Praktická hypotéka a jej splátky

Profilova fotka
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, aká by bola mesačná splátka, ak by som zobrala praktickú hypotéku na sumu 55000€ na 25 rokov. Na stránke Poštovej banky to neviem nájsť. Ďakujem.
@stanka3stanka: pouzi napriklad tuto kalkulacku: http://ekonomika.sme.sk/kalkulacky/hy... Snad vies ako sa pohybuju cca uroky. Pri 4.5% by to bolo cca 306 Eur, az 354 pri 6%. Ak mas narok na podporu mladych tak si cca odrataj z toho 80 Eur, teda cca od 225 po 275. Je to orientacny vypocet. Staci to tak?
Profilova fotka
@mr79 Chcem vedieť splátku a úrokovú sadzbu konkrétne od poštovej banky. Kedže som si už nejaké banky obehala, tak viem aké úroky poskytujú iné banky. Stačí?
Profilova fotka
Dobrý deň @stanka3stanka, v Poštovej banke sa pri výške úveru 55 000 € na 25 rokov môže mesačná splátka pohybovať od cca 292 € pri sadzbe 4,05 % do cca 353 € pri sadzbe 5,96 %. Výška úroku závisí od viacerých parametrov: - účelu úveru (refinancovanie úveru/ úverov, kúpa nehnuteľnosti, bezúčelový úver) - obdobia fixácie úrokovej sadzby, pre ktoré sa klient rozhodne (1, 3, 5 rokov) - bonity klienta - hodnoty ponúknutého zabezpečenia - či klient bude mať v Poštovej banke otvorený účet (v takom prípade má zníženú úrokovú sadzbu o 0,1%) - či si zabezpečí úver aj Životným poistením k Hypotéke (v takom prípade má zníženú úrokovú sadzbu o ďalších 0,1%) Presnú ponuku vám vedia pripraviť kolegyne na pobočke, ktoré pri výpočte zohľadnia aj tieto parametre.
@stanka3stanka: ak si obehala par bank, tak asi vies, ze nestaci povedat dobry den, tu ma mate, za kolko mi pozicate 55 litrov na 25 rokov? Myslim, ze si dostala odpoved ako som Ti poslal ja... rozmedzie skoro 2% je dost velke, a pis si ze 4.05% len tak niekto nedostane. - inak bonus ako 0.1% ak mas ucet, Ti spravi dole cca 3 - 3,3 Eur, za ktory v Postovej zaplatis, zaplatis mesacne ze mas kartu, zaplatis za vyber z vlastneho bankomatu a pod... tak preplatis tych 3,3 Eur
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@pabk_angelika mozem sa pytat aj cez IP? dakujem
Profilova fotka
@emma_932, nech sa páči :)
Profilova fotka
ok :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?