Čo hovorite na toto

:-) http://www.nanovo.eu/
Odpovedať
Profilova fotka
@cestmir strasne
Odpovedať
Ze su vsetky v energetickej triede B, takze neskolaudovatelne :-). A byvat v kontajneri....brrrr.
Odpovedať
ach toto ee
Odpovedať
Profilova fotka
@cestmir ak sa tebe páči, nech sa páči...ak spĺňa tie nové normy
Odpovedať
@cestmir des
Odpovedať
Profilova fotka
@cestmir Mne sa ten nápad ako taký celkom páči, pretože modulárne domy poskytujú obrovské možnosti vo varírovaní dispozície, realizácií prístavieb k existujúcim objektom apod... - avšak potreboval by som to 1/ vidieť naživo a 2/ vidieť energetický certifikát. Lebo aj u nás sa už legislatíva pohla a smeti sa sem už len tak ľahko vyviezť nedajú.
Odpovedať
OMG.
Odpovedať
Profilova fotka
pekná prehľadná stránka, tie priblblé komentáre si nevšímaj len treba prehodnotiť tie projekty, aby spĺňali normy nové
Odpovedať
ako napad nie zle a pri predstave ze mozem mat "chatu" za 7dni nie je o com... samozrejme ak to splna normy.
Odpovedať
Kto nieje priliš naročny a na starobu ,podla mna v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@seychelles ono to nie je ze priblble komentare :) len ked uz clovek uvazuje o dome, tak toto je to posledne co si clovek predstavi ;) podla mna toto okolo domu ani neslo.
Odpovedať
To už potom rovno kúpiť 2 lodné kontajnery spojiť ich, zatepliť osadiť okná a je to to isté. Videl som to ako záhradnú chatku takto spravené ale len s jednym.
Odpovedať
Článok sa načítava...
zaujimavy napad, v zahranici je taketo byvanie v kurze uz niekolko rokov a daju sa najst zaujimave projekty od zahradnych chatiek az po niekolko izbove vily v LA :-) (google "house from shipping container") Inak sa to tu uz rozoberalo, skus pohladat na fore, nedavno bol aj v Novom byvani taky dom.
Odpovedať
Profilova fotka
hrozny....
Odpovedať
co ja viem, ak sa Ti pacia minimalisticke tvary, tzv. krabicky, preco nie. Nevidim ziaden rozdiel oproti tomu co tu bezne vidam. Nepochopim preto tie komentare, ved takychto fadnych skatul je tu neurekom. ;-) Lisia sa mozno len v materialovom prevedeni.
Odpovedať
@jabadaba teta, dizajn je ok, problem je ze to je z spravene zo zelezneho lodneho kontajnera, olepeneho izolaciou, co uz nesprlna ani normy a stym ma asi vacsina problem, ze je to v podstate vylepsena unimobunka
Odpovedať
@sysell nuz, mne ani ten dizajn nereze, ale nic vynimocne. Predpokladam, ze je to spravene tak, aby to splnalo vsetky naroky na byvanie, ci, ujo?
Odpovedať
Profilova fotka
@cestmir vsak zalezi natom ci sa tebe paci
Odpovedať
a preco nie? zaujimavy napad :)
Odpovedať
podla mna je to super napad, tie ceny su dost vysoke. ale ma to vyhodu, minimalne na tie mensie nepotrebujes stavebne povolenie, lebo lodny kontajner je hnutelny, nepotrebuje zaklady kvoli nizkej vahe a pokial ho nezalejes betonom, tak ho vies hocikedy presunut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak to tebe vyhovuje tak preco nie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?