Rozdiel medzi dvierkami s Abs hranami, fóliovanými dvierkami a laminátovými

Profilova fotka
Dobrý deň, práve som v štádiu výberu kuchyne. Chcem sa opýtať na rozdiely v kvalite dvierok, aké dvierka ponúka vač spoločnosť. Zatiaľ ma najviac oslovila kuchynská linka Epiqua. Ďalšie moje otázky: - vedeli by ste ponúknuť niečo jednoduchého, najradšej hladkého (ale nie lesklého) dizajnu, ideálne s drevodekorom hnedošedej farby? - ak by som si vybrala kuchyňu, ale potrebovala by som ešte dorobiť nejaké ďalšie kusy nábytku v tom istom dizajne štýle, existuje taká možnosť? Ďakujem :)
Profilova fotka
@aaandrejka v podstate ziadny. vsetko su to atrapy :-)
Profilova fotka
@clus a co by ste tada odporucili? masiv nechcem, neviem si z neho predstavit linku lahodiacu mojmu vkusu (jednoduche linie, ziadne cacky)
@aaandrejka dýha alebo lak
Profilova fotka
@aaandrejka Milá Andrejko, jak jsem napsal vašemu, zdá se mi, partnerovi Rude na jeho otázku, máme dvířka z lamina a z MDF s fólií. Lakované kuchyně budeme mít od léta v rámci nově chystané značky, ale vy nechcete nic lesklého, takže nemusíte čekat. Epiqa, která se vám líbí, je pokud se nepletu lamino. Jeho kvalita je perfektní. Ať už si u nás vyberete kterýkoliv model, vždycky vám uděláme z téhož materiálu jakýkoli atypický prvek. A teď k otázce, co bychom vám nabídli za dezén. No, vašemu popisu vlastně přesně odpovídá ta Epiqa. Potom je o trochu výraznější vzor navarské borovice na kuchyni Majestiq. Příští týden tady připojíme několik videoreportáží, kde budou tyto kuchyně dobře vidět, tak si je můžete prohlédnout. Které studio Oresi máte nejblíž? Domluvil bych vám tam prohlídku a kávičkou. Na ta lamina s řady Dolti je doslova radost si sáhnout.A teď si uvědomuju, že je tady o nich i článek, zkopíruju vám link: http://www.modrastrecha.sk/blog/oresi...
Profilova fotka
@skywalker10 lak urcite nie
Profilova fotka
@oresi_dusan dakujem Vam za odpoved, rude nie je moj partner, nepoznam ho ;) ale nevadi :) lamino, ak dobre chapem, je kvalitnejsie ako mdf, vsak? najblizsie mame kosice (idealne by bolo, keby uz boli otvorene predajne v BB alebo poprade, ale to este asi nie su)... dakujem Vam za odpoved :)
@aaandrejka Ešte vo Zvolene je predajňa. V BB má byť otvorená až na jeseň tohto roku, aj v Poprade otvoria až tomto roku.
Profilova fotka
@evabb35 ano, dakujem, az potom som si vsimla na oresi stranke, ze aj v zv je predajna...
Profilova fotka
@aaandrejka Milá Andrejko! Omlouvám se, že jsem k vám přiřadil Rudeho, to se mi nějak popletly nicky zobrazené na počítači. Ale tady na modré střeše k sobě všichni tak trochu patří, že? K vašemu dotazu - nedá se říct, že lamino je kvalitnější, než mdf. Každý ten materiál má něco do sebe, ale v podstatě z hlediska uživatele se liší hlavně různými možnostmi povrchové úpravy. Když chcete lesklá dvířka, budete je mít z mdf, protože tento materiál umožňuje nanesení laku nebo fólie. Deska z mdf se gaké dá frézovat, takže pokud chcete kuchyň zdobenou vyfrézovanými drážkami a ornamenty, vybíráte si také mdf. Ale vy jste přece psala, že chcete čistou minimalistickou kuchyň a nelesklou, takže pro vás je ideálním materiálem lamino s takovým dezénem, který se vám nejvíce líbí. Prodejnu Oresi v Popradu chystáme, ale zatím si musíte vybrat mezi Košicemi a Zvolenem. V Košicích byla tento týden na návštěvě naší prodejny členka Modré střechy Zou a psala mi do interní pošty, že tam máme moc sympatickou kolegyni. Tak to snad můžete brát jako doporučení. Ale ve Zvolenu bude určitě taky někdo sympatický, třeba zase nějaký kolega. Až tady se mnou bude po neděli zase Maťo, poprosím ho, aby vám tady\ napsal něco o svých kolezích a kolegyňkách ze Zvolenu ;-)
Profilova fotka
@oresi_dusan dakujem pekne, uz som naplanovala navstevu oresi vo zvolene, teda, zatial osm len vybrala termin, ale urcite sa ozvem vopred a dohodnem si nejake sedenie :)
Profilova fotka
@aaandrejka Budeme se těšit!
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?