Odpoveď na príspevok od pavol_miklos:
Zdravím, chcem poznať váš názor na záručný servis… @pavol_miklos aky servis tam chces robit?Odpoveď na príspevok od plana33:
Keď s tepelkom nič nie je, tak načo chceš riešiť … @plana33 ja by som neplatil ani zarucnu prehliadku. Zasiel som tak daleko, ze dalsie cerpadlo kupim cinsky vyrobok, kde mi vyrobca nebude robit ziadne obstrukcie. /ci uz pri aktivacii produktu, alebo pristupu k servisnym nastaveniam/Odpoveď na príspevok od plana33:
Keď s tepelkom nič nie je, tak načo chceš riešiť … @plana33 Vďaka za postreh. Opravujem sa, ide mi o záručnú prehliadku.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@plana33 ja by som neplatil ani zarucnu prehliadk… @rapidek Tiež si dávam Činu - AUX split a na výmenu čerpadla nemám žiaľ schopnosti.Odpoveď na príspevok od pavol_miklos:
Zdravím, chcem poznať váš názor na záručný servis… @pavol_miklos zarucny servis podla mna nie je na skodu. Ono s tym tepelkom nemusi hned nieco byt, ale vdaka tymto servisom vies predchadzat roznym skrytym zavadam.Odpoveď na príspevok od pavol_miklos:
@rapidek Tiež si dávam Činu - AUX split a na výme… @pavol_miklos s autom si chodil na zarucne prehliadky?Odpoveď na príspevok od pavol_miklos:
Zdravím, chcem poznať váš názor na záručný servis… @pavol_miklos 2r zaruku mas zo zakona a v ramci toho casu (bez povinnych platenych zarucnych prehliadok) sa zavada prejaví s najvacsou pravdepodobnostou. Ak si schopny si raz za cas vycistit vyparnik vonkajsej jednotky, tak ti ziadny servis netreba.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@pavol_miklos 2r zaruku mas zo zakona a v ramci t… @rkorba Záruka je 3 roky bez povinných prehliadok. Je na trhu krátko a nepíše sa o ňom na fórach takmer nič, takže neviem, čo môžem očakávať za tie peniaze.Odpoveď na príspevok od zita19:
@pavol_miklos s autom si chodil na zarucne prehli… @zita19 Zrejme chodil,... lebo to bola jedna z hlavných podmienok záruky od výrobcu.Odpoveď na príspevok od pavol_miklos:
@rkorba Záruka je 3 roky bez povinných prehliadok… @pavol_miklos ked ho normalne nainstaluju a bude dobre navrhnute na tvoj dom, tak ti bude dlho sluzit. Aux je dobra overena cinska znacka.Odpoveď na príspevok od marrkus:
@pavol_miklos zarucny servis podla mna nie je na … @marrkus Ak sa neprejaví sama, tak načo ju hľadať a ešte zato platiť.Odpoveď na príspevok od zita19:
@pavol_miklos s autom si chodil na zarucne prehli… @zita19 s novým autom musím chodiť na záručné prehliadky i servis lebo sa záruka poskytne na 5r alebo 100 000 km prípadne 8r. a 150 000 km, je to už v cene auta akurát platíš cenu spotrebného materiáluOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 s novým autom musím chodiť na záručné pre… @duzu dakujem, ze si mi ozrejmil to co viem ;-)Odpoveď na príspevok od zita19:
@duzu dakujem, ze si mi ozrejmil to co viem ;-) @zita19 prečo si sa potom pýtala či chodí na prehliadky s autom? s každým nemusíOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 prečo si sa potom pýtala či chodí na preh… @duzu to bola taka recnicka otazka na zamyslenieOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu to bola taka recnicka otazka na zamyslenie @zita19 tam je skôr dobre vedieť že už sa môže chodiť na záručné do každého servisu kde dajú pečiatku, v značkovom akurát majú všetko na výmenu dopredu, inde sa musí objednávať a musia zistiť čo sa kedy mení, v konkrétnom,Odpoveď na príspevok od rapidek:
@pavol_miklos aky servis tam chces robit? @rapidek pokiaľ je v záruke musí byť inštalácia a pravidelná kontrola, a musíš mať štempel,ak to nemáš hradíš si všetko sám, to platí takmer na všetko , práčku síce zapojí hocikto ale nebude platiť zárukaOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 tam je skôr dobre vedieť že už sa môže ch… @duzu vies co? Zas az tak mi prave toto zily netrhaOdpoveď na príspevok od duzu:
@rapidek pokiaľ je v záruke musí byť inštalácia a… @duzu ale no. To o tej pracke mas odkial?Odpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 tam je skôr dobre vedieť že už sa môže ch… @duzu je dobre aj vedieť, že v značkových servisoch je všetko min. 2-krát tak drahé než v neznačkových.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu je dobre aj vedieť, že v značkových serviso… @petersd po kúpe nového som obvolal najbližších a v každom iná cena i v značkovýchOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu dakujem, ze si mi ozrejmil to co viem ;-) @zita19 Pardon za mimo temu, ale k tomu autu ako prikladu by som mal poznamku. Pri aute (so spalovacim motorom) sa totiz jedna aj o sposob vyuzivania, napriklad caste/prevazujuce kratke jazdy (par km) so studenym motorom, typicky rozvoz ludi vramci mesta - nakupy, skoly... Taketo vyuzivanie auta su tzv. tazke prevadzkove podmienky, pri ktorych sa ma skracovat interval vymeny oleja/filtra na polovicu. Ak ma auto predpisany vymenny interval na olej napriklad 15000km/rok (nedajboze 20000km, alebo 30000km), tak pri tazkych podmienkach sa to ma skratit na polovicu (byva to napisane aj v manuale k autu), takze kludne vymena oleja kazdeho pol roka, alebo 7500km. Kto to vsak robi, ze? Iba ten, kto si chce auto nechat dlhsie, rozumie tomu a nema to auto ako zariadenie na presun z miesta A na miesto B. Cize nielen standardny zarucny servis, ale dokonca castejsi servis pri tazkych podmienkach, ako je bezny standard.Odpoveď na príspevok od durino:
@zita19 Pardon za mimo temu, ale k tomu autu ako … @durino to je v návode pre každé auto ,len do mesta dnes tak elektrické, tam olej netreba, ale kto kupuje auto len pre krátke trasy,vo väčších mestách sú už dnes spaľovacie zakázanéOdpoveď na príspevok od durino:
@zita19 Pardon za mimo temu, ale k tomu autu ako … @durino ono je vo vacsine pripadov lepsia pravidelna udrzba ako potom riesit poruchy. Okrem roznych zariadeni je to vhodne aj pre ludi, specialne pre damyOdpoveď na príspevok od zita19:
@durino ono je vo vacsine pripadov lepsia pravide… @zita19 fíha to sa dnes kupujú autá zvlášť pre pohlavie?to mi dnes pripomína ficka, vraj len žena a muž a teplých vystrieľaťOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 fíha to sa dnes kupujú autá zvlášť pre po… @duzu vobec si nepochopil, ale to nevadi.