Spomeniete si, ako ste oslávili svoje 15 narodeniny?

Profilova fotka
Decodom má dnes 15 rokov. Ako ste oslávili svoje 15. narodeniny? (nech sa môžeme inšpirovať :) )
Profilova fotka
no, asi nijako, už som rok robil, možnosti boli minimálne, zárobok (vreckové) som mal 70Sk za mesiac, ísť do krčmy, dať si malé pivo ( 90 hal.) s kamarátmi , alebo do cukrárne na kremeše . Ale dostal som občiansky preukaz, a mohol som chodiť na mládeži neprístupné filmy, dnes povieme, že som mal vlastnú identitu.
@jan45 A máte pocit, že to bolo lepšie ako v dnešnej dobe?
Ako sa to vezme. Niektore veci by som ale ponechal z minulosti.Urcite bola doba tazka ako teraz ale boli aspon nejake istoty co sa tykalo prace, do skoly sme nemuseli detom kupovat nic okrem tasky a peracnika a hlavne bola upravena pracovna doba pre zeny s detmi.A mi chlapi sme mohli v praci potiahnut aj dalej nakolko bolo o rodinu postarane.Teraz je vsetko uponahlane a kazdy sa len nahana a nema cas na rodinu.
Samozrejme teraz je ovela vacsi vyber nabytku ako volakedy.Pamatam si ako sme s manzelkou kupovali spalnu podla obrazku a doma sa cudovali co sme to objednali a kolko to ma polic.
Profilova fotka
Ako som ich oslavovala to už si nepamätám, ale viem, že najdôležitejšie bolo vtedy pre mňa vydanie OP. Som sa cítila taká "dospelá" keď už som ho držala v rukách :-D
@gabikas82 Možeme teda smelo tvrdiť, že Decodom je už len krôčik ku dospelosti ?
Profilova fotka
@decodom aké istoty? od 14-ich som mal problémy v zamestnaní, nemal som vyhovujúci pôvod, to sa ťahalo do 89- eho, takže neviem o nejakých prednostiach. A dospelosť Decodom? To sa musia vyjadriť kupujúci, ja som z inej generácie. Ale kuchyňu mám Decodom, vyhovovala mi rozmiestnením skriniek, farebnosťou a najmä cenou.
@decodom decodom krôčik od dospelosti? to ťažko. Ale aspoň už môže mať sex :-D
@jan45 Výborná voľba kuchyne :-)
@decodom tak schvalne som si pozrel na vasich strankach tu "historicku" kuchynu z roku 1974, tak ano presne tuto sme mali, a v dnesnom meritku to bola teda riadna haraburda - formaldehydova drevotrieskova zlepenina, ako som uz tusim spominal, takze k otazke ci bolo predtym lepsie, to ste snad ani nemysleli vazne, opomenuc vsetky tie...no jedine ze vy by ste sam bol rocnik co za komunizmu bol ledva dieta. asi ste neboli ani na vojne...lebo to by ste z ust takuto blbu otazku ani nemohli vypustit, @jan45 to uz vysvetlil dost jasne myslim, ludia akoby mali selektivnu pamat co sa tyka minulosti, chcu si pamatat len dobre - alebo to tkvie v tom, ze vtedy mali to co sa za ziadne peniaze neda kupit a to je mladost, a preto tak krasne spominaju...
zacina to tu byt s tym decodomom dost otravne :\
@gashtaan ano, nejako to zacina byt od veci :-D aby sa sukromna firma pytala ci bolo za komunizmu lepsie, sak by ich hned zostatnili a ridasi a menezeri sup ho kravy dojit :-D :-D :-D
Článok sa načítava...
@snowy66 Moju otázku som samozrejme myslel vážne, preto nerozumiem Vašej reakcii. A vy si spomeniete na to, ako ste oslávili svoje 15 narodeniny? Za komunizmu som bol dieťa, priznávam a bol som štastné, milé a veľmi dobré dieťa :-D A to mi zostalo až do dnes .. :)
@gashtaan Máte možnosť komunikovať na rôzne témy, ak máte akúkoľvek otázku alebo návrh na novú tému, kľudne mi napíšte. Veľmi rád ju zaradím.
veru nie, nespominam, ale spominam si, ked som si isla pre OP :) to bol den s velkym D :-)
@decodom ano anooo, presne to som chcel, aby ste tu este nieco nove zaradili... chodil som sem obcas pozriet co je nove, co sa tu riesi, ale uz tu vidim len tieto vase nezmyselne reklamne otazky a normalne temy su mimo.
@decodom ale sem tam ste aj chýbal na hodine slov.jazyka to MI zostalo až .......
