Pošli svoj vysnívaný domček a vyhraj projekt domu

Profilova fotka
Pošli fotku rodinného domu s akoukoľvek šikmou strechou, ktorý by si rád vlastnil. Následne sami návštevníci stránky rozhodnú, ktorý z nich je najatraktívnejší. Odosielateľ fotky s najväčším počtom lajkov získa zdarma katalógový projekt podľa vlastného výberu od vydavateľstva Promiprojekt (www.promiprojekt.sk) a konzultáciu s ich architektom zdarma. Podmienky súťaže: 1. Vaše príspevky môžete zverejňovať do 20.4.2015 2. Do súťaže sa môže zapájať každý, pričom každý sa môže zapojiť iba raz. 3. Víťazom sa stane príspevok s najväčším počtom lajkov od ostatných užívateľov. 4. Následne výherca bude kontaktovaný cez internú poštu 5. Cena sa preberie osobne po dohovore s výhercom Už mi neostáva nič iné, len popriať veľa šťastia. Danica
Profilova fotka
Ahojte :-) teším sa na Vaše inšpiratívne fotky s krásnymi strechami a som tu pre Vás v prípade otázok,veľa šťastia v súťažení :-)
@danica_bramac ak som to spravne pochopil, mam sem pridat akukolvek fotku krasneho domu so sikmou strechou stiahnutu z internetu, nahnat sem co najviac kamaratov, aby ma "vypalcovali" a potom vyhram projekt uplne ineho domu, ktory s najvacsou pravdepodobnostou bude treba upravovat specifikam pozemku? su aspon tieto dodatocne upravy v cene?
Profilova fotka
v cene je projekt a aj konzultácia architeka,zmeny nie...pozri si projekty,je ich naozaj dosť,vyberie si každý :-)
@danica_bramac a mozem jednu impertinentnu otazku? aky prinos toto bude mat pre firmu Bramac? chapem, ze firemne tajomstvo, ale uz som "kolegom" pred vami pisal, ze nechapem tieto marketingove podivnosti, ktore sa deju na modrej streche a rad by som im porozumel, kedze vdaka rodine a obrovskemu mnozstvu kamaratov pracujucich v tom obore mam celkom dost informacii a aj skusenosti.
...ake Slovenske... :-D ... stiahni si fotku z netu a placni sem na MS... Da sa to povedat inymi slovami aj takto: "Porus autorske prava vlastnika alebo tvorcu fotografie tym, ze ju bez pisomneho suhlasu stiahnes a uverejnis tu na MS za ucelom osobneho prospechu ucastou v sutazi s ucelom naplnit maketingovu strategiu predajcu isteho stavebneho materialu..." :-D :-D :-D
@danica_bramac dobry den, hlasim sa do sutaze, kedze v texte nie je podmienka skridlovej, ale len sikmej strechy... foto aj s rodinou:-)
Ach jaj :) toto bude zase jedna zo zaujimavych diskusii....
@dbe na tomto dome jednoznacne treba vymenit krytinu!!!!! Dufam, ze vyhras...DRZIM PALCE!!!!!!!! ;-)
@dbe hlasujem, zatiaľ jednoznečne najlepší 8-) a jediný, takže firme sa určite marketing vráti v podobe enormného zvýšenia predaja :-p len by som rada upozornila, že na jar-leto je predpoklad zvýšenia predaja strešnej krytiny aj bez týchto blbiniek :-N
Profilova fotka
Ahojte, mrzí ma, akým smerom sa táto diskusia uberá, diskusia vznikla ako priestor pre zverejnenie vášho vysnívaného domčeka (každý z nás určite má svoj sen :)) s možnosťou výhry. Poprosím všetkých prispievajúcich, aby diskusiu nevyužívali ako priestor pre zosmiešňovanie, ale na zverejnenie svojho sna :) Ďakujem, prajem krásny deň, Jana, 4nets team @bozsky_kaja @dms @dbe @zuzanka.zuzu
@janamartish kedze sa o marketing zaujimam dlhodobo, velke mnozstvo mojich kamaratov vratane blizkej rodiny sa nim zivi, snazim sa chapat klientov. moje otazky nesmerovali k zosmiesneniu, skor k pochopeniu "co sa tu deje" a ci spolocnost Bramac sleduje nejaky ciel. jednemu z ytongackych marketerov, ci kto to tu bol, som napriklad pomohol so zalozenim temy, ked som sa uz nedokazal pozerat na nimi predvadzane. taktiez z pozicie fotografa (tym sa zivim primarne) mi nepride slusne a legalne mat prospech z tvorby a prace niekoho ineho, kto o tom ani nevie. v USA by napriklad pri neopravnenom pouziti fotografie uznavaneho fotografa na taketo ucely hrozila velmi mastna pokuta.
