Menu Forum

Tepelné čerpadlo Ariston Nuos Evo 110

 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @mgx K tomu ventilatoru sa neda dostat. Musel by som dat dole cely bojler, to u mna nehrozi...
Pri hrubych vodicoch bolo L a N (co som zazrel na DPS pri konektore), signal nemal oznacenie. Jasne, moze to byt vselico, 3,3V, 5V, 12V, 24V, analogovy 0-10V, PWM alebo kadeco ine. Su tam len 2 vodice, takze to bude len ovladanie rychlosti, na nejaky TACH mi tam chyba 3ti vodic.
K ventilatoru sa neda dostat, takze typ sa pozriet neda. Predpokladam, ze osciloskop k tym kontaktom tiez nepripoji, takze zedine co mu zostava je odmerat L-N a nasledne signalove vodice. Minimalne to, ci je na nich 0V (nefunguje regulacia), ale viac ako 0V (regulacia funguje).
22. dec 2015 o 14:41  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mgx
3
Registroval sa 19. októbra 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 747 príspevkov. Má 4 priateľov.
  • Prestavujem dom
    Kuchyna, okres Malacky
fotoportrét
fotoportrét
mgx
3
Registroval sa 19. októbra 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 747 príspevkov. Má 4 priateľov.
  • Prestavujem dom
    Kuchyna, okres Malacky
 L-N budes mat urcite 230V. Ak nie, tak ten ventilator sa ani tocit nebude emoticon. Mozes skusit potom na PWR priviest +5V (100% PWR) a uvidis co to robi.
22. dec 2015 o 18:34  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
 @supiiik takze po par tyzdnoch som nasiel elelektrikara s merakom. Konektor ventilatora ma 3 vodice. Vystup z dosky daval 15,4 V, takze doska je FUNKCNA. Zmeral cerveny a modry v konektore, takto nedaval obvod ziadny odpor. Po pripojeni na dosku daval cerveny a modry 7,4 V. Bude to nejako prepojene s tym hnedym, ale neviem ako.

Ked som chcel pozriet ventilator, zistil som, ze prave NASKOCIL, a zatial ide. Uvidime dokedy. Zeby zly kontakt na konektor?

Servisak z Aristonu najprv vymenil cidlo vyparnika. Bol nachystany objednat a vymenit dosku. Na moju prosbu, ci by najprv skontroloval napatie ventilarora povedal, ze sa nemieni zabavat, a toto ze urcite bude vadna doska.

