Kto má kuchynský robot PHILCO PHSM 9000

Potrebujem súrne vedieť skúsenosti s ním, ďakujem ;-)
Odpovedať
@technik007 zdravim. Kupili ste ten robot? Ak ano, spokojnost?
Odpovedať
@vercaterca Áno kúpil som ho mojej polovičke k životnému jubileu a som /sme/ spokojný, nakoľko všetko bolo v "kope" a nemusel som žiadne "doplnky" prácne zháňať ako na niektorých spotrebičoch premrštená cena. 8-) ..Na to čo moja polovička potrebuje a ja tiež /na výrobu šunky/ úplná spokojnosť..Je to výrobok za prijateľnú sumu s komplet výbavou niet čo vytknúť ;-) ..Chcel som kúpiť najprv ETA GRATUS ale ma odradila jeho váha /18kg/ a slabá "výbava"...Mám skúsenosti s touto značkou a preto som ho aj kúpil..Sencor som mal tiež v "hľadáčiku" ale sused ma odhovoril z dôvodu že po 8-10min. miešania si "potrebuje" oddýchnuť a potom pokračuje v práci..Ja potrebujem aspoň 30min.non stop miešania mäsa pri šunke a viac.. :-) Verím že dlho vydrží, pri našich šetrných potrebách.. :-D Ty si ho kúpila tiež alebo plánuješ??
Odpovedať
@technik007 ahoj ,ďakujem za recenziu. Tak super,že k vašim potrebám je dobry . Ešte som nekúpila, uvedomujem si, že to bude investícia je dlho. Dúfam! Ja ho potrebujem na pečenie - cesto..a čo ma odrádza,píšu,že mensie množstvo cesta nevymiesi, lebo ma metličky vyššie. Ale to zrejme nemáte vyskúšané. Áno, ten Sencor som čítala. Škoda, lebo má slušne vybavenie. A presne,ETA mám tiež v hľadáčiku, ten má vraj výšku metliciek prispôsobivu. Tiež Kenwood pozeram,ale len lacnejší . Len pred Vianocami sa všetci zbláznili 😊a aj tie,čo boli pred 3tyzdnami, nikde nie sú v predaji 😑
Odpovedať
@vercaterca Práve že sme akurát včera skúšali a nemali sme s tým problém 8-) , nakoľko cesto bolo také medzitým ani nie husté ani riedke a moja použila "metličku" kde som sa bál že sa to položí, ale opatrne dávala veci a na malé obrátky spúšťala najprv na "impulz" a potom na stredný chod a vymiesilo to dobre.. Viem že keby to nebolo ok tak moja polovička by mala iste k tomu čo povedať, je fakt že na začiatku silikónovou vareškou dávala dole múku zo steny a potom už to išlo v poriadku ;-) ... Skúšali sme hák tak ten bol tiež ok... Čo sa neskúšalo ešte tak to je ten uzavretý oblúk..Ináč všetko bolo ok.. Spokojnosť..Hlavne že to nemusela miesiť rukou :-)
Odpovedať
@technik007 😊 tuším teda ešte porozmýšľam. Až na mrzí,ze som to nestihla skôr. Teraz miešam ako IQ ručným šľahačom vsetko.. .
Odpovedať
@vercaterca Dobrá ručná práca nadovšetko ;-) :-D :-D Nemusíš do fitka, máš ho zadara, ešte na tom "vyděláš"... :-N :-N Príjemné sviatky a veľa zdravia.. 8-)
Odpovedať
@technik007 😂no haha .. Ja by som ten čas usetrila na iný šport 😊Ďakujem. Krasne sviatky aj vám 😊
Odpovedať
@vercaterca Ahoj kupila si ho nakoniec? spokojnost? tiez nad nim vazne uvazujeme.
Odpovedať
@pytagoras1 Nekupila, cakam asi na ETA 🙂 Hovorim si, ked som tolko rokov bez neho vydrzala -aj Vianoce, este chvilu vydrzim, ci nezlacnia.. Akurat dnes som natrafila na ich starnke na akciu, ale stale 260 eur..
Odpovedať
@vercaterca nam sluzi dobre tento https://www.klarstein.sk/Kuchynske-sp... V akcii bol za 135€
Odpovedať
@bigjamajko ahoj, dik za reakciu. Ako dlho ho mate? POuzivate aj na take hutne cesta ako chlieb? Alebo mensie mnozstvo cesta vymiesi dobre? A ako je to s reklamaciou? Videla som ho, je to pre mna neznama znacka, preto som vahala - ked sa nieco pokazi a uz nie je v zaruke, ci su napr. nahradne diely k dokupeniu a pod..
Odpovedať
@vercaterca Pecie sa casto (aj chlieb) a ziadne staznosti som nezachytil, tak asi ok. Mame ho cez rok. Je to nemecka znacka, ma svoj sk e-shop, technicku podporu a zaruku 3 roky. Aj prislusenstvo sa tam da doobjednat (kupoval som k nemu napr. aj nerezovu misu). Ako jeden z mala mal v zaklade aj mlyncek na maso. Reklamovat zatial nebolo co. Maju ich viac druhov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bigjamajko Super, dik. Lebo cenovo je uplne inde, co chcem ja, ale teda v tom pozitivnom zmysle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?