Profilova fotka
@gashtaan ako už spomínal kolega ak vás zaujíma nejaká téma kľudne nám ju pošlite do internej pošty @marta2610 samozrejme sa ospravedlňujeme za chibi (berte to ako žart :-D ) ale naozaj pri odpisovaní toľkým ľudom sa sem-tam stane že aj majster tesár sa utne ;) preto sa za kolegu ospravedlňujem - opravu vykonaná. ;-)
@gashtaan Našim cieľom je zistiť čo najviac informácií, aby sme mali možnosť niečo zmeniť, zlepšiť a byť pre Vás zákazníkov viac atraktívnejší a dostupnejší. Cieľom nieje Vás tu nudiť, ako som už napísal - máte možnosť navrhovať témy, pomáhať nám rozvíjať aktivitu.
@decodom chlapce nepamatam sa, ako som oslavil, ale to je tak nepodstatne, sak gastaan vam to uz napisal, pytate sa cim dalej hlupejsie. Toto je taka fakt reklamna marketingova doba, ze vyuziva vsetko, ale uplne vsetko. Krst, narodeniny - by sa malo tykat zivych tvorov a nie nezivych veci, firiem, kniziek. Ved je to uz trapne. A ze chcete by naj naj , ok, ale aj zenska co podlieza a nanucuje sa chlapovi skor odpudzuje...trosku dostojnosti by ani Vam nezaskodilo.
@decodom mna ale zaujimaju temy, ktore suvisia so stavbou domu, ako to tu byvalo zvykom... uz aby tu tieto "dni s decodom" skoncili, uprime dufam, ze si ich tu nebudete platit vecne. Kazdopadne, neviem si predstavit, ake informacie mozete dostat z tejto otazky, ktore by vam dali moznost zlepsit sa.
@snowy66 Decodom oslavuje 15 narodeniny práve dnes - to je aj headline našej kampane a my sa pýtame ľudí, ako oslávili svoje narodeniny. Nezáväzne komunikovať - ja na tom nevidím nič zlé ... Ak si nepamätáte, nevadí - môžete s nami komunikovať v ďaľších témach. Alebo mi napíšte Váš návrh témy, ktorá je pre Vás podstatná.
@gashtaan si myslia ze ludi namotaju na taketo somariny (vid uz len vyraz headline nasej kampane-vsetko prebrate marketingove strategie zo zapadu), chcu ich do toho osobne zainvolvovat, myslia si, ze takto zakaznikov podvedome pozitivne citovo na seba naviazu.
@gashtaan Súčasťou stavby bytu, domu je aj zariaďovanie a to je pre tento portál veľmi dôležité. Každý má možnosť si vybrať, či chce prispievať, alebo nie. Prajem Vám pekný deň a verím, že ďalšie témy budú pre Vás zaujimavejšie a že sa zapojíte minimálne tak aktívne, ako doteraz. :-)
@decodom bud mate nejaky vysoko sofistikovany trening na takuto komunikaciu, alebo ste robot...
Ahoj. Já si sotva vzpomenu na 62.narozeniny. :-D :-D :-D :-D :-D Ale abych to nezlehčoval, byla jiná doba takové mohutné oslavy jako dneska se nekonaly. Určitě vím, že jsem se dostal na střední školu, navzdory tomu, že maminka vystoupila z KSČ, kam musela " dobrovolně " vstoupit, aby mohla učit v mateřské škole. A tehdy jsem založil 1. bigbítovou kapelu v širokém okolí. Jmenovala se Flowers boys . Pak nám to zatrhli, protože jsme navíc chodili v květinových hábitech. To byla doba. :-p
@gashtaan Niekedy si myslím, že som robot .. :-) Som obyčajný človek a moja práca ma baví. Skúsme to ukončiť čo najpriateľskejšie a to tak, že mi pošlete návrh témy, ktorá by bola pre Vás dobrá a pútavá, ja ju zaradím a môžeme komunikovať.
mam napad, skocim k mame a pofotim jej 7 rocnu kuchynu Decodom s poodlepovanymi foliami, rozpadnutym soklom a dvierkami a mozeme zalozit temu, ze ci sa ta kuchyna dozije svojich 15 narodenin, pripadne ako ich oslavi.
@gashtaan je to na tento ucel najaty marketingovy expert, na moj vkus trochu az moc podliezavy, ale robi to len preto aby sa mu darilo byt nekonfliktny, podla jedneho z ich zlatych pravidiel: nikdy sa nehadaj so zakaznikom, zakaznik ma vzdy pravdu, tvar sa ze zdielas zakaznikov nazor a jeho hodnoty :-D :-D :-D
Profilova fotka
@praoteccech haha ak sa môžem spýtať aký štýl ste hrali? Podľa kvetín súdim že to death metal asi nebol ;-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?