napis mi sujromnu spravu, napisem Ti (neskor) viac. Nie tu.
Dexter - ja mam 100 km za 6-7 eur no auto za 2000. Kedy by sa mi rentoval EV?
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Dexter - ja mam 100 km za 6-7 eur no auto za 2000…
@starysomar kupoval som 4 ročne elektro z Holandska za 18 k , starsi spalovak som predal za 5k mesačne som zatiaľ na uspore na palive na cca 200€/mesiac ... ale ja som už roky dozadu bol presvedčeny že chcem elektro... za každú cenu aj keby som mal nabíjať každých 100km by som chcel nie som objektívna vzorka to je pravda... ja ku spalovacim motorm nemam vzťah a nikdy ma to nezaujimalo ... asi aj preto že s každym spalovakom sme mali len problemy a častejšie v servise ako na cestach... to ma ubijalo... a preto som sa rozhodol, že aj vzhľadom na fakt, že v elektromotore sa síce môže niečo dodrbať, no je tam o pár stovák menej mechaniky a súčiastok ako v spalovaku, tak zato som sa tak nasmeroval... tie jazdne vlastnosti su len bonus prijemny bonus... takú efektivitu jazdy som nikdy na žiadnom spalovaku nezažival kebyže mam porovnavať porovnateľne ake auto spaľovak za 18 000 € jazdene 4 ročne viem kupiť ... vo verzii 150Kw a 204 koní? s automatom samozrejme ...

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?