Dunajská Lužná - Malinová alej

ahojte, zvazujeme kúpu nehnutelnosti v Dunajskej Lužnej časť Malinová alej, máte niekto skúsenosti, byvate tam niekto pripadne uvazujete o kupe?
Odpovedať
1
2
Ahoj, no my sme už kúpili v bytovom dome 2 c :) ktorý pozeráš?
Odpovedať
Profilova fotka
@katka464 ahoj aj my tam kupujeme v dome č. 3 ;-) prosim ta uz ste si vybavovali hypo? Ak áno pomáhal vám ten čo to predával cez CSOB, alebo ste isli cez vlastné? Dakujem
Odpovedať
Ivana08 ahoj som priatel Katky464 :) . Hypoteka je uz vybavena v pondelok sme boli popodpisovat uverove zmluvy riesili sme to cez p. Szeibeczedera a je velmi ustretovy a ochotny. Odporucam ho. Ajj urok dali dobry. Nakolko som nemal narok na prispevok pre mladych.
Odpovedať
Áno súhlasím s Chmelkom :)
Odpovedať
Vy to mate s uverom ako poriesene idete po svojej osi alebo cez toho predajcu?
Odpovedať
Je tu este niekto kto kupuje byt v luznej?
Odpovedať
Ahojte, nekúpili sme síce byt, ani dvojdom - ale pozemok na novovybudovanej spomínanej lokalite Malinová. Po takmer pol ročnom hľadaní stavebného pozemku sme sa rozhodli práve pre túto lokalitu. Pomaly ale iste začína koniec tendra na D4/R7 a tak už len dúfať, že koncesionár dokončí obchvat a R7 ako-tak včas. Možno sa nás tu časom na fóre nazbiera trošku viac :-)
Odpovedať
Kazdy sa raz docka..
Odpovedať
A kde tsm budete stavat niekde dalej v ulici alebo.?
Odpovedať
Ahoj, my sme tiež kúpili byt v dome č.6 teraz čakáme, kým nám ho dostavajú :) A hypotéku sme brali tiež od p. Sszeibeczedera z banky ČSOB :)
Odpovedať
Super tak sa tešíme susedia :))) mdeniska kedy máte plánovanú kolaudáciu domu č. 6?
Odpovedať
V tých štvordomoch za takúto cenu môže byť celkom fajn bývanie :-) taktiež sme čerpali hypo z ČSOB (parametre boli najvýhodnejšie). Podľa mojích informácií by mal stať 3x dvojdom aj na pozemkoch 24 až 27. Neviete prosím či je to pravda? :-) http://www.pozemkydunajskaluzna.sk/po...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj a tie pozemky su kde? Nemam prehlad
Odpovedať
katka464 kolaudáciu máme plánovanú na jún/júl 2016 tak uvidíme či to stihnú najradšej by som už bývala ;-)
Odpovedať
Meninka to budete možno aj skôr bývať ;) aj my sa už nevieme dočkať :)
Odpovedať
Mdeniska malo byť ;)
Odpovedať
Tak dúfam, že už sa neochladí aby mohli ďalej stavať :) zatiaľ nám stoja len základy :( ale keď hovoríš, že aj skôr tak sa teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mdeniska buduci tyzden ma byt vraj -25C :)
Odpovedať
no tak takýmto tempom potom budeme bývať až na budúci rok :D ale nie, snáď sa posnažia a bude to šup šup :)
Odpovedať
Tych -25 nebude dlho a oni staavju pomerne rychlo. Maju avsak viaceri staieb tak preto tam niesu tak casto ale celkom im to ide...
Odpovedať
@majkoj ako kde, aladin ukazuje max v noci -7 v BA :-)
Odpovedať
Prve 4 domy su hotive staci to uz len z vnutra urobit
Odpovedať
Ahojte neviete nic nove ohladom kolaudacie ? Na prvych 4 domoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@chmelko nam bolo povedane pred tyzdnom ze zaciatok marca, by mala byt kolaudacia
Odpovedať
Ja co viem tak v decembri bol podany navrh na kolaudaciu. A par sni doAdu mi bolo povedane ze tento mesiac to bude skolaudovane.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mame take iste informacie s priatelom ako Chmelko a Katka. A dufam, ze su pravdive. Pretoze ked sa pozerame na to kolko sa urobilo od vianoc, zaciname byt skepticki. V decembri nam pri vybere standardu slubili byvanie koncom januara a za posledne dva tyzdne sa urobilo skoro nic.. Teda aspon v nasom byte. Snad sa to zlepsi, ked sa pani vratia z dovolenky ;-)
Odpovedať
mimue : od vianoc toho urobili pomenej co sa tyka nasho bytu 2 c tak sa caka kym napoja hodiny a aby sa mohlo zacat kurit. Mohlo by im to ist aj rychlejsie no mimue a vy kupujete ktory byt? Viem ze pan cez ktoreho sme riesili uver je mimo SK do 26. 1. Zo standardu ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
Chmelko vybrali :-D videl si aj kupelku aj kuchnu :-D
Odpovedať
Tak tak videl videl
Odpovedať
ahojte :) tiez sa chystame kupit byt na Malinovej aleji. chcem sa vas opytat ako ste zatial spokojny - ako plnia to co slubuju a aka je s nimi komunikacia? a ako to bolo s hypotekou? zacali ste ju splacat hned ako ste ju dostali, alebo az ked uz bude byt skolaudovany a budete podpisovat kupnu zmluvu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?