Šmykľavá dlažba na vstupnej chodbe.

Ahojte. Dali sme do vstupnej chodby lesklú dlažbu, na ktorej sa šmýka, ak človek príde zvonku s mokrými topánkami. Ako to elegantne vyriešiť? Pod dvere sa koberec nevojde..je tam príliš malá medzera.. čo tam dať? Malá tam už viackrát spadla :( Vďaka
Odpovedať
@stanno Vymeniť dlažbu. Alebo nalepiť na ňu v pásoch protišmykovú pásku. https://www.kupsi-tapety.sk/protismyk... Ale to nebude vyzerať pekne a zle sa to bude udržiavať - umývať. Nakoniec aj tak vymeníš dlažbu.
Odpovedať
Dlažbu meniť nechceme ..je krásna :/ chcelo by to nejakú priesvitnú podložku, ktorá sa ale nebude priamo lepiť, iba sa položí.. všetky tie protišmykové srandy sa lepia a ja by som to chcel na leto dávať dole.. nechcem to natrvalo.
Odpovedať
@stanno my sme mali taký istý problém v kúpelke a to som vyšla z vane a len len,že som to ustála,to sme mali v starom dome,dali sme na to vinyl,sú 2 druhy my sme dali klik systém.Na dlažbu išla taká podložka a na to vinyl,ale jasné musí byť na to miesto teda cm.
Odpovedať
@stanno tak potom maj krásnu dlažbu. :-)
Odpovedať
@stanno kancelarska podlozka pod stolicku https://www.b2bpartner.sk/podlozka-po...
Odpovedať
@eeffka no presne..také niečo som hľadal.. A na tom sa nebude šmýkať, keď to bude mokré? ak nie, tak to bežím kúpiť. Dik za tip.
Odpovedať
@stanno nebude sa smykat, mam to v kancli, ono to ma jemne krupicovy povrch, len neviem ci to drzia bezne v papiernictve
Odpovedať
vďaka ..super tip
Odpovedať
@stanno @eeffka Keď je to mokré, šmýka sa aj to. Syn to má tiež pod stoličkou. Eeffka, on to chce ku dverám, kde bude vstupovať mokrými nohami. Ak je to mokré, šmýka sa tiež. Účelom tej podložky je chrániť podlahu pred mechanickým poškodením od koliesok. Mala si to niekedy mokré? Inak my sme to kúpili v KIKE: https://www.kika.sk/shop/sk/kikask/na....
Odpovedať
@chrobak7 no.. a som na začiatku :)
Odpovedať
@chrobak7 no jasne ze som to mala mokre, naschval som sa teraz kvoli "recencii" po tom snazila smykat, mne to nejde... ani v topankach ani v slapkach a ani v ponozkach :-D, dufam ze ma nikto nevidel. Ak si nie si isty treba ist do predajne nejakej? neviem podlahoviny? a skusit s mokrymi nohami, v kazdom pripade urcite lepsie ako si rozbit usta na dlazbe.
Odpovedať
@chrobak7 @stanno Nevidim poriadne tu z Kiky ja mam takto z blizka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eeffka @stanno Tak to treba vyskúšať.
Odpovedať
@stanno len s tou podlozkou sa ti moze stat, ze sa bude smykat cela podlozka a teda to by som si skor dala normalnu velkoplosnu rohozku, ako toto, nevyzera to dobre a neplni to ziaden ucel..Ta rohoz je praktickejsia a po zime ju vyhodis..
Odpovedať
Mas krasnu dlazbu, preto ju nevymenis? A podlozka pod kancelarsku stolicku sa Ti akoze paci? ta krasna dlazba bude s touto podlozkou urcite "nadherna" to ti poviem :) apropo, vymenil by som to ... je kopec krasnych dlazb, ktore su aj vhodne do predsiene.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanno skúsil by som toto. https://protismyku.eu/zaoblene-protis...
Odpovedať
@eagleowl ano, tie pasiky budu na nadhernej dlazbe naozaj krasne vyzerat :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 protišmyková páska asi krásna nebude ale myslel som že ide o to aby si niekto nerozbil hlavu...tá páska je transparentná tak je to možno jedna z možností, ktorá do očí toľko nebije.... To máš tak...človek si postaví múr.....potom ho omietne a nakoniec tam nalepí obklad, ktorý vyzerá ako neomietnutý múr....čo ty vieš komu sa budú či nebudú páčiť pásky.
Odpovedať
@eagleowl mozes sa ty vytoto na krasnu dlazbu, ked sa ti tam niekto prizabije. Nalep pasky lebo zivot ma kazdy len jeden, aj chrbticu, hlavu... Nohy sice dve, ale dolomane, myslim si, ze nie su zrovna to po com kazdy tuzi.... Je este moznost do dlazby vybrusit drazky. Sice to bude na furt nie az take nadherne ako leskla dlazba, ale zas na furt bezpecne @eagleowl
Odpovedať
@stanno radia ti tu take somariny, ze sa az rozum nad tym zastavuje. Kup si chemiu protismyk a mas po probleme. Je anorganický produkt pre povrchovú, protišmykovú úpravu silikátových, prírodných a umelých kameňov. Vytvára protišmykový efekt na leštených, glazovaných a hladkých povrchoch /žula, rula, gabro/, keramických dlaždiciach a smaltovaných povrchoch. Tu mas link: http://akemi.sk/opracovanie-povrchov-...
Odpovedať
@originalx dovolim si ohradit sa. To, ze nepozname ten chemicky bazmek neznamena, ze radime somariny. Kazdy poradil co poznal a ako najlepsie vedel. Howgh!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?