Zapalovací plamienok na kotli princíp ,nedrží plameň zhasína.

Plamienok sa zapáli podrží sa tlačítko a potom horí o čo tam ide ,to robí to teplo, niekedy je ten drôtik dlhý aj meter ako sa može to teplo tak šíriť. Mne začal ten plamienok občas zhasínať a teraz sa už nedá zapáliť vôbec ,všetko som prekontroloval a nič, nakoniec som vybral tú cievku z armatúry a ten drôtik čo z tadial ide -dlhý asi 20cm so nahrieval nad plameňom až bol horúci ale tá cievka nedržala, malo by to ísť ak ked nahrejem len ten drôtik čo ide priamo z cievky alebo to musí ísť cez ten termočlánok ,kde je chyba ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jean2 treba vymeniť termočlánok,lebo je prepálený a nedáva dostatočné napätie. A do armatúry prestaň vŕtať a nahrievať kade jako. Podľa to čo tu píšeš zavolaj k tomu servisáka lebo o tom nemáš ani šajnu a môžeš spôsobiť veľký problém.
Odpovedať
@poliacik321 Volal som trom servisákom a oni že robia len značkové kotle bez plamienka .
Odpovedať
@jean2 Veď ten kotol musí mať už minimálne 20 r. a jeho účinnosť je tak 80 %. Tak ho vymeň, neobanuješ a na vlastné oči zistíš aký má byť plynový kotol.
Odpovedať
Vecer v spravach na JOJ headline: vybuchol dalsi dom, opat je pricinou neodborna manipulacia s plynovym zariadenim..
Odpovedať
Profilova fotka
@jean2 ups..to vážne? Aj keď je pravda,že poniektorí sú už riadne premazaní.
Odpovedať
@viktor811 Ten kotol má len 17 rokov a je ako nový lak má nepoškodený,účinnosť bede okolo 90% ale zase ked kupim drahý kotol to mám to isté.
Odpovedať
@cache Jojku nepozerám to sú samé sprostosti vymyslené.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?