Vykurovacie fólie Fenix

Dobrý deň, dnes nám prišiel nasledujúci e-mail: Dobrý deň, pred pár dňami som s vami komunikoval ohľadom podlahového vykurovania. Pred dvoma rokmi som inštaloval pásy Ekofilm, ale veľmi som nespokojný s ich prevádzkou, 50 cm široký pás mi hreje len na úseku cca15-20 cm stredom pásu a nie celoplošne. V miestnosti mám rádiátory, avšak potrebujem ešte temperovať aj laminátovú podlahu. Preto prosím zvážte, čo si dávate do podlahy a využite radšej celoplošnú vykurovaciu fóliu Ondolia, ktorá hreje po celej ploche všade rovnako. Cenové ponuky zdarma a nezáväzne.
Odpovedať
@david83 to je teraz reklama na ondoliu alebo co?
Odpovedať
Nie je to reklama, je to len také upozornenie na nekvalitné fólie, ktoré nie sú celoplošné a potom je človek prekvapený. Kľudne nech si dajú ľudia aj inú celoplošnú fóliu, len nech sa nedajú oklamať tými ,,pásikovými" fóliami.
Odpovedať
Profilova fotka
je jedno ci ma infra folia karbon ulozeny v pasoch ci celoplosne(mozno o cosi lepsia efektivita).. Dobru vykurovaciu foliu je poznat jednoducho,je vyrobena v Korei(made in Korea) najlepsiu,resp. najkvalitnejsiu je tiez lahko poznat,ma (okrem kopy inych certifikatov ) certifikat(JET) pre export do Japonska (JET)japan elektricity test..je velmi tazke ho ziskat a kazdy vyrobca(v oblasti elektro) ktory svoj vyrobok dostane na tamojsi trh je na to patricne a pravom hrdy...k tomu Fenixu,(zdroj Hornbach)nerobim s nim,ale viditelne nema presnost v naneseni karbonu..nech si na to dava zaruku kdo chce ale ja to nebudem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?