Zapojenie rozvádzača podlahovky stupačka/spiatočka

Prosím poradiť, lepšie povedané posúdiť prácu mojich kúrenárov. Mam také tušenie, že mi zapojili zle rozvádzač - asi zamenili stupačku a spiatočku. Problém je, že sa mi nedá regulovať podlahovka - všetky prietokomery mi ukazujú takmer rovnako, bez ohľadu na to ako sú nastavené. Pozrite fotku a môzete diskutovať a dávať rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@marikap18 áno je to naopak...prívod má ísť do prietokomerov. Ale žiadnu paniku,stačí prehodiť rozdelovače medzi sebou,podlahovke je to jedno a aj prívody by mali pasovať.
Odpovedať
tak tak je to presne naopak ako pise kolega takze prehodit listy medzi sebou a hotovo
Odpovedať
presne ako pisu kolegovia
Odpovedať
Dakujem za postrehy, uz sme volali kurenarom - pridu to prehodit. Inak len taky postreh, pre tych ktori maju obdobny problem, podlahovka normalne vykuruje miestnosti, len je problem s regulaciou - neda sa presne nastavit. Este raz dakujem, problem bude coskoro vyrieseny.
Odpovedať
ako tak pozeram, mam to zapojene rovnako, s rovnakym rozdelovacom comap. a tiez bol trochu problem s regulaciou . Akokolvek som to skusal nastavit prietoky sa dali regulovat minimalne. Teraz ma caka druha vykurovacia sezona. Skusim oslovit kurenara nech to opravi.je oprava narocna ak je v systeme voda? predpodklam ze by sa mali dat vstupy do rozdelovaca uzavriet, akurat sa to bude musiet odvzdusnit. Este jedna vec . Vodu do systemu mi napustal z vodovodu nedavala sa ziadna ,,prisada".vodu vraj mame makku - to je pravda v konvici sa kamen nerobi.
Odpovedať
@poliacik321 @gkrivanek
Odpovedať
Profilova fotka
@otec87 stačí spustiť tlak a nemal by byť žiadny problém
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?