Top heating verzus gabotherm

viete poradit, pre ktory sa rozhodnut? mate niekto konkretne skusenosti?
Odpovedať
@islniecko1 ahoj my mame doma topheating. super cena, kuri perfektne, ked chces menit teplotu napr o stupen, ide to velmi rychlo, mame to zaliate anhydridom, odporucam, alebo co by si chcela vediet?.
Odpovedať
Profilova fotka
@islniecko1 asi pred 10 dnami nam robili Topheating. Bol som velmi spokojny s pristupom a pracou.. izolacia dosky + podlahove kurenie+zaliate anhydritom cca 140m2. mozem doporucit ak bude zaujem do posty. Pripadne co ta zaujima..
Odpovedať
@richard71 ahoj, dakujem ti...mohol by si mi prosim ta napisat do posty, kolko vas to vyslo? a ta ista firma vam robila aj zaliatie? dakujem
Odpovedať
@richardptr dakujem...super cena? mohol by si mi napisat do posty, kolko vas to vyslo pri kolko m2? a davali vam tam zrkadlovu foliu ci?
Odpovedať
@islniecko1 Ahoj... ta zrkadlova folia je uplne zbytocna. Kup najlacnejsiu foliu aku najdes a urobi ti rovnaku sluzbu ako tento zrkadlovy zazrak... a pri spojeni s anhy dridom ani nehovorim... :-( mame to doma, overene, odskusane, takze viem o com hovorim.... inak kurenie samotne ok...
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 ak mozem poprosit kontakt posli
Odpovedať
Profilova fotka
Ja len tak odborne zabrdnem do tejto problematiky anhydrid plus veľa prepichnutých miest vo fólii. Keďže anhydrid je liaty poter ako voda ktorý obsahuje kremičitý piesok,sádru, vápno to posledne menované sa nemá rado s polystyrénom. A teraz rozmýšlajte spolu so mnou čo sa stane keď podlahovku kde je cca 3000 príchytok, ktoré narušili fóliu a prichytili sa do polysténu. Vápno verzus polystyrén rovná sa skaza. To vápno ten polystyrén časom zožerie a potom sa stáva to, že to niekde duní,praská a podobne. Na anhydrid je najvhodnejšia systémová doska. Prajem pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
@nadro to by takéto systémové dosky už dávno niekde vyfučali :-o http://www.austrotherm.sk/front_conte... Zakladá sa to na nejakej práci, štúdii ? Alebo je to len výplod z nejakého fóra.
Odpovedať
Profilova fotka
@maros_kollar tieto konkretne na jednej stavbe urobili riadnu galibu. Dokonca nemaju ani ochrannu folio.
Odpovedať
no tak to ste mi teda dali... :-( ...tolko vyrobcov je na trhu, tolko vyrobkov, ze je velmi tazke sa pre niektory rozhodnut
Odpovedať
@islniecko1 my máme tiež top heating. Robili sme si to sami s manželom. Hadice aj s rozdelovacom sme si objednali priamo u tej firmy. Som s tým veľmi spokoná, kúri nám to na jednotku a dávali sme obyčajný cementový poter, nie anhydrit.
Odpovedať
Profilova fotka
@nadro to nemá výpovednú hodnotu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Oživím tému Niekto ďalší so skúsenosťami s top heating? Mam CP od pána Frajkora aj s polystyrénom a pokládku s veľmi dobrou cenou. Nejaké referencie? Východ SR
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?