Ktoré spotrebiče, alebo ich funkcie vám v kuchyni najviac pomáhajú?

Profilova fotka
Existuje veľa spotrebičov, ktorými sa dá kuchyňa vybaviť. Majú tiež rôzne užitočné funkcie. Napríklad detská poistka na rúre, funkcia polovičná náplň na umývačke, alebo drvič odpadov. Ktoré sú tie vaše?
mne sa páči pyrolýza pri vstavanej rúra. vydrhnúť mastné vnútro je fakt umenie :-D
Profilova fotka
Mikrovlnka - hreje jedlo :-D Jednoducho čím viac funkcií tým viac možností ako sa to môže pokaziť.
Profilova fotka
elektricke otvaranie suplika s triedenym odpadom :)
@majkoj noo to je veľmi praktické, hlavne keď človek varí a má špinavé ruky. Videla som aj taký kôš, ktorý keď stlačíš niekde zospodu nohou tak sa sám vysunie. tiež super pomôcka :-)
Profilova fotka
Mne pomaha chladnicka lebo chladi. A mraznicka lebo mrazi. Aj truba mycka a varna doska su neni na zahodenie. Taktiez kavovar a mixer. Aj umyvadlo s tecucou vodou je super vychytavka. Nesmiem samizrejme zabudnut na tv a radio...
niekde tu na fóre som našla takúto dosku. Digestor má v sebe. No neviem či by mi to pomohlo alebo priťažilo pri upratovaní. A čo keď sa do toho dačo vyleje :-D
Profilova fotka
pekný skoro jarný deň želám :-) napíšem sem jednu skúsenosť ,ktorú mi "prezradila" moja prvá a naozaj milá zákazníčka v Oresi. Ide o ovládacie tlačidlá na digestore, ktoré sú praktickejšie keď sú umiestnené na prednej strane a nie zo spodu. Ľahšie sa to udržiava, keďže mastné pary sú pohlcované zo spodnej strany digestora. Sú to naozaj drobnosti ale aj to robí kuchyňu :-)
Profilova fotka
@oresi_martin ak by som toto vedel skôr....mne to neprezradil nikto :-(
Profilova fotka
momentálne som zamilovaná do sušičky,predtým to bola umývačka na ktorej oceňujem šuflík na príbor a možnosť polovičnej náplne,mám rada timer na spotrebičoch aby som si nastavila čas a mala prehľad čo ako dlho treba variť
@lenka34 vyberáš si spotrebiče sama alebo si nechávaš poradiť? V elektroobchodoch aj v kuchynských štúdiách je veľký výber a dosť sa v tom strácam :-)
Profilova fotka
@martina838 veľa u mňa zavážia recenzie a skúsenosti ľudí(hlavne na MS) do obchodu už idem omrknuť mnou vytipované konkrétne modely
Profilova fotka
@lenka34 ahoj lenka, samozrejme je výborné keď si pred samotnou kúpou zbieraš všetky možné informácie. My v Oresi si navyše myslíme, že návšteva kuchynského štúdia a konzultácia s odborníkom na zariaďovanie ti prinesie všetky detaily naraz a spolu. Odborník ti tiež môže navrhnúť riešenie, ktoré ťa možno doteraz ani nenapadlo. Všimol som si napríklad, že pri najúspornejších umývačkách nevedia, že ich úspornosť funguje iba za určitých podmienok. Pamätám si na niekoľko zákazníkov, ktorých som prekvapil informáciou, že očakávané úspory prináša umývačka len v prípade keď pracuje aspoň každý druhý -tretí deň pretože pri dlhšej pauze sa uložená záložná voda automaticky vypustí. Zákazníčke som nakoniec odporučil lacnejší model, nakoľko by takúto funkciu nevyužila keďže umývačku chcela využívať cca 1x do týždňa. Takýchto príkladov mám ale viacero. Keď ma návštíviš v Oresi Nitra tak ti poviem :-)
Článok sa načítava...
@taylor71 alebo čo sa páčilo mne na jednom kuchynskom štúdiu bola zabudovaná rúra, ktorá mala výsuvné dvierka spolu s plechmi. Príde mi to praktické hlavne keď je rúra umiestnená dole v kuchynskej linke. Tiež vec, na ktorú som pri výbere rúry ani nepomyslela.
Profilova fotka
Milí přátelé kuchyňských spotřebičů! Už jste si všimli, že jeden velmi zajímavý spotřebič můžete vyhrát ve druhém kole naší expres soutěže? Najděte si ji na fóru! Hezký víkend všem!
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?