Skúsenosti pri nakupovaní na výstave nábytok a byvanie v nitre

aké mate skúsenosti pri nakupovaní veci na vystave? sú veci naozaj lacnešie? o koľko sú realne lacnešie a aká je ich kvlaita, naozaj taká akú udávajú? oplatí sa naozaj niečo kúpiť, za akýkoľvek postreh ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jaaadu ahoj, su. my sme tam zohnali dreveny stol a stolicky, objednali matrace, skrynky do kupelky, drevene postele. vsade sme dostali zlavy. vidis tovar. takisto stretnes ludi co to dodavaju. ak treba mozes dohodnut zmeny. len sa priprav co chces vidiet, ktore firmy, okukaj co maju na nete, ceny, najdi si polohu, chod tam, rychlo obehaj co mas na zozname. a ist hned rano. deti nechaj doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaaadu o kolko lacnejsie? od 10 do 20%. kvalitu to si musis nastudovat predtym ako firma co robi. pripadne si to ohmatas.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaaadu ahoj, my sme na vystave objednali bez prehanania viac ako polovicu vybavenia do bytu... a teraz sa chystame urobit nieco podobne v Nitre, kedze sa cca v aprili stahujeme do noveho bytu a zariadovat budeme nanovo :) kazdopadne zlavy ponuka uplne kazdy predajca na vystave, len je dobre si predtym urobit aspon nejaky prehlad o cenach veci, o ktore mas zaujem, aby sa ti nestalo, ze si objednas sedacku za 900 EUR, lebo je na vystave v zlave a potom zistis, ze v klasickom obchode podobnu sedacku maju za 600 EUR za klasicku cenu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?