Preferujete nákup nábytku tradične na predajni alebo cez e-shopy?

Dôverujete eshopom alebo potrebujete produkt vidieť predtým ako ho kúpite? :-)
@decodom aj nabytok treba najprv vidiet nazivo, ohmatat, preverit :-)
Ja si osobne rada najskor popozeram na webe sortiment,ale aj poporovnavam ceny,aby som mala prehlad. A potom,uz s urcitym prehladom si idem kupit osobne do predajne. Predsa len, nabytok sa kupuje na dlhe roky,potrebujem ho aj ohmatat a vidiet na vlastne oci. Obrazky casto skresluju. To nie je nejaky svetrik, ktory,ked sa mi nepaci, tak zabalim a poslem naspat. Ale drobne kusky nabytku,napr.policky a pod. kupim aj cez web...
Profilova fotka
@snowy66 pokiaľ si ho ohmatáte kupujete hneď na predajni alebo cez eshop? :-)
No momentálne má to čaká... Prvý pozerám web.....potom sa ide do predajne ochytat to A hlavne vidieť sadnúť A pootvárať všetko;)
Ahoj. Přez e-shopy bych si nábytek nikakdá nekoupil. To je kupování zajíce v pytli. :-D Musím to omrknout, osahat, osedět, oležet a nechat si to vysvětlit. Pak to koupím u konkurence :-D ( kecám )
Profilova fotka
@majki555 Veľa ľudí postupuje podobným spôsobom..Myslím si že eshop nikdy nenahradí kamenný obchod hlavne z dôvodu toho, že ľudia sú často nedôverčiví voči nim. Vy máte nato ako názor?
Profilova fotka
@praoteccech Máte aj negatívnu skúsenosť s eshopom?
@matej_decodom To sa časom zmení... Ľudia boli nedôverčiví aj v 1895tom (prvý eskalátor) a dnes sa človek nad niečim takým nepozastavuje. Pokiaľ kamenné obchody nedokážu ponúknuť cenu totožnú resp. aspoň veľmi podobnú s e-shopmi, je len pramálo dôvodov, prečo cez e-shop nenakupovať. Konkrétne hovorím o elektronike, nie o nábytku. Negatívnu nie.
@matej_decodom Ahoj. Nemám. Ale ani auto bych si tak nekoupil. :-D
Profilova fotka
@catscan súhlasim s vami. Svet ide stále dopredu a možno už o rok sa na moje slová budeme pozerať s údivom.Možno nám pomôže virtuálna realita ohľadom nábytku :-) nasadíte okuliare a prejdete sa po vašej budúcej kuchyni
Profilova fotka
@praoteccech možno by vám došlo iba hračkárske 8-)
@matej_decodom Nuz, to neznie az tak nerealne (VR). Mozno je to technologia, na ktoru by decodom mal odkladat nejake peniazky a mozno budete revolucni...minimalne na Slovensku ;-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@catscan posuniem nápad vedeniu. Môžme vás potom osloviť ako prvého testera :-)
@matej_decodom dohoda :-)
nabytok cez eshop nie. kopu predajcov ma len papierove drevotriesky. nabytok musim vidiet. elektro a dalsie nakupujem ale vsetko cez eshopy.
Profilova fotka
@manilla Máte aj negatívne skúsenosti?
Tradične na predajni, alebo priamo u výrobcu.
