Umiestnenie klimatizacie

Zdravicko , nájde sa tu niekto kto sa vyzná v klimatizaciach a vedel by mi poradiť kde by bolo najlepšie umiestniť vnútornú jednotku klimatizácie ? Poprípade do akej výšky sa dáva aby sme tam vedeli aspoň cca do tých miest umiestniť kabel ? Mame hrubú stavbu a rad by som mal aspoň akú takú predprípravu na klímu spravenu pred omietkami. Prikladám projekt , klimatizáciu by sme chceli niekde v obývačke . Ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj, ja by som to asi skusil dat nad to okno za gaucom na hornej stene (ak je tam dost miesta), aby to fukalo do kuchyne a poza gauc. klimu vies nastavit aby fukala v urcitych uhloch horizontalne a aj vertikalne. Inak neviem. pripadne ak chces mat inak usporiadanie, tak mozno by sa naslo ine riesenie. Ono neni dobre aby to fukalo priamo na cloveka, idealne niekde do priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodne aby fukala do priestoru tak niekam vyssie a podla toho ako a kde to chces mat si uz umiestni hlavne aby si to poriadne vyuzil tym ze to bude fukat pekne do priestoru ako keby z kopca ale nie priamo napriklad na gauc, to by ste sa zblaznili.
Odpovedať
jasne suhlasim s komentmi vyssie, hlavne tak aby to nefukalo niekomu priamo na hlavu :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?