DRAMICO s.r.o.

Pridávam sem tento príspevok lebo na ostaných stránkách kde dávam hodnotenie firmy to p.Draškovič - konateľ firmy DRAMICO s.r.o. má možnosť vymazať. Táto diskusia je vytvorená hlavne ako upozornenie pre ľudí aby si túto firmu na nič neobjednávali, lebo majiteľ s Vami komunikuje len do chvíle kým nedostane zálohu. Potom s komunikáciou končí. Neberie telefón neodpovedá na maily ani správy. Zároveň by som poprosila aby sa ozvali ľudia, ktorý majú s firmou skúsenosť. Bola by som rada keby nás bolo čo najmenej ale ak je ešte niekto kto má podobnú skúsenosť dajte o sebe vedieť. Tento pán nemôže stále okrádať ľudí a takýto človek nemá vôbec podnikať. A to je myslím, že ten najmenší trest pre neho.
matuska2204 ma pravdu! Kto vie o tejto osobe viac, nech sem napise.....myslim, ze nas bude viacej okradnutych ludi!
Ahojte! Potrebovala by som poradit! Asi pred mesiacom a pol som zaplatila firme dramico sro sumu 4600 e, kt. bola zaloha na material, mam s nimi zmluvu. Na telefon mi vsak vobec neodpovedaju a ani mail....mali zateplovat dom a uy to malo byt aj dokoncene, no nic! Poradte mi, co mam robit, poznate tu firmu niekto? Ja som volala aj na zivnostensky urad a firma je evidovana.
Profilova fotka
@matuska2204 ahoj, mna zaujima ako dany pan moze Vasu staznost na inych strankach vymazat? co ich vlastni?
to neviem. Ale napisali sme tam hodnotenie a dal zmazat celu svoju firmu z tej stranky
@dulius veru cele je to zmazane, vraj tato stranka neexistuje!
Profilova fotka
@solda a aka je to stranka co bola zmazana? komu patri ?
@dulius Ta stranka patri AZET http://www.azet.sk/katalog/404/, tam bolo to ich hodnotenie.
@solda , Pani Surovčeková Zuzana, nezávadzajte a neklamte tu ľudí !!!!! žiadnu zmluvu ste nepodpísali, ani zálohu nezaplatili. myslíte si že len tak môžete písať bludy?
@matuska2204 Pokial viem tak ste od zmluvy odstúpili !!! ???? a podľa zmluvy ste mali zabezpečiť prívod vody a el. energiu 360-400V + 5kolíková zasuvka +25A istič C. asi tak. PS: bolo na Vás podané trestné oznámenie za ohováranie a poškodenie mena.
Tak na Vas bolo podane tresne oznamenie a aj moj pan advokat to riesi....a ak potrebujete moje dokumenty mozem zverejnit tu na modrej streche a uvidime, kto zavadza a klame ludi..... :-) !
Profilova fotka
podme do seba, podmeeeeeee :-) :-) :-) toto je najlepsie, ked sa tu zidu obe strany lebo vacsinou je tu len jedna strana a nieco napise a ci je to pravda ani boh nevie a nikto neoponuje
@solda nepotrebujem vaše dokumenty, zverejnite !!! aspon ludia uvidia ako klamete.
Článok sa načítava...
Ľudia naozaj tu nikto nečitajte komentáre od miro11d , to je človek - Miroslav Draškovič, ktorý okráda ľudí. Vôbec sa nemienim vyjadrovať k jeho komentárom. Myslím, že si každý vie sám posúdiť kto má pravdu. Som veľmi rada za podanie trestného oznámenia na moju osobu, veľmi rada sa s Vami na súde stretnem. Len v koho prospech bude nakoniec uvidíme.
Nemusite sa vyjadrovat k mojim komentarom.... Preve podam dalsie trestne oznamenie na Vas... Takze sa stretneme na 2sudoch. Samozrejme ze v moj. Zverejnim tu potom rozsudok.
Neviem kto ma pravdu a kto mu zavadza a klame,chcem povedat len jedno:prestante davat zalohy a nedostanete sa do takych alebo podobnych problemov!da sa platit aj priebezne pocas prac alebo nakoniec naraz a kazda seriozna firma to akceptuje a ktora nema par tisic eur aby zacala pracu je u mna neseriozna!!!
Bavim sa cim dalej tym viac. :-D :-D :-D
Tak jednoznacne pan Draskovic tych par tisic naviac nema! A Vy, pan Draskovic uz prestante osierat vsetkych je mi z Vas zle! Na policii mate dalsie trestne oynamenia o podvode: Trnava, Banska Bystrica, Levice a dalsie si ani nepamatam....ked ste taky cisty, zahadne sa Vam vyparil Facebook....hm....to mi je ale zahada! Velmi cudne, ze tu vystupujem pod menom solda, tak ked ma nepoznate a ziadnu zmluvu sme spolu nepodpisali, odkial viete, ze sa volam Zuzana Surovcekova? Hm? Dal by sa o Vas napisat sci fi film....ako mimozenstan oberal ludi o tazko zarobene peniaze! Ja som si na moje zobrala pozicku! Len tak nahodou sa staram o moju dceru sama, takze ste neokradli nie len mna ale hlavne moju dceru! Ona musi byt sama a ja v zahranici, lebo ma okradol darmozrac!!!!!! Fuj..... !!!!!
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?