Výrobca murovacieho materiálu – a jeho SLUŽBY. Sú dôležité, alebo si vystačíme aj bez nich?

Profilova fotka
Povzdych tety Anky z Jankoviec: „Máme projekt na stavebné povolenie. Nie je v ňom výkaz murovacieho materiálu. Ako si to spočítam, koľko a akých tehál potrebujem? Koľko bude stáť materiál, ako zadať objednávku. . . ?“ Z mailu pána Jozefa z Košíc: „Hľadáme strop do nášho rodinného domu, ktorý si vieme do veľkej časti svojpomocne zmontovať. Existuje taký? Kto nám ho navrhne? Koľko to bude stáť jeho návrh? . . . „ Na to všetko existujú jednoduché odpovede a nebude Vás to stáť NIČ. Chcete aj Vy poznať odpoveď?
Profilova fotka
Výrobné spoločnosti dnes neponúkajú "iba" stavebný materiál. Snažia sa priblížiť k zákazníkom rozličnými službami a uľahčiť im tak cestu vedúcu k hotovému domu. Služby, ktoré štandardne poskytuje Wienerberger, boli včera popísané v téme "Mýty o tehle. Prečo sa hovorí, že "Tehla je tehla?". Aké služby by ste využili VY? Aké služby by boli užitočné pre VÁS?
Profilova fotka
Dobré ráno všetkým skalným aj náhodným diskutujúcim. Využite možnosť posledných dvoch dní s Wienerbergerom podeliť sa s nami o Vaše názory na stavanie z tehly. Píšte otázky, názory, postrehy - sú pre nás jedinečným zdrojom, ako sa dozvedieť, čo súčasných stavebníkov zaujíma, trápi, čo by prípadne nového privítali v našej ponuke výrobkov a služieb. :-)
Profilova fotka
Milí priatelia. Dni s Wienerberger-om sa končia. Chcem Vám všetkým veľmi pekne poďakovať za Vaše príspevky, návrhy a názory, ktoré sme počas uplynulých dní tu mohli čítať. Lúčim sa s Vami v mene firmy Wienerberger Slovenské Tehelne s.r.o a prajem Všetkým veľa síl, energie a nadšenia pri stavbe svojho rodninného sidle. S pozdravom Marcel
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?