Tescoma prestieranie Flair

Istú dobu sem chodil niekto PRO, ktorý propagoval výrobky zn. Tescoma. Ja som mala výrobky zn. Tescoma zaradené ako obľúbené, avšak toto moje presvedčenie sa časom zmenilo po zopár negatívnych skúsenostiach, ktoré teraz nechcem menovať. Toto je však jedna z nich, ktorú riešim teraz. Prestieranie Flair - smotanová farba. Kúpila som si ho po dlhšom zvažovaní, pretože sa mi zdali kvalitné a hlavne praktické. Kúpila som 12 ks, keďže sme čakali viac hostí. Hneď po prvej návšteve som zistila, že pravdepodobne paradajka zanechala škvrny, ktoré som nevedela ničím vyčistiť. Podotýkam, skúšala som asi všetky dostupné možnosti. Fľaky zostali. Povzniesla som sa nad tým a neriešila som to, keďže vtedy išlo o 1 ks prestierania. Neskôr však po používaní (podotýkam, že bežne používame iné prestieranie) bolo podložiek viac, ktoré boli znečistené a neišli vyčistiť. Vtedy som sa nahnevala a išla reklamovať. Pochodila som tak, že mi vymenili kus za kus. Údajne aj látkový obrus sa znečistí a tiež niektoré škvrny nejdú vyčisti! Nepomohli ani argumenty, že výmena nerieši problém. Musím sa priznať, že som čakala viac a určite som si nekúpila prestieranie, ktoré sa po jednom použití znečistí a zostane fľakaté. Veď cena nebola najnižšia. Pani z obchodu mi tvrdila, že tohto prestierania sa predalo spústu, aj v tejto farbe a takú "absurdnú" reklamáciu ešte nemali. Asi som sa mala zmieriť s tým, že to nechám tak a bude to fľakaté...Ale nezmierim sa. Teraz sa chystám reklamovať znovu, pretože mám znečistené 4 ks. Najnovšie z mäsa, ktoré bolo pripravené na kari korení. MÁTE NIEKTO S TÝMTO PRESTIERANÍM TAKÉTO SKÚSENOSTI? Alebo som taká vadná a chem mať prestieranie bez fľakov. Ďakujem za postrehy Miška
Odpovedať
Profilova fotka
@michmikl to bol iba mesiac s tescoma, ako bolo s primabankou a podobne
Odpovedať
andyfoto: to neva, bola by som rada, keby sa vyjadril "odborník". Ja som aj navrhla, že nech mi odporučia čistiaci prostriedok s ktorým to vyčistím. Veď tie podložky sú z plastu. A to som ešte rozmýšľala o tých behúňoch na stôl!
Odpovedať
ja mam tiez tieto prestierania, aj v smotanovej farbe. no doteraz su ako nove. tak neviem.
Odpovedať
A používaš ich? Sú určité druhy potravín, ktoré zanechajú stopu a škvrna sa nedá odstrániť. Ale volala som včera do Tescomy a ak sa to podarí, tak mi ich vymenia za tmavšiu farbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?