Ako ďaleko ste ochotní cestovať do našich predajní?

Profilova fotka
Príklad: Keďže nemáme plnosortimentnú predajňu v Bratislave, ste ochotní cestovať až do Topoľčian? :-)
1
2
Profilova fotka
Z Bratislavy do Topolcian urcite nie. To by musela byt vazne nejaka fantasticka wow ponuka niecoho co by nemalo v Bratislave alternativu. Muselo by to byt fakt nieco co by ma neuveritelne nadchlo aby som bola ochotna nepozerat na cas a peniaze na benzin a riziko ze ked pridem na miesto tak to nebude az take wow ako som si myslela.
@matej_decodom a dnes je problém poslať?to by internetový obchod neexistoval
Touto témou nás zaujíma, ako ďaleko dokážete cestovať za nábytkom resp. za inšpiráciou. Myslíte si, že by sme mali mať predajňu v každom regione (okrese) alebo máte radšej plnosortimentné predajne väčších rozmerov ( od 3000 m2 a viac ), ktoré sú od Vás vzdialenejšie, no ponúknu Vám naozaj všetko, čo hľadáte plus disponujú skladovým priestorom k odberu tovaru ihneď.
@miyajima Vedeli by ste mi tú WOW ponuku bližšie vyšpecifikovať? Jedná sa o fantastickú cenu ?
@duzu V predchádzajúcej téme sme rozoberali, či zákazníci viac preferujú ESHOP alebo kamenné predajne. Pri nábytku bolo viac reakcií, že si nábytok musia aspoň 1x pozrieť osobne, až následne by si ho objednali možno aj cez ESHOP.
@matej_decodom do toplocian nie, ja som kupovala vsetko v trnave.
Profilova fotka
@manilla Ak sa môžem spýtať kde bývate? :)
@matej_decodom aha, zabudla som. som z BA :-)
@manilla A skojnosť v Trnave ? Atmosféra v predajni, vystavenie a množstvo nábytku, poradcovia a ich kompetentnosť?
@decodom ano, spokojna. bola som tam viackrat, predajcovia aj vystaveny nabytok ok. obyvacku som si nechala doviezt, a stol a stolicky som brala osobne.
z BA do Topoľčian alebo iného mesta? to bol žart? no neviem si predstaviť takú situáciu... 1. v BA je ikea, moebelix, jysk... 2. väčšinou ľudia cestujú naopak, do BA 3. aj keď rada nakupujem v decodome, robím tak cez víkend, kedy chodíme mimo BA a väčšinou sú v okolí otvorené iba tesco, decodom, nay... nemyslím si, že v BA budete vedieť konkurovať, možno sa stratíte a splyniete s ostatnými, ale načo to vlastne chcete robiť? na podobnom princípe funguje ikea, že sem chodia ľudia. teraz by sme možno boli radi, keby nejaký nábytkársky obchod prišiel bližšie k ľuďom ;-) a v dnešnej dobe nie je problém poslať jednu dodávku z nejakej vašej centrály v priebehu týždňa, nemusíte to mať naskladnené. ale určite by ste mali mať vystavené v predajni.
Profilova fotka
ja aj planujem vybehnut do Topolcian ale v ramci vyletu lebo vraj mate vystavene nejake novinky tak mozno chytim nejaku novu inspiraciu
Článok sa načítava...
otočila by som možno otázku opačne, prečo musím pri nákupe vo výške cca 1500 eur zaplatiť za dopravu 15 €, ak by som to chcela vyniesť (RD nie panelák) 60€ a montáž ďalšie nie malé finančné prostriedky (nepamätám presne, ale zarazilo ma tá výška). Kde sú nejaké služby zákazníkom? Takže, prečo si myslíte, že ľudia pôjdu za Vami, keď vy v podstate neposkytujete pri kúpe nábytku žiadne služby?
Profilova fotka
@zuzanka.zuzu zaujmavé..ako to myslíte "prišiel bližšie k ľuďom"? :-)
Profilova fotka
@milagros určite nás navštívte neobanujete :)
Profilova fotka
@ragulca samozrejme pouvažujeme aj nad službami čo by sa dalo zlacnieť prípadne zadarmo :) berieme to ako veľmi dobrú inšpiráciu :)
Profilova fotka
ja byvam blizko levic a mam to dost daleko ale do topolcian urcite zajdeme ,to mam najblizsie v plane,aj ked len pozriet ... :-)
Profilova fotka
@ktore radi vás uvítame na našej predajni :)
Profilova fotka
@decodom Otázka dosť zbytočná, nakoľko samotné slovo "obchodník" vzniklo už veľmi dávno z toho, že človek ponúkajúci nejaký tovar obchádzal potencionálnych záujemcov a ponúkal im svoj tovar. Nevidím teda dôvod, prečo by som ja mal cestovať sto a viac kilometrov za vašim tovarom. Ak ho chcete predať a presvedčiť zákazníka o jeho kvalitách, tak sa popstarajte o to, aby ste ho vedeli ponúknuť v každom regióne, aby potencionálny zíkazník nez váhania vašu predajňu navštívil. :-)
V dnesnej dobe urcite nie, pred 25 rokmi som cestovala. Dnes je v BA tolko predajcov kuchyn,ze taku dialku by som nesla.
