Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd myslis si ze na SAV nesleduju? Ale sledu… @sousedekovci89 Konkrétne ku SAV sa nebudem vyjadrovať, ale mýliš sa, a bol by si prekvapený, aké jednofarebné, jednozdrojové názory má väčšina ľudí z akademickej obce. Mám osobné skúsenosti. To preto, lebo mnohí nemajú čas sledovať "iné" zdroje, alebo kvôli pocitu vlastnej nadradenej neomylnosti, iné zdroje zatracujú a znevažujú.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Konkrétne ku SAV sa nebudem vyjad… @petersd problemom ktory ty nevimas je ze vacsina tych ludi zazila aj kusisko sveta castokrat priamo komunikuju so svetovymi odbornymi kapacitami, nie s urazenou vedkynou co nedostala statnu zakazku tak sa dala na reptilianstvo a ide blbosti. Tvojim problemom je ani na zlayom podnose by si to neprijal bo ti to nebude pasovat do teorii o svetovom sprisahani.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd problemom ktory ty nevimas je ze vacsina… @sousedekovci89 Rozdiel medzi Tebou a mnou je taký, že ja v takom prostredí dlhé roky robím.... a píšem o veciach, s ktorými mám bezprostredné skúsenosti,... nie ako napr. Ty - že z počutia od iných. Nepotrebujem zlatý podnos... pravda je v hlinenom krčahu!Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Rozdiel medzi Tebou a mnou je tak… @petersd problem je v tom, ze keby to co pises bola pravda, nemohol by v takom prostredi posobit Ľ.Blaha. a cuduj sa svete posobi. V zmysle tvojich tvrdeni by malo znamenat, ze cely ustav politickych vied ze prokoministicky protieuropsky atd. Ked si pozries publikacnu cinnost clenov ustavu, zistis ze realita je ina. Navyse co take "politizacne" vedci zo SAV povedali? Ze ich rozbor vakcin jednoznacne vyvratil kotlarove tvrdenia? Sorry ak je niekto nachylny verit tomu, co povie ortoped ktory sa chvali s tym ze komunikuje s ludmi ako vedkyna popisanq vyssie, ako americky minister zdravotnictva ktoty siri desiatky rokov vyvratene klamstva a sposobi nimi preukazatelne epidemiu osypok, je rovnaka sprostost ako ist k oftalmologovi s bolavym zubom. Alebo k ornitologovi s problemom s medvedom. (Dopln ci cokolvek co bude pre teba zrozumitelne).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@rapidek to máš ako s "materskou dovolenkou" (ďal… @gadefox - ale zrovna pri tej dovolenke nejde o význam v zmysle "oddych, fun" - to si len my tak autoamticky spájame. Pri dovolenke ide o význam "dovolenie opustiť pracovisko" 😉 a pri materskej za účelom plnenia materských/rodičovských povinností. Veď keď si niekto berie dovolenku, aby si, čo ja viem, psotavil záhradný altánok, umyl okná alebo vybavil stavebné povolenie tiež to nemá ako oddych alebo fun, ale len proste nešiel do práce.Odpoveď na príspevok od katrinka8:
@gadefox - ale zrovna pri tej dovolenke nejde o v… @katrinka8 zaujímavé vysvetlenie, ďakujem..Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 ty si fakt tak mimo, či ťa niekto presv… @paracetamol123 strašné, ja že čítaš príbalový leták ku paracetamolu a to vakcíny v Austrálií ... nevadí nasaď alobalovú čapicu a 2dc octu na parapetuOdpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 strašné, ja že čítaš príbalový l… @dexter89 nie, čítam možné nežiaduce účinky PVS, ktorý môžeš dostať aj ty, keď si si dal v dobrej viere záchrany ľudstva včeličku/y. Sú tam aj kardiovaskulárne, ako infarkt myokardu, mŕtvica a pod.... Ale neprajem ti to, lebo zlé veci sa neprajú a ja chcem (a určite aj ty) aby si tu bol čo najdlhšie, hlavne pre svoje deti. 😉Odpoveď na príspevok od roman_x:
Dnešná veda je založená na grantoch a tým sa zmen… @roman_x prieskumy v 6 miliónovej krajine na 1020 opýtaných ľuďoch nie sú prieskumy, ale podprahova manipulácia a burcovanie prehrávajúceho klanu... Volá sa to podprahová mobilizácia..Odpoveď na príspevok od gadefox:
Fascinujúce ako rýchlo dokáže vlákno o AI (automa… @gadefox strýko Dexter hneď na prvej strane... 🤷Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 nie, čítam možné nežiaduce účinky PVS, … @paracetamol123 aj si cital celu tu studiu?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 aj si cital celu tu studiu? @sousedekovci89 áno. Ale dávnejšie.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 nie, čítam možné nežiaduce účinky PVS, … @paracetamol123 vďaka , keď dostanem infarkt abo mrtvicu v 80tke roku 2075 necham si na nahrobny kameň vytesať na tvoju počesť: "to tá vakcína v roku Pána pandemickom, 2025 to spôsobila" ale najskôr ma skorej zabije chlast abo dačo iné 😃Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@gadefox strýko Dexter hneď na prvej strane... 🤷 @paracetamol123 no daj len pre info..aku máš školu? vzdelanie? strojarina? stavbarina? elektro? maš doma mikroskop? strielaš tu s vyrazmi,ktoré asi ani sám nevieš čo znamenaju.......🫣..už fakt čakám,že kedy tu bude lekár stavať domy a stavbar liečit ľudi....🤮Odpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 vďaka , keď dostanem infarkt abo… @dexter89 no neviem, ale spoluziak mi na mrtvicu odisiel pred troma rokmi (nedozitych 40...). Najlepsi kamarat. Tiez si dal tri davky... Pitva jasne preukazala krvnu zrazeninu a lekar povedal, ze je to z ockovania... Zelam ale dlhy zivot 👍️Odpoveď na príspevok od mato981:
