Ako vyhrať krajšie bývanie od Poštovej banky?

Profilova fotka
Každý z nás túži po krásnom bývaní, mieste, kde sa bude cítiť „doma“. Zariaďovania má človek niekedy po krk. My Vám to chceme uľahčiť. Jednému z vás preto darujeme návrh izby snov od profesionálneho architektonického ateliéru. Ako na to? Jednoducho: - vytvorte album na tému "Takto bývať, to by bolo to pravé orechové!“ - vyplňte kontaktný formulár na www.postovabanka.sk/sk/sutaz-o-krajsi... - a ste v hre o návrh interiéru svojich snov. Ak máte akékoľvek otázky, pýtajte sa :) Držíme palce! Tento obrázok použite ako úvodný obrázok do Vášho fotoblogu:
1
2
Profilova fotka
Ahojte, veľmi sa teším, že môžem byť opäť na modrejstreche. Tentokrát sme sa rozhodli, že okrem rád a tipov ako na financovanie bývania jednému z vás darujeme návrh izby jeho snov. Držím palce v súťaži a najbližšie tri týždne som tu pre vás :)
Profilova fotka
A čo s vyhratým návrhom, kto zafinancuje realizáciu? :-D 8-)
Profilova fotka
@pabk_angelika myslím že taká velká banka ako je poštová - už ked chcela dať do placu tuto cenu... mohla darovať návrh nie iba 1 izby... to je cca 400-500 Eur, celý dom+exterier je okolo 3000 Eur až 4000 Eur - to by bola myslím adekvátna cena nemyslíte? ...už led to tu bude bežať celý mesiac...
veru, a co s tym navrhom?? kto zafinancuje? navrhnut si izbu vieme aj sami :-D
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Len jednému? A takú trápnu cenu? Hm...
Profilova fotka
a naco by mi mal niekto navrhovat jednu izbu? Bezny smrtelnik to zvladne sam v ramci svojej fantazie a hlavne financnych moznosti. Naco mi je navrh izby, ktoreho realizaciu v zivote neprefinacujem a s tym financnym limitom, co bezny smrtelnik ma, mu bohato postacia inspiracie a albumy osadnikov MS.
Profilova fotka
@mariand Presne tak.
tu je xy milion ludi co dokazu navhnut krasne izby kuchyne kupelne a podaktore baby to robia len tak pre potesenie. nepotrebuju ani reklamu na celu obrazovku na mesiac. nabuduce treba prist na nieco lepsie nie navrh.... vela ludi by sa zapojilo :-)
suhlasim s vyssie uvedenymi nazormi. vzhladom na to ake financne prostriedky postova banka toci, je takato sutaz, resp. vyhra, skutocne uboha. viete si predstavit ze takuto sutaz a cenu by organizovala Tatrabanka, alebo VUB? Ja teda nie, neverim ze ich reklamne oddelenie by nieco taketo vobec napadlo... btw ked sa pozriem do statusu profilu PB - uver s urokom 8,9%... uff. take nieco by som tu, kde sa pohybuju ludia, ktori pri stavbe zhodnocuju efektivitu kazdeho vynalozeneho eura, ani nepropagovala...
@anairda 8,9%? Preboha..
Profilova fotka
@anairda, @bejby29, išlo o akciu na spotrebné úvery, ktoré nie sú zabezpečené nehnuteľnosťou. Štandardne sa úroky pohybujú v týchto hladinách a vyššie. Menšie úroky sú pri hypotekárnych úveroch, za ktoré však ručíte nehnuteľnosťou.
Profilova fotka
Ďakujeme @mima1 za spätnú väzbu. Nabudúce porozmýšľame aj nad inou cenou :)
Profilova fotka
@mariand @pernikova_chalupka @marci77 @beruska.zuzanka, výhra zahŕňa: výjazd na miesto realizácie kdekoľvek v rámci Slovenska, zameranie miestnosti, konzultáciu s výhercom o predstave a rozpočte, projekčný podklad k vizualizácii, nový návrh dispozície a vizualizáciu rozmiestnenia interiéru vybranej miestnosti od profesionálneho štúdia. Veríme, že niekomu spraví radosť a uľahčí zariaďovanie bývania.
Profilova fotka
@pabk_angelika to je vsetko fajn a prajem vyhercovi nech to vyuzije naplno, ale stale nechapem pointu celej sutaze, ked si to potom musim zafinancovat cele sam. Mozno aby som si na to zobral uver od vas.. Uz sme to tu pisali viaceri, navrh interieru si dokaze urobit kazdy priemerny clovek a to uz sem netaham osadnikov MS, ktori su uplne niekde inde. Ja si tiez dokazem navrhnut interier za 10 000E a co z toho ked na to nemam. A na bezny rozpocet 200-300E nepotrebujem dizajnera, ale hovorim, prajem vyhercovi, nech to plne vyuzije.
