Vertikálny radiátor

Ahoj, nejako sa mi nepodarilo zohnat vertikalny radiator, na vysku 150cm plus minus a na sirku 60cm. Vsetky su len designove v okoli 200€+. Do skladu za dvere davat taky mi pride blbost, potreboval by som obycajny panelovy, rebrikovy nebude mat dostatocny vykon. Obycajne sa vsak robia len na vysku 90cm. Neviete mi poradit, vyrobcu, ktory ma takyto obycajny vertikalny v ponuke? Alebo druha otazka... V dvoch miestnostiach idem menit radiatory a povodne su plechove panelove 160x60cm, v celku dobrom stave, ziadna hrdza, do skladu na temperovanie by sa hodili. Nedal by sa jeden z nich pouzit a namontovat na vysku? Bol by s tym problem? Dakujem za akukolvek odpoved. Dakuje
Odpovedať
@chumo S tou druhou castou neviem poradit, ale pokial cena okolo 120 eur sa da, tak pozri od korada http://www.stavbaeu.sk/designove-radi... Je to inak problem, aj ja som zhanala, povodne som chcela obycajny liatinovy len vysoky a uzky a nenasla som nic v normalnej cene.
Odpovedať
@chumo A este som zabudla, k tomu vykonu neviem sa vyjadrit, je mozne, ze to bude slabe na to co potrebujes, maju aj 20ky, ale tam je cena o dost vyssia.
Odpovedať
@moratibru Ano cena by bola fajn, ale vykon to ma rovnako ako rebrikovy, skoro nic...
Odpovedať
opytaj sa kurenara nejsou inz noviny po ruke _
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo fungovať to bude aj keď bežný radiator zavesíte na stenu, možno o nejaké percento klesne výkon, lebo sa prekrývajú plochy ale to je zanedbateľné. rozhoduje len plocha a teplota, aj registre mali prívod hore a spiatočku dolu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?