Myslim, ze takto moze robit servisaka hocikto. Ak by bol bojler auto, tak mi navrhne rovno vymenu motora emoticon
24. feb o 22:02  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @peto99 "ziadny odpor" myslis 0ohm (skrat), alebo nekonecny odpor? U mna ma konektor 4 vodice. a cely bojler malilinky trafacik, ktory je stavany na to, aby potiahol elektroniku na doske. Urcite nie cely ventilator, cize ten pojde na 230V. Vsetky tie vodice mas rovnako hrube? Mozno mas nejaku inu verziu motora, ktory nema elektronicke ovladanie, inak mi tie 3 vodice nedavaju zmysel.
Ale super, ze to naskocilo, snad nam tie Cinske masinky budu sluzit aspon 10 rokov emoticon
25. feb o 12:59  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
 @supiiik ako osetrim zly kontakt konektora? Dnes ventilator znova vypadol, a ked som odpojil a zapojil konektor, naskocil.
3. mar o 22:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @peto99 Skus http://www.hagard.sk/kable-vodice-a-prislusenstvo/naradie-pomocky-pristroje/sprej-kontakt-60-200ml-cervena-transparentna.html?page_id=10646
Pripadne ten konektor rozobrat a opravit, aby mal vacsi pritlak na kontaktoch.
3. mar o 22:34  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @majkoj @mgx @supiiik @peto99 zdravim pani, znova sa hlasim s tym mojim smejdom, vidim ze nie som sam. Od vcera bojler zas strajkuje, vypisuje chybu H3. Takze porucha kompresora, vymenika, cidla alebo... to sa uvadza v navode.
Po vypnuti a zapnuti bojler nabehne, no po par minutach vyhodi tu chybovu hlasku H3 a dalej ohrieva vodu spiralou (aspon ze tak).
Mate niejaky tip, co by to mohlo byt. Netreba doplnit napr. kvapalinu do kompresora. Zajtra resp. dnes ho rozoberiem a skusim vycistit vymenik.
Uz nikdy viac ariston nous evo 110. Ludia nekupujte to.
22. mar o 02:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
majkoj
106
Registroval sa 29. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 9702 príspevkov a 15 albumov. Má 36 priateľov. Okres Zvolen.
fotoportrét
fotoportrét
majkoj
106
Registroval sa 29. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 9702 príspevkov a 15 albumov. Má 36 priateľov. Okres Zvolen.
 @lubosu to takto od obrazovky bude problem identifikovat, ale na nedostatok chladive a tym padom zareaguje nejaka ochrana, teplota, presostat... emoticon
22. mar o 06:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @lubosu @majkoj Ten bojler nema presostat. Ma len teplotne cidla. V navode sa pise, ze to moze byt aj chyba teplotneho cidla na vyparniku. Zhod dole kryt, zapni bojler a pocuvaj, co robi kompresor. Najprv zapne ventilator a za nejaku minutku by mal nabehnut kompresor. Daj vediet, co ten kompresor robi. Bud nenabehne vobec, alebo normalne nabehne a za chvilu vypne s vyhodenim chyby, alebo bude cyklicky vypinat a zapinat a potom vyhodi chybu. Podla toho by sa dalo odhadnut, kde bude problem.
U mna ariston napodiv bez problemov.
Znamy kupil 2 roky dozadu nerezovy bojler s TC sunline agida. Tesne pred koncom zaruhy zacal tiect. Predajca sa vyhovara na horcikovu anodu a neviem co a chce, aby ho doniesli do Ciech na opravu. Kamerou sme pozreli do vnutra a bolo pekne vidiet hrdzu medzi prestupom vymennikovych trubiek cez plast bojlera... To len tak na odlahcenie, ze nie len Ariston su darebaci emoticon
22. mar o 08:34  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
 @lubosu menil si predsa celu dosku elektroniky, ale vraj sa casto kazi cidlo vyparnika. Pochybujem, ze odisiel kompresor. Mne bojler takisto stale funguje iba na spiralu, mam chybu H2. Vyzera to na studeny spoj v doske, ale neviem, ci sa oplati ju vymenit, a ci neostanem v rezime spiraly, a potom ho cely vydrbem von.
22. mar o 09:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mgx
3
Registroval sa 19. októbra 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 747 príspevkov. Má 4 priateľov.
  • Prestavujem dom
    Kuchyna, okres Malacky
fotoportrét
fotoportrét
mgx
3
Registroval sa 19. októbra 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 747 príspevkov. Má 4 priateľov.
  • Prestavujem dom
    Kuchyna, okres Malacky
 @lubosu - podla mna tiez najskor odidene tep.cidlo. AK mas ohmmeter, mozes skusit odmerat odpor na tep.cidle vyparnika.
22. mar o 14:13  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
 Zo psa veru slanina nebude emoticon
Vsetky ostatne TC na ohrev vody stoja 2-3 nasobok toho, co Ariston.
22. mar o 14:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
peto99
65
Registroval sa 5. októbra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 3518 príspevkov. Má 13 priateľov.
 @jarosujo ktore myslis? 2000 rozdiel sa vrati po 10 rokoch, a to uz ani to drahe davno nebude fungovat bez nutnej vymeny komponentov. Kym sa nezlepsi zivotnost, cely bojler s TC bude nezmysel.
22. mar o 15:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
 @peto99 No ja s tebou suhlasim.