Profilova fotka
@bozsky_kaja toto je súťaž,ak si si prezrel pravidlá a máš skutočný zaujem,pošli fotku....dakujem :-)
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@janamartish ...nic v zlom, ale do mojich snov nikoho nic :-p .Moje sny su asi to jedine a posledne, co mi tu v tomto krasnom zvrchovanom, neskorumpovanom a nerozkradnutom Slovensku nikto neukradne, nezneuzije, nespreneveri a ani nehackne ci nenabura sa do nich :-D :-D :-D a co je najlepsie, naveky ostanu mojim dusevnym vlastnictvom ...to len na odlahcenie ;-)
@bozsky_kaja UPLNY suhlas B_Kaja, tiez fotim, sice len amatersky, ale tiez by sa mi nepacilo, aby niekto pouzil moju fotografiu len tak mirnix-dirnix bez mojho suhlasu a este k tomu napriklad ziskal majetkovy alebo iny prospech... Ale ved co... sme na Slovensku, ludia kradnu filmy, hudbu z netu... preco by nekradli fotografie, ze?... :-S Cc: @janamartish, @danica_bramac
@dms @bozsky_kaja "taktiez z pozicie fotografa (tym sa zivim primarne) mi nepride slusne a legalne mat prospech z tvorby a prace niekoho ineho, kto o tom ani nevie. v USA by napriklad pri neopravnenom pouziti fotografie uznavaneho fotografa na taketo ucely hrozila velmi mastna pokuta." - a kde je pisane ze fotografia prispievatela do sutaze ma alebo moze byt nelegalna? Ci mali pripojit nejaky textik od FBI ako ked pozeras legalne DVD?
@janamartish tato diskusia mi tak trosku pripada ako "oxymoron". Lebo ak niekto ma domcek len vysnivany, tak nepotrebuje projekt, pretoze nema peniaze na realizaciu. Ja som presne takuto "diskusiu" ocakaval. Marketingovo tieto "dni s ..." vobec vychadzaju velmi nepripravene ;). Velka skoda prilezitosti :).
@ultrarecall su tu 3 aspekty: 1) dielo - fotografia. to je celkovo problem na internete, nakolko aj servre ako refresher by mali platit za prevzane fotografie fotografom, nakolko to nerobia pre modre oci. ak chces mat osobny uzitok (akokolvek maly) na fotografii, ktoru vytvoril niekto iny, mal by ten byt upovedomeny a mal by si s nim mat podpisanu zmluvu. ze sa to casto neriesi, je problem vymozitelnosti prava a nakladov (casovych a financnych), ktore su s pripadnym sudom spojene. ver mi, mam s tym skusenosti. 2) dielo - budova. top architekti podpisuju s klientmi zmluvy o dielo na stavbu. v nich mozu byt definovane okrem roznych pre mna nepochopitelnych ustanoveni (napriklad nemennost rozlozenia izieb, zachovanie farebneho ladenia interieru, ...) a vacsinou su hlavne definovane prava na rozsirovanie, ci ako sa to vola. skus v Bratislave odfotit Eurovea, vytlacit na platno a ponukat na predaj ako obraz - okamzite k tebe nabehnu pravnici a v tom lepsom pripade odidu s obrazom/obrazmi, v tom horsom zaplatis pokutu. a tak je to aj s naozaj peknymi domami. 3) pravo na sukromie - toto je cisto subjektivne, su ludia, ktorym prepina, ked vidia nieco "svoje" na internete. keby sa nejednalo o sutaz, tak je to v podstate jedno. z pravneho hladiska by si len ako na facebooku nieco share-oval a nedalo by sa to spojit s osobnym prospechom. toto je vsak sutaz s cenou = osobny prospech je jasny. aj fotka, ktoru pridal @dbe v podstate nesplna vyssie uvedene, navyse su tam tvare malych deti, co moze byt v pripade, ze sa ozvu ich rodicia, tiez problem.
