Zazimovanie s podlahovým kúrením a sadrovými stierkami

Pekný deň , so stavbou sme v štádiu zaliate podlahové kúrenie , a natiahnuté sadrové omietky , zaizolovaný strop , bez sadrokartonu . Všetko je preschnuté , vodu ešte nemáme . Je potrebné dom temperovať? ( jedine kozubom v mojom prípade ) alebo to nechať premrznúť .... Ale čo na to podlahové kúrenie a stierky ? Ďakujem za rady a a skúsenosti.
Odpovedať
V tomto stadiu uz bude lepsie temperovat.
Odpovedať
@extreme no to by aj mna zaujimalo, aj ja budem zachvilu v takom stadiu. Ani ma nenapadlo uvazovat o tomto. Ale tak snad kde este neni voda tam nema co zamrznut a roztrhat, alebo?
Odpovedať
Temperovať jedine tak hotový funkčný dom , ktorý je neobývaný. @extreme - určite nie zbytočné Pobrať zo stavby všetko drahšie náradie , materiál , nenehávať pri oknách, aby nelákalo niečo dlhoprstých.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite je lepšie kúriť.
Odpovedať
Ahojte, asi mám podobný problém, holodom, zateplený, hotová fasáda, vnútri hotové omietky, asi dva mesiace starý poter, postupne vetrám a cez víkendy pomáham s odlučovačom. Práve pracujeme na plynovej prípojke a montáži kúrenia, ale mám obavu či to do vianoc spustíme (kúrenár tvrdí, že hej). Krb mám v štádiu výberu, takže skôr ako vo februári asi tiež nebude. V dome som už spustil pár zástrčiek aby bola elektrika. Pri akej teplote by sa mal začať takýto prázdny dom temperovať? Zatiaľ sa teploty pohybujú medzi 0 a +5. Čím, akým spôsobom by bolo najekonomickejšie temperovať? Akú teplotu stačí vo vnútri udržovať?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?