Tepelné čerpadlo 60 kW-predaj

Dobry deň.Naše spoločenstvo bytov zvažuje predaj tepelneho čerpadla NIBE F1345 /60 kW/,,ma asi 7 rokov plne funkčne.Hladáme sprostredkovatela alebo kupcu na T. čerpadlo. KE okolie
Odpovedať
Heh, a cenu nedas ? Nech sa zasmejeme ! :)) S takym vykonom to kupi mozno ten manik s 22kw elektrokotlom v dome 240m2 alebo iny bytovy dom , na co potrebuju papiere, zaruky .. A preco sa toho zbavujtete? Co ste presli na jadro ? :))
Odpovedať
@roland76 prečo to neponúkaš na bazároch? tu sa nerobí reklama, pokiaľ si to tu neplatíš
Odpovedať
Da sa len meď zobrat ?
Odpovedať
@dusantt na co med ? Ale inak dost nepodareny inzerat bez dodatocnych info, :)) topijem ze nove stalo cca 20k mozno viac s kompletkou, po 7 rokoch cena mozno 13k nie je zle, ked chces vytapat naraz plavecky bazen, dom a vyhrievany sklenik :)) Inak s COP cca 4 max prikon 15kw :))
Odpovedať
Zial sme museli po strate vody zo studnì prejst na plyn.Inak sme vykurovali 24 bytov a ohrievali vodu.Odbornici zhodnotili ze nase studne prehlbit sa nam neoplati tak v novembri sa doplnil plynovy kotol.
Odpovedať
Samozrejme nešlo o konkretny inzerat.skor o radu ci taketo zariadenie sa da vôbec predat Teraz nam zbytočne zabera miesto v kotolni.
Odpovedať
@roland76 takze voda - voda? Skoda ze vam to padlo na studni, inak ste to museli mat spickove . Nestalo by za to spravit tu studnu ? Alebo neda sa zemny kolektor?
Odpovedať
Studňa je pre nas už nerentabilna/mame asi 6 metrov ilov pod podložim a až potom tvrde podložie gde je voda/ ,na zemny kolektor je potreba vela miesta.Sedem rokov to fungovalo bez problemov ,mali sme prvu kotolnu odpojenu od centralneho vykurovania- značna uspora.
Odpovedať
@roland76 prerobiť ho na kvázi vzduch voda, len bez priameho výparníka, Na strechu dať vodné (gylkol) výmeníky, vrtule, kde by sa ohrievala voda zo vzduchu, (namiesto studní resp zemného kolektora), iste by pomohlo aspon od jary do jesene ohrievať TUV iste je už odpísané
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?