Má Tescoma v ponuke haluškár?

chcem sa opýtať, či má tescoma v ponuke okrúhly haluškár v priemere cca 40cm obvod hrnca?
Odpovedať
Dobrý den. Kdysi Tescoma měla slogan : TESCOMA TO MÁ !!!! U toho 40 cm haluškára ale musím konstatovat, že TESCOMA TO NEMÁ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
Mali sme Tescoma haluskar, bolo to take cudo - ze klasicky haluskar a na nom taky pohyblivy biely "ramik" v kolajnicke. Bol uplne nepouzitelny :-) Teda ak robis halusky zo zemiakov..
Odpovedať
Pokial ja viem, Tescoma to ma, myslim ze dva druhy haluskarov s vacsimi aj mensimi dierkami ;) Ja ho bezne pouzivam, ci uz na halusky zemiakove alebo len take obyc krupicove do polievky. A ked robim zemiakove, hadzem ich do 10L hrnca, neviem sice aky priemer ma, no haluskar sa na nom da poholdne uchytit. Takze ja odporucam :-)
Odpovedať
aj ja ho mam...ale este som nepouzila ;-)
Odpovedať
este Norma ho moze mat..hm haluskar je taky ako ceditko na cestoviny len so sirsimi dierkami, lebo my mame doma taky obdlznikovy, na tom je nadobka kde sa da cesto a len prechadzate s tou nadobkou z prava dolava a spat..je to lepsie sa mi zda este ako ceditko,nelietaju halusky po sporaku :)
Odpovedať
dalsia capina do kuchyne, ktora mi nechyba, halusky hadzem z lopara, to vam je taka multifunkcna vecicka, kus dosky a ako to sluzi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?