Vykon cerpadla

Ahojte, Potrebujem poradit ohladom max vykonu kotloveho cerpadla. Jedna sa o kotol baxi luna platinum 1.12. Existuje moznost znizit maximalny vykon cerpadla? Cerpadlo je riadeny pwm signalom. Regulacia siemens LMS15.
Odpovedať
@jymmitooo parameter 2323 by mohlo byt co hladas. Neviem uz ale ci toto nieje v urovni oem a ci nahodou zmena nieje nevratny proces. Over si to este.
Odpovedať
@jymmitooo dole na tejto stranke je navod... na strane 136 a 152 su info co potrebujes https://www.baxi.cz/kondenzacni-plyno...
Odpovedať
@rvs Ano to je ono. Mas pravdu je to v urovni OEM len neviem vypatrat heslo. Orig siemens heslo nefunguje. Asi baxi ma svoje. :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, výkon môjho TČ je predimenzovaný,potrebujem ho znížiť.V nastaveniech je možnosť obmeny prúdu kompresora medzi -13-16A.Max. je 16A a ak znížim na 13A,zmena sa prejaví iba pri štarte(menší odber prúdu).Po dosiahnutí maxima už funguje naplno(odsledované podľa spotreby el.energie) Moje čerpadlo je Vailant arotherm split 12kw a v manuály je pri obmene prúdu kompresora napísané,viac. foto- Znamená to že potrebujem vymeniť 20A istič za istič na spúšťanie motorov s možnosťou obmeny prúdu 10-16A? ďakujem za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?