Tienenie v rodinnom dome (Porotherm Vario UNI)

Profilova fotka
Posledné roky vnímame zvyšujúci sa dopyt po tieniacej technike (rolety, žalúzie, okenice). Je stále dobre, ak je možnosť ich systémovo zabudovať do stavby. Ako túto problematiku vnímate VY?
Profilova fotka
Roletové a žalúziové preklady Porotherm KP Vario UNI sa používajú ako nosné prvky nad okennými a dvernými otvormi v murovaných obvodových stenách s možnosťou zabudovania vonkajších roliet alebo žalúzii.
Profilova fotka
Dnes sme otvorili tému prekladu KP Porotherm Vario UNI. Žiadna reakcia, príspevok, otázka. Po včerajších reakciách sme tu s informáciami zdržanlivejší. Dá sa táto chladná reakcia vysvetliť tak, že tienenie v rodinnom dome nevnímate ako hodnotu, alebo by ste ju riešili iným, nesystémovým, riešením?
Profilova fotka
Dobré ráno všetkým skalným aj náhodným diskutujúcim. Využite možnosť posledných dvoch dní s Wienerbergerom podeliť sa s nami o Vaše názory na stavanie z tehly. Píšte otázky, názory, postrehy - sú pre nás jedinečným zdrojom, ako sa dozvedieť, čo súčasných stavebníkov zaujíma, trápi, čo by prípadne nového privítali v našej ponuke výrobkov a služieb. :-)
Profilova fotka
Milí priatelia. Dni s Wienerberger-om sa končia. Chcem Vám všetkým veľmi pekne poďakovať za Vaše príspevky, návrhy a názory, ktoré sme počas uplynulých dní tu mohli čítať. Lúčim sa s Vami v mene firmy Wienerberger Slovenské Tehelne s.r.o a prajem Všetkým veľa síl, energie a nadšenia pri stavbe svojho rodninného sidle. S pozdravom Marcel
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?