Profilova fotka
:-D :-D :-D Ajajajajajajajaj! Tak Vy ste si, chlapci dekodomskí, povedali, že si tu zadarmo budete robiť "pí-ár", pravda...?! :-D :-D :-D Ospravedlňuje Vás však to, že ste z Topoľčian, kde máte marketingového mága - pána Jozefa Nemca z Topvaru. Ja som skoro odpadol, keď som sledoval olympiádu v Sydney (kde boli za ťažké prachy zobchodované všetky reklamy), keď vo vodáckom slalome som každý deň videl neprehlianuteľného človiečika (Nemca) s tabuľkou Topvar nad hlavou. Predpokladám, že reklamnú políciu oblafol tým, že ide o mesto na Slovensku. Ale na nás tu doma - navyše holdujúcich zlatému moku - to malo účinok, ako reklama za milión eur. A toto teraz, chlapci dekodomácki - topoľčianski, robíte teraz Vy tu... Klobúk dolu - pohár (s pivom) hore... A palec tiež. :-D :-D :-D
Profilova fotka
@leonardom Je to súčasť aktívnej reklamy decodomu, avšak oficiálne zaplatenej tomuto serveru (ostatne hore svieti baner - dni s decodomom a aj v záhalví tohto vlákna je to trochu nejasne naznačené).
Profilova fotka
@stevosk No ale toto nie je voči bežným návštevníkom tohto portálu 2 x kóšer, či.....? Lebo keď v SME-čku, al. Pravde beží niečo na tento spôsob (akože si niekto robí PR), tak je tam poctivo napísané: EKLAMA, resp.že si to niekto zaplatil. Ak je tak,ako hovoríš, tak ma to už neirituje, ale to s tým Nemcom v Sydney - to bola rana do čierneho... :-D
Profilova fotka
@leonardom :-D
Profilova fotka
@leonardom páni z Decodomu sú počas dvoch týždňov našimi hosťmi a sú tu k dispozícii všetkým používateľom, ktorí majú na nich akékoľvek otázky. Podobných kampaní plánujeme do budúcnosti viac :)
@leonardom ved podobne akcosky tu uz boli s inymi firmami. Musim vsak uznat, ze tato je zatial najlepsie urobena.
Profilova fotka
@leonardom bohužial pána Nemca osobne nepoznám ale počul som o tejto story :-D darmo vedel to! :-)
Profilova fotka
@atlaska ďakujeme snažíme sa aby obe strany boli spokoné. Ako bonus máme prichystanú ďaľšiu súťaž v nadchádzajúcom týždni.
@matej_decodom U mna to nie je nedovera,kupujem vela veci cez eshopy. Ale napr. co sa tyka vasej web strany: -uvitala by som kvalitnejsie fotografie / biela stolicka na bielom pozadi dost skresluje - pohlady na vyrobok z viacerych stran - naaranovane v priestore. - moznost priblizenia /zvacsenia/ jednotlivych casti vyrobku - blizsi popis- material,farby,atd. - a samozrejme rozsirit sortiment na web stranke. Na webe mate iba minimum vyrobkov,vyber je slaby, takze radsej cestujem k vam na predajnu,aby som videla viac,ako iba tych par kuskov, ktore su zobrazene na web stranke... ;-)
Profilova fotka
@majki555 za tento príspevok sme vám nesmierne vďační! veľa užitočných postrehov a rád. Ďakujeme :-) A s produktmi na predajni ste spokojna?
Profilova fotka
@matej_decodom maly nabytok kludne aj cez eshop ale velky nie....a k Vasmu eshopu .....veru zisiel by sa rozsirit sortiment a ..... este by bolo super keby ste k tipovym planom napr.kuchyne uvadzali aj ceny myslim ze by to poniektorym ulahcilo rozhodovanie
@milagros Kedže náš program kuchýň DECOplan obsahuje obrovské množstvo samostatných prvkov, ktoré sa dajú naceniť, typový list by bol prastrašne veľký a neprehľadný. Na to nám slúži 3D vizualizácia, ktorá automaticky vygeneruje cenu podľa zostavy. Netreba sa báť poslať email našim poradcom a žiadať cenovú ponuku - je to ich práca a radi sa toho zhostia.
@decodom A co takto ponuknut zakaznikom nejaky jednoduchy program priamo na stranke,aby si jednoduchym klikom zoskladali svoju kuchynu a hned by im to program nacenil,aby mali vopred predstavu? Samozrejme, nemyslim nieco zlozite,ale iba jednoduchy nejaky "zratavaci programik" podla vybranych kuskov zostavy ;-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?