@paracetamol123 no daj len pre info..aku máš ško… @mato981 nedokoncenu zakladnu skolu v Mojmirovciach a pozor ☝️ to som dva krat prepadol, raz v tretom a potom v piatom...Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 áno. Ale dávnejšie. @paracetamol123 asi nie s porozumenim. Vedci konstatuju ze existuje vysoke riziko ze to suvisi s vakcinami,ale nedokazu urcit mechanizmus. Na druhu stranu konstatuju ze sa pacientom vyrazne polepsilo po znizeni fyzickej zataze, inym ked znizilo mnozstvo pitia kavy ci fajcenia dalsi ked zlepsili denny prijem vody a mineralov. Co su zakladne prvky zdravsieho zivotneho stylu do velkej miery. Btw. Prestuduj si mozne vedlsie priznaky napr. Takych antibiotik. Vyberam perlicky z tych co som bral posledne ja osobne: olupovanie koze, stevensov-johnsonov dyndrom, nadmerny rozpad svalovych tkaniv, palpitacie, svalovr zasklby a krce...atd atd atd spolu 38 odrazok. Netreba zas robit z komara somara, na celkom svete boli zaockovane miliony ludi s danymi vakcinami a vzirka zahrnala necelych 300 ludi pricom sami priznavaju ze udaje boli sirokospektralne co do pristupu kazdeho jedinca k uvedenemu syndromu.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 asi nie s porozumenim. Vedci kons… @sousedekovci89 precitaj si original znenie, nie nejaky AI preklad :D na SK strankach... (uz ked sme v teme o AI....) "Bolo zaockovanych miliony ludi a len niektori pomreli" cize to je ako ruska ruleta s bubienkovou zbranou a jednym nabojom. Naco by som si to mal pichat do tela, ked som nebol podla nich rizikovy? Aby som bol v loterii o moznu smrt? Vdaka neprosim. Kto sa dobrovolne zapojil do hry a je este nazive, gratulujem.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 no neviem, ale spoluziak mi na mrtvicu … @paracetamol123 viem... poznám také prípady aj v rodine a u susedov očkovaní aj neočkovaní ... krvná zrazenina ... samotný vírus a prekonanie spôsobovali veľmi často trombózy... môj sused neočkovaný ... mesiac po prekonaní ľahkého covidu v obchode v stavebninách odpadol a bolo po ňom... keby bol očkovaný samozrejme každý by v tom videl vakcínu ... nemusíš sa o mňa báť ja som sa covidom nenakazil, ani keď som spal s dvoma nakazanými na manželskej posteli ! (dcéra aj žena) pcr negatívny -počas prvých najsilnejších vĺn... keby som bol dezolát až by som mal nutkanie všade vyblikavať , že covid neexistuje lebo ja som ho nezažil... ale nie som... hovorí sa tomu empatia a chápať veci v širších súvislostiach, že každý organizmus -imunita je špecifická a každý človek je originál reaguje inak na inkfekt aj liečbu a ten lekár tvojho najlepšieho kamaráta, bol asi idiot a poznám takých lekárov čo tvrdia to isté ... preto by sa ku vakcínam nemal vyjadrovať ortopéd alebo chirurg ale imunológ, alebo virológ... keď už ... ono medicína nemá rôzne odvetvia pre srandu králikov... asi by si nedal operovať slepé črevo zubárovi či?Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 precitaj si original znenie, nie … @paracetamol123 cital som to na "vedeckej stranke" (schvalne tako bo uz nepamatam nazov) v originalnom jazyku (anglictine). Ked sme uz pritom, tu studiu robili na Yale v USA.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 viem... poznám také prípady aj v … @dexter89 ani ja som nemal covid a to som bol asi 5 x na protilatky len tak sam od seba a na X testoch, aby som vobec mohol do prace. A nemam ani vcelicku... Detto ani zena a ani deti... Lekar bol patolog, co nasiel tu zrazeninu....Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 precitaj si original znenie, nie … @paracetamol123 kedze si doplnil reakciu aj ja doplnam: poznam XY ludi ktori zomreli na covid. Aj z mojho okolia. Do covidu zdravi ludia ktorym nic nebolo. taraz tu nezmysly z jednej osamotenej studie ktora je sama o sebe zatial pouzitelna len ako zaklad pre dalsie. Tiez som zazil lekarov co rozne veci pripisovali vakcinam. Riesil som v rodine take problemy Iny lekari sa o nich vyjadrovali tak ze to tu napisat nemozem. Vies kto zvycajne nasiel pravu pricinu problemov? Druha skupina co nerobila skratkovite zavery lebo vakcina.Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.