DOTAZNÍK (vyjadrite svoj názor)

Pekný večer, milé dámy a páni prosím Vás o chvíľku času. Som študentka 5. ročníka Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prosím Vás vyplnte mi tento krátky dotazník k diplomovej práci. https://docs.google.com/forms/d/198xl... Dotazník je ANONYMNÝ, a všetky Vami poskytnuté údaje budú použité len pre účely spracovania diplomovej práce, ktorej téma je: Formovanie maloobchodu a jeho vplyv na osobnú spotrebu a životnú úroveň obyvateľstva. Za každý jeden vyplnený dotazník Vám vopred ĎAKUJEM :-)
Odpovedať
nebuť leniva chod medzi ludi
Odpovedať
@iverin nech sa páči-----a prajem úspešnú dp
Odpovedať
@vrajmantak lenivá nie som :-D len skúšam všetky možnosti :-) potrebujem veľa odpovedí.
Odpovedať
@flu5ky Ďakujem pekne ;-)
Odpovedať
@iverin Ahoj. Já jsem Ti to vyplnil, ale poslední otázka není pro praotce Čecha zodpověditelná :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@iverin posielam
Odpovedať
poslala som. Na budúce by nezaškodilo uviesť svoje meno pri úvode dotazníka.
Odpovedať
Profilova fotka
vyplnené... veľa šťastia pri skúškach :-)
Odpovedať
Ďakujem aj za Vaše postrehy a názory ;-)
Odpovedať
@vrajmantak keby ma niekto zastavi na ulici s relativne dlhym dotaznikom, pravdepodobne by som nemal cas, hold taka he doba. ty by si ten cas mal ? si si isty ?
Odpovedať
Tak ked toto je téma diplomovky tak s pánombohom ostávajme. Načo produkujeme takýchto vysokoškolákov??? ach kam tento štát speje o_O
Odpovedať
Hotovo Dúfam že pomôže :-) ale ozaj je to dosť zaujímavá téma na diskusiu a nie to ešte na písanie. Niečo ešte treba aj vyprodukovať s toho dotazníka aby to malo zmysel. Držím palce :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Výsledky tohto prieskumu majú priblížiť maloobchodníkom aké sú súčasné preferencie, názory, životný štýl slovenských spotrebiteľov. Zmysel to bude mať. :-)
Odpovedať
V dobe, ked mnozstvo agentur robi podobne prieskumy na velkych vzorkach ludi, sa mi javi (zial) spojenie diplomovky a prieskumu trhu, ako velmi malo kreativne. Urcite by som si to nedaval do CV, mohlo by vas to vyradit hned v prvom kole, berte to ako radu a nie ako vycitku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?