Profilova fotka
@jamk1 samozrejme je dobré aby bol predajňa v každom meste to si aj uvedomuje len nás zaujmalo to či jak kedysi ľudia radi cestujú za nábytkom :-)
Ak chcem nieco kupit tak pojdem aj z BA. Ved nabytok si nekupujete na dva roky.Niektory ludia ste tu strasne pohodlny.Kazdy by najradsej objednaval cez internet aby nemusel ani zadok zdvihnut.A potom sa im tovar nepaci ked pride domov a je iny ako na obrazku.Horsie su tie vase dodacie lehoty.Tovar by ste mali mat na sklade aspon nieco.Ked mi niekto povie ze mam na skrinku cakat 5,6,7 tyzdnov,tak sorry ale kde sme.Ked mam peniaze,tak chcem mat tovar aspon do tyzdna doma.Namiesto buzerovania zamestnancov by ste pani makleri a nakupcovia mali rozmyslat nad tym aby predavaci mali co predavat a potom mohli aj zarabat a nie skusate tu rozne tahy co by bolo...keby bolo....
@cameron9 Samozrejme, že ideálny stav je, pokiaľ je tovar dostupný ihneď. Vzhľadom na šírku sortimentu je však ťažké vyrábať všetko na sklad a preto musíme niektoré tovary nechať vyrábať. Zamestnancov si ja osobne vážim naozaj veľmi hlboko, pretože ich práca je na predaji najdôležitejšia.
@jamk1 Cieľom otázky je zistiť, či zákazníci dokážu akceptovať väčšiu vzdialenosť predajne, pokiaľ by im vedela zabezpečiť komplexnosť výstavného tovaru ako aj všetkých služieb. Možno jednoduchšie povedané, radšej zopár väčších Obchodných domov ako množstvo malých predajni a štúdií.
@decodom ja väčinou všetko tak kupujem pozriem si to v najbližšej predajni ,a kúpim za polovičnú cenu cez internet
Ja by som z Bratislavy do obchodu v Topoľčanoch nešla. Ale zase keby som niečo veľmi chcela tak idem, ale to by musel byť najskôr v BA nedostatok. Samozrejme ak by som bývala mimo BA, tak by som bola zvyknutá chodiť po viacerých mestách za rôznym tovarom, ale tak z Bratislavy cestovať kamkoľvek za čímkoľvek je ako nosiť drevo do lesa. Preto bývam v BA, že mám všetko v jednom meste. Chodím jedine do Rakúska za vegánskymi potravinami, ktoré tu my nemáme.
@matej_decodom otazku by ste mali otocit, nie z BA do mesta XY, ale prave opacne.. Pretoze blavaci maju na vyber milion moznosti, co sa o zvysku SK povedat neda.. Ano, my malomestania :-D cestujeme za nabytkom..do BA...lebo je tam milion moznosti :-D Neviem si predstavit, co by ste museli ponukat, aby blavak vycestoval do Decodomu mimo BA :-D Ak by ste urobili obchodak typu Ikea, kde je vsetko, plus nieco "naviac", lebo myslim, ze v Ikei ta pridana hodnota urcite je, ci uz vo forme sluzieb, ako restika, detsky kutik, alebo nepochybne mnozstvom sortimentu... Co vo vasom pripade je len cista fikcia.. Skor by ste mali vyuzit to, ze prave inde na SK tych moznosti nie je az tak vela a stavit na regionalne predajne, ktore ale musia byt tip top po kazdej stranke..
Profilova fotka
@cameron9 No a už sme doma... na jednej strane obsudzuješ ľudí, že niesú ochotní zdvihnúť zadok a cestovať 200km a na druhej strane, ke&´d ten zadok zdvihnem, tak aj tak nemajú, čo potrebujem, ale až za Tebou spomínaných 5,6,7,týždňov. Tak načo tam budem chodiť? To radšej zdvihnem ten zadok, odveziem sa do Viedne a tam to kúpim hneď a aj lacnejšie. :-)
@matej_decodom a možem sa spýtať nepovažujete ako velke minus prave fakt že v hlavnom meste nemate jednu poriadnu predajnu? podla mna je to dost smutne a tie vase ako podnikove predajne v BA kde maju až jednu poskladanu kuchynsku linku nazvete kuchynským studiom? o dobe cakania ani nehovorim to že cakam na kuchynsku linku 4-6 týždnov hovorim si dobre ale ked chce clovek jednu listu k pracovnej doske a aby to trvalo rovnako dlho mi pride naozaj velmi smutne... možno by som uvažovala o jednom vacsom priestore v BA kde by ste mohli mat vystavený tovar aj vo vacsom mnozstve ako tieto podnikove predajne v BA kde sedi jeden znudený zamestnanec a dokopy tam naozaj ale že vobec nič nemate... akurát vyhodene peniaze za prenajom
Profilova fotka
určite silné podnety na komunikáciu s vedením. naozaj ďakujeme za vaše názory :) Prípadne čím okrem ceny by sme vás prilákali? Čo by ste u nás najradšej videli aby vám to stálo za tú cestu :)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?