Skúsenosti s RSMont.eu

Ahojte, máte niekto skúsenosti s firmou RSMont.eu, resp. p.Repaským?
Odpovedať
Pan Lukas Repasky rsclean je obycajny "majster" novodobeho typu, ktoreho spoznate podla jeho plesnivych zubov. Spociatku sice hovori zaujimavo a pre laika sa moze zdat, ze je skuseny, avsak ide o uplneho amatera, ktory Vas s najvyssou pravdepodobnostou iba oberie o peniaze a tovat nedoda (hoci si vopred vypyta vysoku zalohu s odovodnenim, ze je prilis maly podnikatel) alebo budete po mesiaci potrebovat prerabku toho co urobil. Po reklamacii nedviha telefon. Vyrazne neodporucam.
Odpovedať
@lenagrey Pan Lukas Repasky rsclean je obycajny "majster" novodobeho typu, ktoreho spoznate podla jeho plesnivych zubov. Spociatku sice hovori zaujimavo a pre laika sa moze zdat, ze je skuseny, avsak ide o uplneho amatera, ktory Vas s najvyssou pravdepodobnostou iba oberie o peniaze a tovat nedoda (hoci si vopred vypyta vysoku zalohu s odovodnenim, ze je prilis maly podnikatel) alebo budete po mesiaci potrebovat prerabku toho co urobil. Po reklamacii nedviha telefon. Vyrazne neodporucam.
Odpovedať
Dobry den, vam spravil to iste? Nam dofusoval omietky spravil skodu za 1800€. Mame ho podaneho na sude. Nepridate sa na podanie hromadnej žaloby?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?