Zónova regulácia kúrenia, izbové termostaty, výber

Zdravím vospolok, Chystám sa spustiť KK Wolf a rekuperáciu wolf, ovládanie kotla a reku bude cez BM-2 umiestnený v technickej miestnosti či garáži, ktorá bude len temperovaná. Do izieb mám prípravu na izbové termostaty, od ktorých je LAN kábel k rozdeľovačom (3 ks). Navrhnuté riešenie mám cez systém od Uponoru smatrix. Moja otázka znie je aj nejaké iné lacnejšie riešenie? Smatrix vraj má nejaké automatické vyvažovanie. Aké izbové termostaty dať? Ide o cca 6 termostatov. Dík
Odpovedať
Profilova fotka
Najlacnejšie a najúčinnejšie riešenie je mať všetky komponenty stiahnuté do jedného riadiaceho systému. Nie je treba žiadne termostaty a ďalšie ovládacie jednotky k zariadeniam. Takto realizovaný systém v ktorom jednotlivé spotrebiče navzájom o sebe vedia pracujú efektívnejšie
Odpovedať
@smartcomfort prave preto som chcel mať reku a kotol jednej znacky s jednym ovladanim. To mam. Ale nakolko mame poschodovy dom a je v nom na prizemi aj dalsi zdroj tepla, chcel som aj zonovu regulaciu. Ta Vasa odpoved je taka vselijaka, len nie riesenim.
Odpovedať
Profilova fotka
My sa snažíme ponúkať práveže riešenie cez smartfón a jednu spoločnú riadiacu jednotku pre celý dom a ušetriť tak peniaze uzivatelom. Ak už mate RJ, asi vám moja odpoveď nepomohla. Myslel som to však dobre :-)
Odpovedať
Nájde sa tu nejaký kurenár? Má niekto skúsenosť so systémom smatrix style?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Prave som mal rozhovor so @smartcomfort a velmi pekne mi vysvetlil moznosti zonovej regulacie. Momentalne cakam na cenovu ponuku a uvidim ako sa dalej dohodneme. Zatail co sa tyka pristupu, mozem len odporucit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?