Tiez som velmi zvazoval TC na TUV, ale nakoniec som dal klasiku 125l Drazice za 200€. Spotreba 4,2 kWh na den = 153€ za rok pri cene 0.1€ / kWh. Ale sme len dvaja. Keby sme ratali COP priemerny rocny na 3 (ale u nas na severe to je skor 2,5), tak usetrim rocne 100€. Navratnost 8 rokov pri Aristone a cca. 15 rokov pri kvalitnych cerpadlach. Ani jedno to cerpadlo sa toho nedozije. Moj bojler myslim ze ano, bezne slapali aj 20 rokov, tam sa toho nema co pokazit. Samozrejme, ze ak niekto mina vela teplej vody alebo ma dom na Sicilii, tak vtedy by to bolo na zvazenie.
22. mar o 17:21  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @mgx @peto99 @majkoj @supiiik zdravim pani, akosi nebol cas rozoberat toho nestastnika a kedze isiel aspon na spiralu tak tepla voda bola ;)
Dnes som si nasiel cas. Prikladam foto.
9. apr o 09:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 Spinavy ventilator, ani nie 2 rocna prevadka.
9. apr o 09:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 Vyparnik vyzera vpohode, az na tu hrdzu.
9. apr o 09:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 Ako zistit ci je chybne teplotne cidlo? Ventilator ide a kompresor tiez, je vsak dost horuci.
9. apr o 10:00  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
rasto7764
42
Registroval sa 14. augusta 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 646 príspevkov. Má 21 priateľov. Svaty Jur, okres Pezinok.
  • Už bývam v dome
    Svaty Jur, okres Pezinok
fotoportrét
fotoportrét
rasto7764
42
Registroval sa 14. augusta 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 646 príspevkov. Má 21 priateľov. Svaty Jur, okres Pezinok.
  • Už bývam v dome
    Svaty Jur, okres Pezinok
 @lubosu hmmmm....aj moj blbne...kazdy treti den vyhodi chybu H4...vypnem ho a hned zapnem a fici opat...zatial som sa nedostal k oprave...asi moc kvalitne nie su emoticon
9. apr o 10:53  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 Ventilator vycisteny.
9. apr o 11:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 Po nahodeni ventilatora vsetko nabehlo. Ventilator po 5 minutach vypol, kompresor vsak bezi dalej. Aktualne foto. Vyparnik poriadne namrza a ventilator nic. Nemal by nabehnut? @majkoj
9. apr o 11:08  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @lubosu Niekde v servisnom menu su zobrazene namerane teploty z jednotlivych senzorov. Vyparnik by mala byt hodnota T_EVAP. Skus odsledovat, ci sa tato hodnota po zapnuti kompresora znizuje, pripadne k tomu cidlu priloz iny teplomer, ci sa teploty zhoduju. Kompresor moze byt horuci, to je normalne, kludne aj 80-90°C.
Ten chladiaci okruh nema presostaty a ani myslim teplomer na vytlaku, takze jediny clen, ktory sa snazi odhalit pripadnu poruchu chladiaceho okruhu je teplomer na vyparniku. Ak ukazuje realne teploty (zistis porovnanim hodnot z menu a prilozenim externeho teplomera), tak bude chyba v chladiacom okruhu. Ak kompresor bezi, tak to moze byt pokazeny expanzny ventil, upchaty filterdehydrator, atd...
9. apr o 11:13  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @supiiik Teplota vyparnika, je takato od zaciatku.
9. apr o 11:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @lubosu Po zapnuti kompresoru sa znizuje? Zhoduje sa ta teplota s realitou? Pocas chodu kompresora by sa mali pohybovat v rozmedzi 0-10°C.
9. apr o 11:31  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @supiiik prave sa vypol komresor aj bojler prestal indikovat ohrev vody. Po minute znovu nabehol, zatial ide len ventilator. Po cca 2 minutach nabehol aj kompresor. Teplota vyparnika aktualne 56stupnov.
9. apr o 11:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @lubosu Prepac, nevsimol som si tie fotky, ktore si pridal pred chvilou, medzitym som pisal text...
Je to jednoznacne chyba cidla. Vyparnik je namrazeny, urcite nema 51°C. Riadiaca jednotka si mysli, ze vyparnik je horuci, preto vypla ventilator, aby sa schladil (bez prietoku vzduchu). Nevie vsak, ze dostava chybne info z cidla.
9. apr o 11:33  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 @lubosu Neviem, aky je tam tepl. senzor, ale zrejme je tam NTC/PTC senzor. Moze to byt aj v chybe konektora toho cidla, skus s nim pomykat, ci sa nezmeni hodnota T_EVAP. Neviem, ci je pripojeny priamo na dosku dole, alebo v tej hornej krabicke
9. apr o 11:37  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @supiiik je pripojeny na dosku dole, ale hore je je spojka. Skusim prehodit cidlo vzduchu s cidlom vyparnika, ak sa bude dat.
9. apr o 11:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
fotoportrét
fotoportrét
lubosu
62
Registroval sa 19. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 462 príspevkov. Má 26 priateľov. Košice, okres Košice.
 @lubosu pridavam foto cidiel a spojky. Vymena za nove nebude problem, avsak vzajomna vymena nebude mozna.
9. apr o 12:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
fotoportrét
fotoportrét
supiiik
23
Registroval sa 5. decembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 751 príspevkov a 2 albumy. Má 10 priateľov. Okres Levice.
  • Už bývam v dome
    Levice, okres Levice
 Jedno je T_EVAP a jedno je T_AIR. Daj ich pri seba (na vzduchu) a pozri, ci obe ukazuju zhodne aktualnu teplotu vzduchu.
9. apr o 12:02  •  už býva v dome  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš