Sporenie s dobrým úrokom a peniazmi vždy poruke

Mnohí majú nasporené peniaze a radi by ich zhodnotili, napr. na termínovanom vklade. Nevedia však, kedy ich budú potrebovať pri kúpe, alebo stavbe domu, bytu, prestavbe čí zariaďovaní... Čo s nimi?
1
2
Profilova fotka
susit na specialnom ucte, od ktoreho nie je platobna karta :-D
@kaktusik007 Pokusenie minat peniaze je vzdy :-) Zivot vsak prinasa kopec situacii, kedy by sme uz chceli minat peniaze, ale stale na nieco cakame... Povolenie zo stavebneho uradu, kym prejde zima... Nemusi to byt ani dlhe obdobie, ale ak je mozne za ten cas peniaze zhodnotit len tym, ze ich mam na inom ucte, preco to neurobit? Co si o tom myslite ostatni? Na riesenie takychto situacii je dobrou volbou SPORENIE od ZUNO.
Profilova fotka
@zuno_janka no neviem, urok 1,8% mi pride malo.... kedze za tych istych podmienok (kedykolvek vyber) mam 3,5% len v inom penaznom ustave ;-)
Profilova fotka
@kaktusik007 to robim ja :-D a vybrat sa daju, akurat o urok pridem :)
@katrin21 Ked presne nevies, kedy budes svoje peniaze potrebovat, mozes si ich vlozit na SPORENIE. Ten je bez akejkolvek viazanosti a podmienok. Peniaze mozes kedykolvek vkladat a vyberat tak, ako na beznom ucte. Pritom zarabaju na uroku, ktory ti pripiseme vzdy na konci mesiaca.
Profilova fotka
@zuno_katka ale @katrin21 hovori o tom, ze radsej pride o urok 3,5% ked bude nepredvitatelny skorsi vydavok, ako susit peniaze na ucte kde je urocenie iba 1,8%... proste sorry, ale fakt vase produkty moc vyhodne nie su ;-)
@kaktusik007 SPORENIE je nieco ako bezny ucet, ale s urokom. Na rozdiel od terminovaneho vkladu je vsak uplne bez podmienok a akejkolvek viazanosti. Hoci banky ponukaju na vkladoch zaujimavejsie uroky, pri predcasnom zruseni vkladu vratia nanajvys cast urokov. Standardne dostanes urok z terminovaneho vkladu az na konci jeho viazanosti. Tak je to aj pri VKLADOCH v ZUNO. SPORENIE sa teda oplati vtedy, ked chces mat peniaze stale poruke a nechces ich mat na beznom ucte, ktory je vacsinou bez uroku.
Profilova fotka
@zuno_katka oki, tak potom sa vymykam standardu... pretoze ja mam to urocenie na beznom ucte x-)
@kaktusik007 :-D
Ahojte :) pridala som clanok o tom, aky je rozdiel medzi SPORENIM a VKLADOM, aby ste sa s nimi mohli zoznamit. Lahko z neho zistite, ci by sa vam viac hodilo SPORENIE alebo VKLAD. Alebo oboje ;-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/z...
Profilova fotka
ja mam ucet a mam 4,25 perc urok rocne a pripisuje sa mi stvrtrocne a mozem vyberat a vkladat hocikedy. podotykam- ziadne poplatky , jedina nevyhoda, ked vyberam, transakcia trva 5dni :-D no poradte kde by som lepsie nasla???
@scandya v ktorom peňažnom ústave to máš? ;-)
Článok sa načítava...
už som to našla v alianz :-)
je zaujimave, ze ludia tu pisu, ze nachadzaju aj ovela vyhodnejsie produkty na financnom trhu, resp. hovoria negativa produktov ZUNO ktore vidia, a co sa im nepaci. a panie zuno_katka a zuno_janka stale tocia o tom istom :-D :-D a vkladaju tu texty cez ctrl c a ctrl v, reklamne slogany, stokrat omielane reaklamami a ich webom. Sorry baby, ale co tak naucit sa pisat vlastnymi slovami a hlavne reagovat na ludi ale bez reklamnych reciciek. Coraz viac sa mi zacina zuno hnusit, a ta jeho agresivna kampan... :-(
ani si nepamätám kedy sa na tomto fóre robila väčšia kampaň :-o so súhlasom MS 8-) 8-) 8-) mňa to už otravuje a myslim že by to malo byť len ako téma vo fóre a nie to tu mať všade reklamu
no, píše sa na titulnej strane, že: Mesiac s bankou ZUNO... tak dúfam, že fakt len mesiac... ;-) už to máme "za pár"... :-D :-D
@sofiapal @henidani to dufam, ze to bude uz len "za par"...
Profilova fotka
@sofiapal otravuje to tu uz vela ludi, len co ja viem.. a o kolkych este nevieme a citia to iste... co už...
Mne to nevadi. Co sa mi nepaci, jednoducho necitam :-) Takto to citim aj ohladom reklamy v telke. Akonahle sa film prerusi a zacne reklama, tak prestavam vnimat a kludne mi moze aj bezat pred ocami. :-)
:-D len mňa štve,že vždy celá horlivá idem po stránke zvrchu dole,prezerám albumy a pokaždé si prezriem aj ked nechcem posledný album ZUNO,stále ten istý-už som sa naučila rolovať ku koncu stránky pomalšie aby som zas nenarazila na tú otravu :-D @evikg tie reklamy na boku mi nevadia ale už ma štve to aby som na každej stránke dorolovávala ,,pomalšie,,-bacha je tam zas to zunooooo
Profilova fotka
ono sa nam to proste ZUNOvalo.... :)
@sofiapal - hej, toto jedno je trochu otravne :-D
Profilova fotka
@evikg @katrin21 @mima4 @henidani Po vasich poslednych prispevkov je jasne, ze ostatni sa uz nespytaju aj keby mali o to zaujem. Vyjadrovanie sa v mene vsetkych, tomu hovorite slusnost diskusie? Kde mate ich povolenie? To, ze to vas otravuje, si pokojne nechajte pre seba, nicit diskusiu je velmi lahke a od Vas som to necakal, ze sa takto znizite. A ak chcete argumentovat, ze je to len vas nazor, je mi luto, ale jedine co dokazal vas nazor je umlcat diskusiu. Aj ked je tato diskusia komercna, ma za svoj ciel poradit ludom a nie otravovat. Vyhovuje vam na stranke tisice blikajucich bannerov, alebo radse sa rozpravat s ludmi z firmiem a ziskat informacie z prvej ruky? Tymto sa ospravedlnujem vam @zuno_janka a @zuno_katka . A ostatnym znovu pripominam povodnu otazku: Mnohí majú nasporené peniaze a radi by ich zhodnotili, napr. na termínovanom vklade. Nevedia však, kedy ich budú potrebovať pri kúpe, alebo stavbe domu, bytu, prestavbe čí zariaďovaní... Čo s nimi? Podme sa rozpravat, ktori mame uprimny zaujem a je pre nas tato tema zaujimava. Peniaze, ktore nam stoja niekde na ucte a nevieme kedy ich budeme potrebovat je zaujimava tema, hlavne ak za ten cas mozeme s tymi peniazmi nieco zarobit.
Profilova fotka
@martinjasen neviem, preco si myslis, ze povedat svoj nazor na nieco co nam je podsuvane uz prilis dlho, je " znizenie sa".... :( nevadi.... Nebolo cielom umlcat diskusiu, ta sa uzavrie aj sama ak to uzivatelia uznaju za vhodne. Kto chce, prispeje, opyta sa, napise.. aj my sme sa na zaciatku zapojili.. ale potom mi to prislo uz ako tahanie informacii, casto dost privatnych od ludi, ktore sa mozno daju aj zneuzit, kedze toto je verejne forum a nikdy neviem, kto tu daneho cloveka spozna a ako s informaciami naloží:-p a to nie je asi to , co by uzivatelia chceli.. Zverejnovat kde maju svoje peniaze a pod.. aj tak mame vacsina dlhy... :-D ABy som to uzavrela......Mozno by bolo dobre do buducnosti zvazit, ci mesiac nie je prilis dlha doba na podobne akcie, aj ked uplne chapem, ze z toho su pre MS prachy a preto to budes stale obhajovat, je to biznis..... Viackrat som si vsimla, ze aj vo fotoblogoch ludia pisu " kedy sa to uz skonci", alebo ze uz len par dni " chvalabohu" a pod.... Nehovorim, ze je to nazor vsetkych, ale je to nazor ludi, nie je ich isto malo, co tu travia vela casu a teda to intenzivne vnimaju ... To je vsetko... Nerypem.... ale to ZUNOvalo ma napadlo, ako vystizna slovna hracka, mrzi ma, ze admini su tak citliví na niektore veci, ale nie vzdy su rovnako citliví aj na to , co by sme na druhej strane chceli, alebo nechceli..... Myslim, ze tato stranka je tu hlavne pre nas a cim by bolo diskusne forum bez " pokial mozno spokojných" uzivatelov? ;-) tym som povedala vsetko, a viac sa k tomu vyjadrovat nebudem ani tu, ani cez IP. Dakujem ;-)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@martinjasen - soráč, ja už len toľko.... ved my sme na tie zuno-katku a zuno-janku neútočili, len sme vyjadrili svoj názor... a ako najväčší "umlčovateľ" a kazič diskusií si sa ukázal ty, ked si sa tu ukázal so svojou "komunitnou" metódou kedysi vlani vo februári... ak nie písomne, tak tvrdo vylúčením... takže smieme vyjadriť svoj názor, ale len ak je podľa tvojho gusta?
Profilova fotka
@henidani suhlas, tu nemozes povedat nic co sa nepaci hlavne martinjasen-ovi, mna nic tak nevytaca ako prave on, ani Zuno ani nic ine...nemozes sa vyjadrit zaporne lebo porusujes etiku, pravidla a ja neviem co este... fakt neviem pre koho su tieto stranky a preco potom vobec vznikli? inak proti Zuno nemam nic nech su tu aj pol roka aj tak som to necitala ;-)
Profilova fotka
@henidani @katti77 Povedat mozes, ale k teme. Iba pripominam tema je: Sporenie s dobrým úrokom a peniazmi vždy poruke Su tvoje prispevky o tomto? Ak nie, tak to tu nema co robit. O kampani sa mozes vyjadrovat napr. tu: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?