Odpoveď na príspevok od scaraby:
@toky1 v cene je všetko aby tč bolo schopné prevá… @scaraby no ale zas Gree mi v prípade klimatizácií príde lepšia značka ako Kaisai , neviem ako v prípade TČ , v Amerike pod zn. Gree vyrábaju cooper&hunter čo je tam celkom top... Ostatné jednotky Kaisai, Aux, vyrávajú na linke Midea pod roznymi značkami low cost činčuniOdpoveď na príspevok od dexter89:
@scaraby no ale zas Gree mi v prípade klimatizáci… @dexter89 aux vyrabaju na linke midea?Odpoveď na príspevok od minoo:
@dexter89 aux vyrabaju na linke midea? @minoo Podľa chatgpt niektoré modely AUX používajú kompresory alebo časti výroby od GMCC, čo je spoločný podnik Midea + Toshiba. To však neznamená, že AUX patrí pod Midea.Odpoveď na príspevok od minoo:
@dexter89 aux vyrabaju na linke midea? @minoo @toky1 asi nepatrí... len jeden pípek (do klím) raz niekde písal, že Midea je v podstate najväčší globálny výrobca na svete, s najväčšou linkou, kde si dávajú všetky ostatné značky vyrábať aj svoje bedne... a kopa tých "no name" jak naitec, aux, kaisai ale popravde skúsim dohľadať ... zdá sa mi že je tam auxOdpoveď na príspevok od dexter89:
@minoo @toky1 asi nepatrí... len jeden pípek (do… @dexter89 no mne sa to praveze velmi nezda 😉Odpoveď na príspevok od minoo:
@dexter89 no mne sa to praveze velmi nezda 😉 @minoo no teraz si ma zneistil možno že máš pravdu a AUX je dačo ine ... 🙂