Tepelné čerpadlo - je táto cenová ponuka ok?

Profilova fotka
Dobry den, dostali sme cenovu ponuku na TČ NIBE s ohrevom TUV. Tepelná strata budovy je 5kW. Vykurovana plocha: 160m2. Je podla vas tato cena ok? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tonick33 Vymaž tú cenu a daj si to naceniť inému dodávateľovy a ak bude ponuka podobná tak je to OK.
Odpovedať
Profilova fotka
@tonick33 kazdy to ma inak, ceny sa takto pohybuju, kazdopadne ako pisal martosko, tiez odporucam dat si urobit este jednu az dve cenove ponuky a porovnat a potom sa rozhodnut
Odpovedať
Ako pisu vyssie, najlepsie urobis ked si to porovnas este s jednym dodavatelom.
Odpovedať
Profilova fotka
@tonick33 ja som si dávala naceniť až 3mi dodávateľmi, vybrala som si toho čo som chcela hneď, rozdiely v cenách sa pohybovali o pár desiatok eur :)
Odpovedať
Pamatate si na vyrobkoch v potravinach MOC Cize stanovena maloobchodna cena a bolo uplne jedno do ktorych ste zavitali :-D @kloda7 samozrejme ze boli minimalne rozdiely, lebo je to syndikat ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba vôbec mi to nevadí :D mne to pomohlo :D
Odpovedať
Vsetci predavaju viacmenej za odporucane maloobchodne ceny, takze nacenit inde to iste vacsinou nespravi velke rozdiely. Jedine ineho vyrobcu/model. PS: Clovek pozrie tabulku a hned vie od koho je ponuka :-)
Odpovedať
myslim, ze tepelne cerpadlo ta vsade vyjde okolo tych 8 tisic @tonick33. ale mozes vyskusat este ine firmy, ine znacky a potom sa rozhodnes ake date. na trhu su rozne znacky, takze treba jednoznacne poskusat.
Odpovedať
Predrazene. Toto je ponuka z TT predpokladam. Ak chceš túto značku skus ešte ponuku od firmy niekde v okoli banskej Štiavnice, Kremnice. Nepamätám si to už presne. Alebo skus aj iné značky... Panasonic, Daikin, Mitsubishi. Na všetky som mal lepšie ponuky...
Odpovedať
Profilova fotka
@xkodiakx poslala som ziadost o CP pre 10 firiem, ale dostala som spat len 2. Obidve su NIBE, ta druha je este drahsia o 500€.
Odpovedať
Skus im poslat profilovu foto mozno pomoze :-D :-D :-D
Odpovedať
@tonick33 No, teraz je taka sprosta doba, ze clovek je rad, ked vobec nejaka CP pride a firma normalne komunikuje...Kazdy ma dost roboty, na zlavy zabudnime. Nekupis ty, kupia dalsi desiati bez zjednavania. Zlata kriza.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zefe to si velmi dobre napisal! Je to tak, ved kamarat uz dva mesiace riesi zateplenie domu + fasadu a ma problem zohnat firmu, ktora by mu to isla spravit. Kazdy mu zatial povedal, ze nema cas.
Odpovedať
@tonick33 poslal som ti správu,
Odpovedať
@tonick33 Daj si urobit CP aj do N2N s.r.o. mne montovali Nibe vybavili mi aj dotáciu sercis maju 24 hod
Odpovedať
Profilova fotka
@tonick33 skus IVT Malacky, my mame od nich sice zem-voda 6kW ale boli velmi ochotni aj pomohli s dotaciou...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?