@mariand Aj to behanie s daňovým priznaním,ktoré musí podať =-) =-) =-)
Profilova fotka
@mariand Pointu celej sutaze si pochopil - aby si si zobral na tu jednu izbu uver :-D :-D Inac, dojalo ma to ich: "vyhra zahrna" To potom vyzera, akoby slo o nieco neviem ake hodnotne, pritom je to len nazorny priklad toho, ako rozpisat dve slova na styri riadky... A dufam, ze tentoraz som ctenu PB neurazila a zase ma nevymazete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Profilova fotka
@pabk_angelika Ďakujem za odpoveď. Je mi jasné, čo zahŕňa návrh izby. Výhercovi predom gratulujem. :-)
jednoznačne sa pridávam k názorom diskutujúcim, že toto je fakt dosť trápna súťaž. Jej obsah a cena ma vôbec nezaujala, ale pobavila som sa... My osobne sme si pred troma mesiacmi dali urobiť návrh detskej izbe, stál presne 400 €. A ked som predmetnej pani vysvetlovala, že teda biedou určite netrpíme, ale že teda návrh by mohol byť taký, že nebude realizácia stáť majland, tak mi povedala, že ona nevie navrhovať tak, že jej poviem, že napr. zmestite sa do 5000 €, lebo ona ked to vymyšla a kreslí, tak nevie kolko to bude stáť. Jasné, dá sa ušetriť na koberci či lampe, ale už to nebude ona... takže ten kto má záujem o spracovanie návrhu detske izby, určite nepatrí medzi skupinu ľudí, ktorí idu robiť detskú izbu s rozpočtom 300 či 500 €. A osoba, ktorá získa v tejto súťaží takúto cenu a potom si zoberie spotrebný úver vo výške 3000 až 5000 € je podľa mňa slušne povedané truľo, lebo ked nemám na to, tak predsa nebudem robiť detskú izbu (na max. 10 rokov) za požičané peniaze...sú aj dôležitejšie veci.
Profilova fotka
Mrzí ma, že ste prijali tak negatívne to, že Vám niekto chce dať niečo zadarmo. Nikdy nemôžeme výjsť v ústrety každému a z vlastných skúseností vieme, že zariaďovanie niekedy prerastá cez hlavu, hlavne ak má človek veľa iných povinností. @martini, myslím si, že tu je to o prístupe konkrétneho architekta. Profesionál berie do úvahy finančné možnosti konkrétneho zákazníka a jeho predstavy a snaží sa ich skĺbiť. Výherca si nemusí brať pôžičku a nemusí byť dokonca ani náš klient.
Profilova fotka
@pabk_angelika mna mrzi, ze ste nepochopili, co Vam tu ti ludia pisu 1. nikto tu nic nedava zadarmo, podmienkou zapojenia sa do sutaze je Vasa reklama v nasich fotoalbumoch - Vy chcete nieco zadarmo od nas 2. navrh izby nerovna sa zariadovanie, to si nemylte dojmy a pojmy. ked si chce niekto prerobit izbu, uz ma zvacsa dost konkretnu predstavu ako to bude vyzerat, nez sa pre takyto krok definitvne rozhodne. vas architekt si nieco nakresli a zariadovanie (ktore podla Vasich skusenosti prerasta ludom cez hlavu) v konecnom dosledku ostane na "vyhercovi" O danovych a odvodovych povinnostiach, ktore "vyhercovi" mozu vzniknut viem prd, ale aj toho by som sa obavala. Takze sa tu prosim netvarte, aku super vec rozdavate zadarmo, lebo tomu nestasnikovi, co to "vyhra" z toho vyplyvaju iba starosti a povinnosti. Ale uprimne si nemyslim, ze sa Vam do tej "sutaze" niekto zapoji.
Profilova fotka
@milotaa, ďakujem za spätnú väzbu. Daň z výhry sme sa rozhodli zaplatiť my, aby sme výhercu nezaťažovali. Takže osobne si nemyslím, že to bude nešťastník. Každý má však právo na vlastný názor.
Profilova fotka
@pabk_angelika pekne od Vas ze aspon tu dan beriete na seba. (neviem kolko to cini, ale s danami su starosti). Trvam vsak na tom, ze zadarmo viac pytate ako ponukate a to co podla Vas ludom robi starosti (to zariadovanie) vobec neponukate. A to nie je nazor, to je hola pravda. Verim, ze tu sutaz ste si nevymysleli Vy osobne, tak nie je fer ze musite znasat nase reakcie :) Odo mna to prosim tiez neberte osobne. Ale Postova Banka si takuto reklamu naozaj mohla odpustit.
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?