Profilova fotka
Zdravim vsetkych navstevnikov portalu. Dnes "zaskocim" za kolegynu Danku. Vidim tu otazky, aky ma zmysel taketo zverejnovanie fotiek. Skusim vysvetlit nase stanovisko: ked sa stretavame so zakaznikmi, casto nam popisuju proces, ako sa rozhoduju o vybere jednotlivych casti domu. Zacina to velmi casto inspiraciou v podobe referencnej fotky uz hotoveho domu. S tou ked sa stotoznia, zacnu hladat jednotlive jeho sucasti, aj strechu. My chceme vytvorit priestor pre inspiracie.
@dbe pomaly si zacni vyberat katalogac. Kurz na tvoju vyhru v tejto sutazi je 1,01 :-D
Profilova fotka

@marcel_bramac Drevo je dobré na 2 veci: Na kúrenie a debnenie.
Profilova fotka

Ja nerozumiem dvom veciam: - komu je co do toho aky zmysel ma tato sutaz pre Bramac, hadam vedia co robia nie? Ak chcu vyhlasit sutaz, treba sa zapojit a nie spekulovat nad ich motivom. - kto povedal ze fotky zapojene do sutaze musia byt zozbierane nelegalne? Co uz na internete neexistuju volne pristupne obrazky striech?
Profilova fotka
Zrazu mi to tu príde ako fórum fotografov sa potom ani nečudujem že sa tu pomaly v každej téme diskusia odkloní od riešeného problému k úplnej hlúposti ktorá sa zbytočne rozpisuje keď sa tu ľudia o stavebníctvo nezaujímajú a nerozumejú sa doň niečo podobné ako aj v tomto prípade. Čo sa týka autorských práv v dnešnej dobe asi nieje problém kontaktovať sa z autorom kdekoľvek na svete a požiadať o možnosť uverejnenia. A k súťaži príde mi to také typické slovenské keďže výhru využije len malá skupinka ľudí lebo tí čo už stavajú si projekt museli zaplatiť sami a tí čo len snívajú o dome im je projekt ešte zbytočný tak súťaž zdehonestujeme a bude, myslím že keby sa súťažilo o finančnú odmenu tak by tu za dva dni bolo fotiek kopu bez ohľadu na autorské práva. P.S. Tá jediná foto čo tu je a ľuďom sa mega páči má ako opatrené autorské práva
Tak tento domček je naš SEN :)
Profilova fotka
Dakujeme za prispevok. Dom je skutocne velmi atraktivny, aj ked zial s plochou strechou, kde sme s nasimi produktami pre sikme sklony "mimo"... ;-). Je zaujimave sledovat trendy v strechach. Po revolucii bol trh nenasyteny a kazdy stavitel tuzil po "klasickom" rodinnom dome alpskeho typu so sikmou strechou, ake sme mali moznost vidiet na zapade. Teraz po rokoch casto stavitelia rozmyslaju zas o zmene, o niecom originalnejsom.
@marcel_bramac Stavitelia rozmýšľajú o niečom čo nezhnije, nezožerú to zvieratká a nespadne to pod februárovým snehom. Plochá železobetónová strecha je celkom dobré riešenie. @hotak Zabudli tam nakresliť jednu stenu.
@marcel_bramac lebo za socializmu sa planovalo vsetko. A ked sudruh povedal, ze strechy budu rovne, tak take byt museli a basta :) Ale tie moderne domy s rovnou strechou su fakt pekne v dnesnej dobe. My mame bramac a sedlovu strechu - tak dufam, ze to nieco vydrzi, lebo po zime som zistil, ze jedna skridla za zlomila a kus padom na terasu. 8-(
Profilova fotka
Aj mne samemu, i ked pracujem u vyrobcu sikmych striech, sa pacia ploche strechy. Ale tiez verim, ze dazdovu vodu je lepsie co najskor zo strechy dostat prec, na co je sikma strecha istejsim riesenim. A aj tie sikme sa daju skonstruovat originalne a moderne, vid. foto.

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?